Bildirim
Mazda 3 1.5 Sky-Active D: Butik Efsane {mi ?}
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mazda 3 Mps sahibiydim. Öncesinde 2004 ve 2009 Mazda 3 de almıştım.
Değiştirmem gerekti; satamadım! Takasa gittiğim hiç bir Mazda bayisi geri almadı. Almadı derken, fiyat dahi vermediler. Yahu parça niyetine, hurda niyetine alın dedim; yine almadılar. Mazda Türkiye’nin üst düzey pazarlama çalışanlarından birisi, hoparlörü açık telefonda, bayisine, abi bu aracı biz reklam niyetine getirdik, alırsan elinde patlar dedi! Bunu söyleyen adam Mazda araçlarını getiren ekipten, bana dinleten de Mazda bayisi!
Akıllandım ondan sonra. Renault, Ford, Vw, Toyota gibi markalara takas için gittim; Toyota takasta hedefimden de yüksek bir fiyata takasa aldı, Toyota aldım. O gün bugündür aldığım/aldırdığım 4 Toyota daha oldu.
Mazda’nın 9 bayisini dolaştım, memleketin tamamı eder bu. Sırf Mazda aracımı satıp yeni bir Mazda alayım diye. En son Allah razı olsun o bayiden, ismi bende saklı o Mazda Türkiye personelinin sesini dinletince jetonum düştü, vazgeçtim Mazda’dan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vay be
Durum bu kadar vahim mi ?
Peki nasıl sattınız / nasıl kurtuldunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durum 3 MPSye özeldir bence.
Normal 3 lerin satılmasında sıkıntı olduğunu sanmıyorum. -
Bende zikretmistim bu kelimeyi.En yazikki "Butik"en kotusude oyle zannediyor satanda alanda.
biniciysen harika bir otomobil. ama bakın dikkat edin 'biniciysen' diyorum.
iki üç sene kullanayım sonra satarım arabası değil. 15-20 sene kullanmak lazım. 15-20 sene tek kuruş ciddi masraf çıkartmadan (bakımları filan hariç tabi olacak o da) binersiniz bu fıstığa.
15-20 senede demode olacak bir araç değil bence. aşırı teknolojik, fonksiyonel, kaliteli, tasarım harikası bir cihaz...
alıp satarım zarar da etmek istemem diyorsan golf filan alacaksın. -
1.5 dizel otomatik araba abi
Alanı niye yok bu arabanın
Hayatta hiç kimse herhangi bir durumda yalnız olmak istemez. Kötü bir durumdaysan ve teksen psikolojin bozulur ama seninle aynı durumda olan çok kişi varsa bu durum teselli olur.
Araç da böyle. Herkes çevresinde çok gördüğü aracı almak ister. Bu piyasası ve parçası olduğunu gösterir.
Mazda 3'ü bir ara çok araştırdım. Sağlamlığı ve sürüşü iyi ama eksikleri yok değil. Mesela hacim, performans ve belli başlı bazı özellikler. Bunlar olmayınca piyasası olmayan bir aracı almak istemez çoğu kişi.
Bir de bu fiyatlarla.
İyi de ikinci el fiyatlarına bakarsanız siteden gayet de pahalı fiyatları var yani o ikinci eli iyi para ediyor denilen araçlardan geri kalır yanı yok
Dizel için motor: yeterli.
Yol tutuş: canavar olmalı.
Satilmamasının en büyük sebebi ise Mazda bayilerinin tutumu.
Ben üç tane mazda sattım biri ayni gün gitti. İkinci el konusunda modele göre değişir bu satılma hızı emin olun. Çevremde çok mazda satanda oldu. Araç güzel ve dolu bir araç. Benzinli power sense vardı satıp golf aldım donanım özürlüsü bir araba gibi kaldı yanında. Kesinlikle diyorum bu sınıfta değeri bilinmeyen bir model. Alırsan çok memnun kalıp süreceksin. Servis bakımları vw göre biraz daha uygun.
Hangi modeller ve satış sürelerini yazar mısınız
Herkes değil, ben ve benim gibi çevrede fazla olmayan modelleri seven, özellikle tercih edenler var. Bu araçların en büyük özellikleri tutulan muadillerinden daha uygun olması. Mazda 3 için istenen fiyatlar ikinci elde çok yüksek. Golften pahalı. Haliyle ilgi görmüyor.
Çünkü herkes Alfa, Volvo ve Mazda övüp sonra Polo alır o yüzden, apaçi versiyonları da Leon alir
Mazda2 bir gün, eski kasa mazda3 dört gün, mazda power sense secim zamani olduğu icin bir ayı aştı. Satmak istersen satılır.quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker
Hangi modeller ve satış sürelerini yazar mısınız
2017 power şense ata hyundai de var
Sence ?
Araç taş gibi, donanımları yüksek, yol tutuşu güzel, gidişi idare eder, arıza vermiyor. Fiyatından sebep alamadım onun yerine 2017 1.6bluehdi full bir 308 aldım mutluyum. Insanlar iki sebeple almıyorlar;
1. Yanlış Bilgi: Fazla mazda servisi olmadığı için parçası az bulunur, ustası yok zannediyorlar, halbu ki araç arıza yapmadığı için servislerin çoğu battı. Adamlar her araca bakmaya başladılar isim değiştirip, ama şu an piyasada iyi usta olanların hepsi mazdadan da anlayan kişiler o yüzden alınabilinir araçlar.
2. Pahalı Fiyat: Daha ucuza aynı segmentten araç alınabiliniyor o yüzden alacak kişiler cayıyor.
Kullandınız mı
Kullanma şansım olmadı ama kullanma şansı bulan bir iki arkadaşımdan duyduklarım kadarıyla aktarabildim, benzinlisini almayı başta düşündüm fakat lpg seven biri değilim yakıtı bana çok geleceğini düşündüm.
Tam olarak anlamadım.quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker
2017 power şense ata hyundai de var
Sence ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- peugeot 208 1.5 bluehdi yorum
- elektrikli araç karşılaştırma
- megane 3 otomatik şanzıman nasıl
- skoda octavia 1.6 tdi elegance cr yorum
- passat variant neden tutulmuyor
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X