Şimdi Ara

golf le a3 aynı fiyat neredeyse hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikiside güzel bence ama ilk tercihim A3 olurdu
  • ikiside çikin focus al :) dermişim

objektif bakmak gerekirse
    o zamanki golf şimdikinden güzel o zamanki a3 şimdikinden çikin cevap olmuştur heralde.
  • Bir de araçların boyutları farklı. A3 sanıyorum daha basık ve daha spor ağırlıklı bir araba.
  • Eğer bindikten sonra hangisini daha kısa sürede satarım gibi bir derdin yoksa kesinlikle A3 derim. Kalite farkı var. Yanlız A3ler Golflere göre biraz daha bıçkın kullanılmış oluyor, dikkat ediniz.
  • a3 1.8t modifiye canavarıdır, sadece chip yaptırılarak beygir gücü epey artmaktadır...
  • ya sen hangi Golften bahsediyosun arkadaşım.ne Golfü ya.hem Audi'den hem de A3'ten bahsediyosun.golfün tipi logan'dan beter.A3'e tipsiz demişler.inanamıyorum.
    Audi Mercedes'in rakibi ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diesel_man

ya sen hangi Golften bahsediyosun arkadaşım.ne Golfü ya.hem Audi'den hem de A3'ten bahsediyosun.golfün tipi logan'dan beter.A3'e tipsiz demişler.inanamıyorum.
    Audi Mercedes'in rakibi ya...

Ne ne ne neeeee?

Golf'ün tipi Logan'dan mı beter?

Hiç Logan görmesen yada hiç Golf görmesem tamam derimde, bu kadarda olmaz.. Biraz araştır bılmıyorsan bi bak etrafına..
  • ben de aynı şeyi Audi'yi beğenmeyenler için düşünüyordum.hiç mi A3 görmemişler sağda solda.
    Ben bir önceki kasa golfü zaten zorla beğeniyordum (dış görünümünü) bu kasada hepten fransız tipsizliği var.kesin çizen fransızdır.hele o stoplar,arka kısım yokmu
  • bu formda golfe kötü diyen a3 modelinede demiş sayılırlar neden kalite aynı malzeme aynı motor aynı sadece tip farkı vardr golf kasası bana göre plus modeli hariç cok güzel hos bir tipi var a3 te aynen zaten sınıfında en iisidir a3
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakaya

bu formda golfe kötü diyen a3 modelinede demiş sayılırlar neden kalite aynı malzeme aynı motor aynı sadece tip farkı vardr golf kasası bana göre plus modeli hariç cok güzel hos bir tipi var a3 te aynen zaten sınıfında en iisidir a3

Arkadaşlar yeni golf ve A3 den bahsetmiyorlar 98-2000 model araçları kıyas ediyorlar zaten Audi ve VW kıyas edileme Audi daha üstündür ancak o modellerde A3 bence çok kötü olmuş ben olsam golf alırım ancak yeni kasada ise kesinlikle Audi A3

2007 AUDİ A3
     golf le a3 aynı fiyat neredeyse hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bescherelle -- 5 Eylül 2006; 10:25:52 >

• yeni kasalarda desen kesinlikle A3 derim ama bi önceki kasadan bahsettiğin zaman iş değişir o kasa golfler çok hoş araçlar bence golf ü tercih et.. A3 biraz tipten kaybediyor..
  • arkadaşlar hemen hemen aynı olan iki aracı karşılaştırıyorsunuz.a3 ve golf4 büyük oranda aynı parçalardan oluşmaktadır.golf4 ön kaputu açtığınızda karşınıza çıkan tüm parçaların üstüne baktığınızda audi&golf& amblemlerini yan yana görebilirsiniz.bu etilerdeki mağazalarda benettonun gaziosmanpaşadaki mağazalarda blue famıly olarak satılması gibi bişi....
  •  golf le a3 aynı fiyat neredeyse hangisi?
     golf le a3 aynı fiyat neredeyse hangisi?

sanirim bu kasalar olmasi lazim, bence her turlu a3
  • a3de sanki biraz citroen saxo'nun abisi tipi mi var yaw

http://foto.arabam.com/ikincielresimler/1_image_for_silan_745668

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 6 Eylül 2006; 4:33:40 >
  • aslında a3 ile golf aynı sınnıfın arabası değil kıyaslamamak lazım,
    a3 premium compact golf compact
    golfün rakipleri focus , astra , 307 , c4
    a3 ün rakipleri mercedes b yada c , bmw 1 vb.

ama illakide a3 vss golf mü derseniz tabikide a3 arada klass farkı var.
  • yukarda bikaç arkadaş golf demiş nedenide yere daha yattın basınca yere yapışıo.bende burdan diyorumki aynı aracı kullanmış biri olarak aman olaki basmayın o araçla çok fazla özellikle virajlarda falan yerde falan olmaz walla kendini şarampolde bulabilirsin
  • a3 alırsan her yönüyle sana yetebilecek bi araç yol tutuşu performansı çok ii ama bakımı yedek parçası fln bayaa bi tuzlu olur eğer para sorun diil diosan kesinlikle a3 al derim eğer 2sinide kullanma imkanın olursa audinin daa ii olduğunu anlarsın ztn 1.6motor yeter ama daha fazla fırlamasını istersen 1.8 idealdir tabi yakıt konusunda normal kullanımda 1.6 daha ekonomik olacaktır yani motor tamamen araçtan elde etmek istediklerinle alakalı

• A3'ün o modelleri o kadar da tipsiz değil ama yenisi çok tipli olduğu için güzel gelmiyor bence...
  • A3lerin hem 06 hemde 07 kasaların içi dışı altı üstü her biryeri çok güzel :) ...
  • abicim arada kaldıysan audi başka bişeyle kıyaslanır mı a3 te olsa tipsiz de olsa audi ben vw golf kullanıyorum ama audi yi daha çok tutarım. hani bu biraz süper güzel donatılmış acayip hızlı giden eşşek le çıplak kel bir atı kıyaslamak gibi ne yaparsan yap eşşeği ata benzetemessin....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.