Şimdi Ara

insignia,a3 ve 407 sizce hangisi alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda arabamı yenilemek istiyorum ama yukarda belirttiğim modeller arasında bi seçim yapamıyorum.
    Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Aile arabası olarak performans,konfor,güvenlik,yakıt gibi konularda
    bide en önemlisi arıza yapıp yapmaması konusunda kullanıcı arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Yardımlarınız için şimdiden teşekküerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu
    ...Aile arabası olarak...

Üçü de aile arabası değil.

407 ile insignia'da aile arabası olmaya yetecek kadar geniş iç hacim ve geniş arka koltuk diz ve baş mesafesi yok. A3 zaten aile arabası olamaz.
  • bu araçlar arasından 407 yi kafadan elemelisin kasası iyice eskidi aslında buna a3 üde dahil edebiliriz ama sonuçta presitiji olan bir model en güzeli kasası yeni çıkmış bir model olan insignia 1.6 180 hp tercih edilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

bu araçlar arasından 407 yi kafadan elemelisin kasası iyice eskidi aslında buna a3 üde dahil edebiliriz ama sonuçta presitiji olan bir model en güzeli kasası yeni çıkmış bir model olan insignia 1.6 180 hp tercih edilir diye düşünüyorum
    Bu modellerin hiiç birini beğenmeyen arkadaşlar.
    siz olsaydınız hangi otomobili tercih ederdiniz.onuda belirtirseniz iyi olur.

Bana en yakın duran model İNSİGNİA
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

bu araçlar arasından 407 yi kafadan elemelisin kasası iyice eskidi aslında buna a3 üde dahil edebiliriz ama sonuçta presitiji olan bir model en güzeli kasası yeni çıkmış bir model olan insignia 1.6 180 hp tercih edilir diye düşünüyorum
    konfor güvenlik gibi konularda insignia
    yakıt konusunda 407 hdi az yakar
    performans konusundada 1.6 t 180lik insignia derim
  • quote:

Ben de INSIGNIA derim
  • quote:

Modellerin hiçbirini beğenmeyecek standartlarda birisinin bu forumda varolduğunu sanmıyorum. Sorun beğenmemek değil, sizin belirttiğiniz "aile aracı" kriterine uygun olmamaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

quote:

Modellerin hiçbirini beğenmeyecek standartlarda birisinin bu forumda varolduğunu sanmıyorum. Sorun beğenmemek değil, sizin belirttiğiniz "aile aracı" kriterine uygun olmamaları.

Alıntıları Göster
    Insignia'da nasıl yeterli diz baş bilmemne mesafesi yok ben anlayamadım, evet 407 ve A3 dar ama Insignia gayet iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Insignia'da nasıl yeterli diz baş bilmemne mesafesi yok ben anlayamadım, evet 407 ve A3 dar ama Insignia gayet iş görür

En yakın rakibi olan passat'tan ve mondeo'dan en az 50mm daha kısa diz ve baş mesafesi...
  • quote:

quote:

En yakın rakibi olan passat'tan ve mondeo'dan en az 50mm daha kısa diz ve baş mesafesi...

Alıntıları Göster
    ben insignia yı tercih ederdim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    insignia hem performans olarak, hem iç hacim olarak sizi tatmin edecektir. aile arabası olmaz diyen arkadaşlar galiba geniş aile. insignia için "insignia anlatılmaz, yaşanır.." diye bi deyim bile var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

insignia hem performans olarak, hem iç hacim olarak sizi tatmin edecektir. aile arabası olmaz diyen arkadaşlar galiba geniş aile. insignia için "insignia anlatılmaz, yaşanır.." diye bi deyim bile var :)

Alıntıları Göster
    Nusret bey baştada yazdığım gibi bende insignia diyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var.
    birincisi yakıt konusu.kendi segmentindeki diğer araçlarla kıyas ettiğim zaman baya bi fark var.
    bide ön konsoldan ses geliyo diyo bikaç arkadaş.
    siz ne diyosunuz bu konuda kullanıcı olarak.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben teknik verilerle konuşmuyorum, edindiğim izlenim, tecrübe ve test sürüşlerime göre değerlendirme yapıyorum, o sınıfta kullandığım araçlar:

- Peugeot 407
    - VW Passat
    - Opel Insignia
    - Ford Mondeo
    - Renault Laguna III
    - BMW 320d
    - Mercedes C 180 K
    - Audi A4 1.8T düz vites

