Şimdi Ara

golf le a3 aynı fiyat neredeyse hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten baktığım fiyatlarda a3 lerle golflerin aynı fiyatlarda olduğunu gördüm
    (özellile 98-2000 modellerde)

tabiki de herkes a3 diyecektir ama audiler golflere göre daha pahalı ve de kaliteli.audinin parçası vw den çok pahalı olacağını da zannetmiyorum.yakıt olarak motor performans olarakta aynı ;
    arada biraz da olsa fark olması gerekmezmiydi.golf alanlar neden a3 almıyorlar.

birde a3 lerde 1.6 motorlarmı 1.8 motorlarmı daha çok tutuluyor...siz hangi aracı ve de hangi motoru önerirsiniz
    teşekkürler...

• O yılların A3 kasası tipten kaybedio. BEn olsam ben de golf alırım.
  • IKITANE COK SAMIMI ARKADASIMDA BIRINDE A3 2000 MODEL SLINE VAR BIRINDEDE GOLF 4 1.8 VAR BEN A3 TERCIH EDERIM DAHA SALAM AMA GOLFUNDE YOL TUTUSU IYI VE GOLF MODIFIYEYE DAHA YATKIN AMA KALITE ARAR RAHATLIK ARASAN A 3 DERIM AMA A3 PARCALARI DAHA PAHALI GOLF UN CIKMASINI YADA UCUZUNU BULA BILIRSINDE A3 COK ZOR VE PAHALI OLUYOR SERVISLERDE FIYAT FARKI COK SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN HANGISINIDE ALCAKSAN
  • quote:

O yılların A3 kasası tipten kaybedio. BEn olsam ben de golf alırım.

+1

2005 A3 olsa çok güzelde eskiler tipsiz biraz..!
  • teşekkürler...
  • a3 derim bende.tipten öle kötü falan değil.yol tutuşu golften daha iyi.iç mekan kalitesi daha iyi.ben a3 tercih et derim
  • bence a3
    piyasada çok golf var ama a3 o kadar yok
    prestiji fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • golf al dıyorum.goruntu yeter arabada.

yere yatkın bastınmı gaza yola yapısıyor.
  • fikirlerinizi bekliyorum
  • a3 bence.
    ne de olsa o bir audi.
    her zaman vw den bir üst sıradadır.
    hafif mod da yapıldı mı çok hoş olur.
  • Bence o dönemin a3'leri hiç güzel değil ... Kalite bakımından da aman aman fark yok sen golf al iyi yaparsın
  • evet o a3 lerin modeli berbat golf al
  • o kasa a3 ler bence güzel değil.o yüzden bende golf diyorum
  • arkadasım yılardır vw we audıye bınırorum neredeyse her modelıne sahıp oldum kı ısımde zaten vw audı yedek parca ısı we audı derım her zaman bır boy ondedır audı ama eksılerıde wardır vw e gore ıkıncı elı daha cansızdır audının kı ozellıkle a3 modellerınde parca konusundada sıkıntısı wardır ama bu bulamayacagın yada ucuk fıyat anlamında deıl herkezın bıldıgı gıbı vw satısları audıden daha coktur we halıyle pıyasada arabası cok old ıcın yedek parcasıda cok oluo ornegın ben daha hıc a3 bozamadım a4 her zaman bulunur ama a3 olarak bazı parcalarda sıkıntı olabılır.eger uzun surelı bınmek cınse audıden sasma derım cunku ttamamen farklıdır audı ama gun gelır acılen satman gerekırse golften kesınlıkle gec satılır(tabıı kısmetten otesı olmaz ama).her ne kadar aynı fabrıkadan cıksada kalıte dıreksıyona gecıp gaza bastıgında anlasılıyo...
  • arkadaslar golfle a3 aynı araba motorları aynı yerden cıkıor bu kıyaslama dogru dill 3.2fsı a3 75bin euro 2.0tdi 40 bin euro ama ben golf alırım a3 hem pahalı golf gtı alırım 85 ytl abt birlikte 100 ytl tamamlarım bide dikkat ettiyseniz piyasadaki a3 lerin hepsi 1.6 motor kimse paraya kıyıpta 2.0tdi almıor
  • o kasa bence de berbat adamlar o kadar modifiye ediyolar. yine de bi şeye benzemiyo. golf daha iyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: tüberkül

o kasa a3 ler bence güzel değil.o yüzden bende golf diyorum
  • Arkadasin da dedigi gibi 98 kasa A3 un tipi sakat. Ben sana Golf 4u tavsiye ederim. Hem parcasi daha kolay bulunuyor ve ucuz (Audiye gore) hem de ileride belki modifiye falan yaparsin
  • golf kalite olarak audi yi tutmuyor ama o eski kasa a 3 lerde tam bi rezalet tip olarak
  • aslına bakarsan a3 golften bir gömlek üstün bi araba. daha kaliteli. fakat o yıllardaki a3 ler tipten kaybediyor. fakat golfte tam tersine tipi çok güzel. tekrar satacağınıda düşünürsen golfü daha rahat elinden çıkarırsın. bence golf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over_load06 -- 2 Eylül 2006; 0:42:35 >
  • ewet bende arkadaşlara katılıyorum. eski kasa a3 çok tipsiz.arabada birazda tip olmalı bindiğin zaman sana yakışmalı bence...
    bende golf diyorumm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.