Şimdi Ara

5 kg Toz Şeker 85TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
7.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 kg Toz Şeker  85TLwww.bizimtoptan.com.tr
    Türk Şeker Kristal Toz Şeker 5 kg | Bizim Toptan
    https://www.bizimtoptan.com.tr/turk-seker-kristal-toz-seker-5-kg

https://www.migros.com.tr/turk-seker-tarim-kristal-toz-seker-5-kg-p-3281b7

• Bizim bir akraba birkaç yıl önce 200 dönüm şeker pancarı ektiği arsayı komple nektarin ve kayısıya çevirdi. Zaten buğday, mısır falan kurtarmıyordu artık şeker de ekmem dedi.

Niye dedim. Özelleştirme yapıldıktan sonra biz onların kucağına otururuz dedi. Fiyatı beğenmezsem sanki Antep'te, Adıyamanda falan daha mı yüksek verecekler dedi. Lanet olsun diyip onların fiyatına razı geliriz dedi. Aha işte enflasyonun ve doların çok üstün zam yapılan şeker, yağ, buğday, yem gibi şeylerin tahribatı böyle olur.

Bilin bakalım cumhurbaşkanı Malatya'dan geçtiğinde hangi fabrikayı yerinde gezdi. (yorulmayın cevap vereyim malatya şeker)

Allah bilmeden emeği geçen herkesin belasını kaldırsın. bilerek yapanın bedduasını çok övdükleri Kanuni, Fatih, hele Yavuz gibileri demiş zaten.

• sepete 1 tane ekletiyor ve kargo 13 tlden ekliyor toplam 98 tl oluyor.

• sanalmarkettekini sepete ekleyip ödeme yapana kadar stok bitti alamadık

• İlk defa bölgemde görüp aldım.

Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sepete ekleyince ürün bulunamadı diyor şekerinde kara borsa olduğunu gördük, ilerde çocuklara biz zamanında şeker kuyruğuna girerdik deriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bir akraba birkaç yıl önce 200 dönüm şeker pancarı ektiği arsayı komple nektarin ve kayısıya çevirdi. Zaten buğday, mısır falan kurtarmıyordu artık şeker de ekmem dedi.

Niye dedim. Özelleştirme yapıldıktan sonra biz onların kucağına otururuz dedi. Fiyatı beğenmezsem sanki Antep'te, Adıyamanda falan daha mı yüksek verecekler dedi. Lanet olsun diyip onların fiyatına razı geliriz dedi. Aha işte enflasyonun ve doların çok üstün zam yapılan şeker, yağ, buğday, yem gibi şeylerin tahribatı böyle olur.

Bilin bakalım cumhurbaşkanı Malatya'dan geçtiğinde hangi fabrikayı yerinde gezdi. (yorulmayın cevap vereyim malatya şeker)

Allah bilmeden emeği geçen herkesin belasını kaldırsın. bilerek yapanın bedduasını çok övdükleri Kanuni, Fatih, hele Yavuz gibileri demiş zaten.

• Gidin A101'den alın. Aynı fiyat aynı ürün aynı marka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt
    Ara ki bulasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Ben hiç aramadan ilk şubede denk geldim. Onlarca paket vardı. Denk gelir heralde kolayca

Bizim burada zor. Bulanlar şanslı. Vay be şeker bulanları da şanslı addediyoruz ya. Ülkenin durumuna bakar mısın? Teşekkürler AKP.

• geldiğimiz hale bak. Taşa eksen pancar çıkar ama şeker almak için kampanya bekliyoruz

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Şok'a da gelmiş. Yine tesadüfen gördüm. Onlarca paket vardı. Aynı fiyat.

• Az önce Metro marketten aldım. Tek paket alınabilir yazıyordu.

• Türk şeker tüm parakende marketlere aynı fiyata ürün satıyor. Fakat haliyle talep çok olduğu için çoğunlukla stok sıkıntısı var. Bulan da 3-5-10 Allah ne verdiyse alıyor.

Bulduğum zaman 1 2 tane alıyorum.

Bakacağım hocam. Eyvallah.

• Şaka gibi temin edememişer iptal etmişler şekeri

• dün A101 de vardı. 30-40 paket duruyordu. 1 paket aldım vatandaşlar da faydalansın diye. 85 TL. Türk şeker

• Şu geçen günlerde 55 tl olup içinde siyah cisimcikler var diye almadığım şeker mi hala!

• Zincir marketlerin hepsinde satılıyor ama stok şansınıza kalmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.