Şimdi Ara

Mazda 3 1.5 Sky-Active D: Butik Efsane {mi ?} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siyah 2017 dizel otomatik model power şense Mazda 3 Sedan ilanı var

Ankara Ata Hyundai Bayisinde

İlanı var sahibinden. Com

Bulup yorum yapar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Siyah 2017 dizel otomatik model power şense Mazda 3 Sedan ilanı var

Ankara Ata Hyundai Bayisinde

İlanı var sahibinden. Com

Bulup yorum yapar mısınız ?
    Bu araç makyajsız kasa ben olsam bu parayı vermem. Makyajlı kasa bakmanızı öneriririm.

• MZR34 kullanıcısına yanıt
    2017 ama makyajsız

Nasıl oluyo sizce

• Nasıl olacak, topal atın kör alıcısı olur derler.

Renault’ a gittim, satış görevlisi arkadaş defalarca özür dileyerek çok ucuz bir rakam verdi. Ford’a gittik, ki Mazda bayisi aynı zamanda, alamayız dediler. Vw alırız dedi ama ellerinde araç yoktu. Mercedes vardı ama bütçem yetmedi. En son Toyota’ya gittik, en iyi fiyatı verdiler, o an bayide hazır Corolla aldım.

Ama en çok ağrıma giden; Mazda Türkiye’de çalışan adamın tavrı oldu. Bayi utandığından benim yanımda aradı; abi boşver salla gitsin, sattığın her aracı almak zorunda değilsin ki, ticaretini düşün dediğini kulaklarımla duyduğum anda fikrim değişti. Kendime kızdım, markayı savunanlara acıdım.

Mazda iyi araba, hoş araba eyvallah. Ama maaşını Mazda Japonya dan alan üst düzey kadroları dahi markadan bezmiş iseler, biz sade vatandaş olarak niye altın muamelesi yapalım ki.

• Stoklarda kalmış araç olabilir.

• MZR34 kullanıcısına yanıt
    Makyaj 2016 sonu geldi

2017 model makyajlı olmaması mümkün değil gibi

• quote:

Makyaj 2016 sonu geldi

2017 model makyajlı olmaması mümkün değil gibi
    Araç 2016 model olup 2017 çıkışlıda olabilir. Bunun için arkadaşın sordurması lazım. Bu kasa makyajsız kasa zaten resimlerine baktığınızda belli oluyor.
  • ilk defa bi araba alayım dedim 10 yıl sonunda ve Mazda'ya niyet ettim araştırdım hayran kaldım ama piyasada çok az ve son bir ayda hepsi de 15-20 bin lira zam yaptı, yine alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Herkes değil, ben ve benim gibi çevrede fazla olmayan modelleri seven, özellikle tercih edenler var. Bu araçların en büyük özellikleri tutulan muadillerinden daha uygun olması. Mazda 3 için istenen fiyatlar ikinci elde çok yüksek. Golften pahalı. Haliyle ilgi görmüyor.
    Aynen öyle. Ben de bindiğim araba bende olsun çevrede her sokakta görmeyeyim istiyorum. O yüzden az tutulan arabalara ilgim var

• Bence de tek sorunu tutulmaması

• hiç arıza yapmadığı şehir efsanesi bence. millet kullanmadığından atıp tutuyor. full elektrikli araç olsa anlıyacam. kaputun altında benzinli bir motorda 300, soğutma suyunda ise 90 derece sıcaklıklar var yaklaşık. bu sıcaklığı yok etmek için bir sürü röle, fan, termostat, soğutma suyu tertibatı, bir yığın boru kablo ek yeri, elektrik ve elektronik aksam var. tüm bunlara yüzlerce sistemi daha ekle. arıza çıkması ne kadar olağan bir şey haline geliyor.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    kullandınız mı ?
  • quote:

kullandınız mı ?
    nasip olmadı ki kullanalım. çünkü 3 ay önce 2. elini almaya karar verdim. alacağım aracın ön camı çatlaktı. izmirde yetkili servis-bayisi kapanmış. en yakın yer muğlada. ben sorunsuz bir araba değil, arkasında duran bir marka arıyorum.
    Mazda Türkiye kurumsal yapısında sıkıntı var herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 6 Şubat 2020; 12:21:54 >
  • quote:

Mazda Türkiye kurumsal yapısında sıkıntı var herhalde ?
    batmı halde? sorusunu tam anlıyamadım ama galiba sıkıntı var mı hala? demek istiyorsunuz. mazda markasını da modellerini de inanın en çok seven insanlardan biriyim. çok rafine, tasarım harikası araçlar üretiyorlar. fakat esas sorun mazda global türkiye pazarına hatta avrupaya hiç önem vermiyor, dolayısıyla bu da mazda türkiyeye yansıyor, o da mazda tüketicileri ve tüketmek isteyen sizin benim gibilere. böyle bir kısır döngü var maalesef.
    Evet mazda türkiye pazarını pek önemsemiyo

aslında düzgün bi disttrübütör ve sağlam pazarlamacılar ile türkiyeden onlara fena ekmek çıkar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.