Bunların arasında evet, verdiğiniz Mondeo örneği zaten en genişidir, bir üst segmentle aynı düzeyde genişlik sunmaktadır, Passat ile Insignia ise diz mesafesinde birebirdir, insignia'nın coupe formundan dolayı baş mesafesi biraz daha sıkıntılıdır, ancak unutulmamalıdır ki bu araç 1498mm yüksekliğe sahiptir, 1.85m boyundaki babam ve 1.86lık ben insigna'yı rahatça kullandıysak, ailelerinde sıkıntı çekeceğini sanmıyorum, bir Mondeo yada Passat aile kullanımında asla farkettirmez, ha bir c-max alınır, Verso alınır, 3008 alınır o ayrı.. ama insignia'da yeterli genişlik yok demek araca haksızlık olur,

not: kullandığım araç VW Polo, opelle'de bir alakamın olmadğını belirtmek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

insignian anın 2.0 250 hp 0-100ü 5.6 sn olan alan a3 geçeceğinimi söylüyorsun
  • quote:

Arkadaşlar merhaba.

Yakın zamanda arabamı yenilemek istiyorum ama yukarda belirttiğim modeller arasında bi seçim yapamıyorum.
    Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Aile arabası olarak performans,konfor,güvenlik,yakıt gibi konularda
    bide en önemlisi arıza yapıp yapmaması konusunda kullanıcı arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Yardımlarınız için şimdiden teşekküerler.

Bu arabaların motorları, donanım paketleri, model yılları, kasa tipleri hakkında bilgi vermeniz gerekiyor.

Bu bilgiler olmadığı için gördüğünüz gibi topic içerisinde sürekli yanlış anlaşılmalar olmakta.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4JustIce

quote:

Alıntıları Göster
    yakıt olarak doğru rakiplerinden fazla yakıyor. şehir içi ortalama 11 yakıyor. bi
    lmiyorum ben tokat trafiği içibn sölüyorum daha cok veya daha az yakan yerlerde vardır. şehir dışı kendi zorlamamla hız sabitleyici falan 90-10 hızla 6.9 yaktırdım tokat ankara gidiş gelişte. ama bidahada denemedim.
    çıtırdı olayına gelince hep birileri sölüyo bunu ama ben anoırmal rahatsız edici bi çıtırdı duymuyorum. bozuk yolda oluyo ama odsa normal geliyor. bindiğim her aracta duyduğum cıtırtılar.
    iinsignia hakkında istemediğin kadar bilgiyi forum donanımın opel başlığından discover clup insignia girerseniz 200 sayfalık bilgiye ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

yakıt olarak doğru rakiplerinden fazla yakıyor. şehir içi ortalama 11 yakıyor. bi
    lmiyorum ben tokat trafiği içibn sölüyorum daha cok veya daha az yakan yerlerde vardır. şehir dışı kendi zorlamamla hız sabitleyici falan 90-10 hızla 6.9 yaktırdım tokat ankara gidiş gelişte. ama bidahada denemedim.
    çıtırdı olayına gelince hep birileri sölüyo bunu ama ben anoırmal rahatsız edici bi çıtırdı duymuyorum. bozuk yolda oluyo ama odsa normal geliyor. bindiğim her aracta duyduğum cıtırtılar.
    iinsignia hakkında istemediğin kadar bilgiyi forum donanımın opel başlığından discover clup insignia girerseniz 200 sayfalık bilgiye ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    aile arabası diyorsanız skoda superb 1.4 TSI elegance buna da bir bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKnesS_44

quote:

O araç a3 Değil s3 oluyor spor modeli ayrıca ; O aracın Türkiye fiyatı Sportback icin 59 eski tip olan için ise 58 bin euro..

16 180 Yetmez ise 2.0 L 220 de var o yeterli olur sanırım bir aileye bide s3 3 kapılı herhalde bu aracda aile arabası olması gerekiyordu xD

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaymen

quote:

quote:

O araç a3 Değil s3 oluyor spor modeli ayrıca ; O aracın Türkiye fiyatı Sportback icin 59 eski tip olan için ise 58 bin euro..

16 180 Yetmez ise 2.0 L 220 de var o yeterli olur sanırım bir aileye bide s3 3 kapılı herhalde bu aracda aile arabası olması gerekiyordu xD

Alıntıları Göster
    citroen c5 e bak.bana göre en iyi seçenek bu segmentte o.yakıt tüketimide az 1.6 dizelin.eğer yakıt sorun değilse superb 1.4 tsı da bakabilirsin.

• quote:

quote:

ailesi arabası diyoruz spor bir araç değil iyi okuyun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.