Şimdi Ara

5 kg Toz Şeker 85TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
7.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

metni:
    Cumhurbaşkanı, şeker fabrikalarının özelleştirilmesiyle ilgili tartışmalara da değinerek, “Bu işleri yapacağız. Devletin sırtında yük ve zarar ediyor. Özelleştirme zararı önleyecek şekilde yapılacak. 2002’den beri gündemimizde. Doğru olan bu. Burada çalışanların işten çıkarılması söz konusu olmayacak. İşçilerin çalışmaya devam etmesi teminatı ve taahhütname alınacak. Pancar üreticisinin mağdur edilmeyecek, çünkü fabrikalar kapanmayacak” dedi.

Artık şeker fabrikaları zarar etmiyor.

https://www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/erdogan-seker-fabrikalari-hakkinda-ilk-kez-konustu-40768275

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün özellikle şeker almak için TTK markete gittim millet şeker soruyor yok çekiyorlar ben kasaya geldim 100 indirim denilen ürünlerden aldım kasadaki eleman şeker alirmisiniz dedi alttan 2 kg şeker çıkardı 34 tl ye 2 kg aldim 100 tl altında olanlara vermiyorlardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01muallim 0 kullanıcısına yanıt

Şeker de karakasaya düştü desene  

• Bugün çağrı markette 3 kg Türk Şeker 53,25 TL idi. Stok bulamayanlar oraya da bakabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu markadan 3 kasık atınca, dıger markalardan kaşık atmaya eşdeger tat verıyor.... şekere zam geldıkten sonra sacma sapan markalar tureyıp, seker krıstallerı ıcınde yapaylaştırma da bulunduklarını duusunuyorum

• Happy türkşeker 3 kg 52 TL ( bu hafta )

• Migros (31/8) 85 TL 5kg türkseker ( bonus ve teb 250 TL market kkarti kampanyasi veya halkbank paraf üstü ile combo olur )

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Online da bu fiyatlar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat655 M kullanıcısına yanıt
    :(( uzun zamandır online almıyorum. Kkarti kampanyaları icin ve market sektörü diye sürekli gezdigim icin alıyorum bende. Bu konuyu görünce eklemek istedim.

• un tuz şeker canını sağlığını seven uzak dursun. sağlığımız düşünülüyor burda.

• ayrıca 1 kilo tuz en az 1 kilo şeker fiyatında olmalı ve un da 3ü aynı fiyat olmalı kilo bazında. ve kg fiyat 50tl olsa çok yerinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 31 Ağustos 2022; 21:55:3 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.