Şimdi Ara

5 kişi kule altı def. hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 maçtır aynisi adamları eziyoruz 3 laneden en az 2 si eziyor maçı yeniyoruz tfleri alıyoruz objektif yapıyoruz ama adamlar 5 yada 4 kişi midin su inhi. Kulesini savunuyor giremiyoruz diceksiniz ki topu botu ittir yok aralarından 1 kişi gidiyor ittirip çıkıyor 4 kişiyi kule altı almak baya zor zaten diceksinizki ejder baron alin alıyoruz gecen mac 3 ejder 1 baron aldık skorca ondeyiz tfleri alıyoruz sonra adamlar bu taktikle tfleri almaya başlayıp maçı çevirdi deli oldum ya bu taktiğe karşı ne yapılması gerek Dh çilingirleri konuya bekleniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

2 maçtır aynisi adamları eziyoruz 3 laneden en az 2 si eziyor maçı yeniyoruz tfleri alıyoruz objektif yapıyoruz ama adamlar 5 yada 4 kişi midin su inhi. Kulesini savunuyor giremiyoruz diceksiniz ki topu botu ittir yok aralarından 1 kişi gidiyor ittirip çıkıyor 4 kişiyi kule altı almak baya zor zaten diceksinizki ejder baron alin alıyoruz gecen mac 3 ejder 1 baron aldık skorca ondeyiz tfleri alıyoruz sonra adamlar bu taktikle tfleri almaya başlayıp maçı çevirdi deli oldum ya bu taktiğe karşı ne yapılması gerek Dh çilingirleri konuya bekleniyor...

anlamadım takımda kule tanklayabilecek kimse mi yok ?

• Birini önden yollayın bait atarak azaltın veya botta ve topta kuleler duruyorsa ve onlar gelmiyorsa feedlerim gelmezseniz bota gelin deyip kuleleri alın ve barona kadar ormanda takılın sonra bi fight ggwp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruffneck VENOM

quote:

2 maçtır aynisi adamları eziyoruz 3 laneden en az 2 si eziyor maçı yeniyoruz tfleri alıyoruz objektif yapıyoruz ama adamlar 5 yada 4 kişi midin su inhi. Kulesini savunuyor giremiyoruz diceksiniz ki topu botu ittir yok aralarından 1 kişi gidiyor ittirip çıkıyor 4 kişiyi kule altı almak baya zor zaten diceksinizki ejder baron alin alıyoruz gecen mac 3 ejder 1 baron aldık skorca ondeyiz tfleri alıyoruz sonra adamlar bu taktikle tfleri almaya başlayıp maçı çevirdi deli oldum ya bu taktiğe karşı ne yapılması gerek Dh çilingirleri konuya bekleniyor...

Var da adamlar bizi kule altinda kolayca alabilir yani 40 a 10 falan ezmiyoruz skorlar 25 20 gibi ama objektif çok fazla olmasına rağmen alamıyoruz yani kişi başına çok rahat 2 yada 2.5 k altın farkı

• Güzel initiate edebilen bi' tank varsa takımında(örneğin alistar, malphite) o girer sonrasında adamları kesersiniz zaten o kadar kasmışsanız. Yeterince kasmamışsanız 4-1 olarak top-bot pushlayabilirsiniz. Mid açmak diye bir zorunluluk yok nasıl olsa. Top-bot dedim çünkü arasında git-gel yapmak daha uzun sürer. Birisi split push yapar diğerleri siege yapar. Bi taraf patlak verir elbet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruffneck VENOM

quote:

Var da adamlar bizi kule altinda kolayca alabilir yani 40 a 10 falan ezmiyoruz skorlar 25 20 gibi ama objektif çok fazla olmasına rağmen alamıyoruz yani kişi başına çok rahat 2 yada 2.5 k altın farkı

feedlemeyin yeter

• dayv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • supportunuz thresh/ leonaysa örneğin onlardan önemli birin yakalayacak sonra siz hoppa diye dalacaksınız zaten o fight 3-4 saniye felan sürer kulenin focusu o arada değişir mutlaka yani değişmesi lazım. O kulenin hasarı sizi çok fazla etkilemez eğer öndeyseniz.Eğer o kadar önde değilseniz ormanlarına girin işte dragon/baron yapın bunları yaptıktan sonra fark çok açılılacaktır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 19 Ağustos 2014; 17:06:05 >
  • team compa göre değişir long range adc ve lulu orianna gibi kalkan verebilen champlar varsa tam sınır rangeden kuleye hasar verin ve yahut splitpush yapabilen bir champ varsa 4-1 veya 1-3-1 şeklinde siege yapın ayrıca eğer rakip takım o şekilde duruyorsa 3 koridoru itin orman kamplarını temizleyin ve baron dragon alın eğer takımınız tamamen latede düşen champlardan oluşmuyorsa bu şekilde gold farkını yavaş yavaş açarak dive atabilecek kıvama gelirsiniz hiç olmadı pick comp denen elise morgana thresh gibi champlardan biri varsa onun ccsinin tutmasını ve tutan kişiyi hızlıca eritmeye oynayıp devamında siegei 5v4 devam ettirebilirsiniz açıkçası 6 kuleyi aldıktan sonra her wawede tankında yardımıyla kuleye biraz hasar vererek elinde sonunda o kuleyi alırsınız. dediğim gibi takım latede çok düşmüyorsa riske girmeyin o fark gittikçe açılacaktır ama uzatma işinide rakipler full build olana kadar devam ettirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepinet

team compa göre değişir long range adc ve lulu orianna gibi kalkan verebilen champlar varsa tam sınır rangeden kuleye hasar verin ve yahut splitpush yapabilen bir champ varsa 4-1 veya 1-3-1 şeklinde siege yapın ayrıca eğer rakip takım o şekilde duruyorsa 3 koridoru itin orman kamplarını temizleyin ve baron dragon alın eğer takımınız tamamen latede düşen champlardan oluşmuyorsa bu şekilde gold farkını yavaş yavaş açarak dive atabilecek kıvama gelirsiniz hiç olmadı pick comp denen elise morgana thresh gibi champlardan biri varsa onun ccsinin tutmasını ve tutan kişiyi hızlıca eritmeye oynayıp devamında siegei 5v4 devam ettirebilirsiniz açıkçası 6 kuleyi aldıktan sonra her wawede tankında yardımıyla kuleye biraz hasar vererek elinde sonunda o kuleyi alırsınız. dediğim gibi takım latede çok düşmüyorsa riske girmeyin o fark gittikçe açılacaktır ama uzatma işinide rakipler full build olana kadar devam ettirmeyin

Katılıyorum.
    O anlar çok tehlikeli vakitler. Çünkü uzatırsanız eli karşı da yavaştan toparlanıyor ve tfler zorlaşır. Ufak bi hata ve oyun döner.
    Mesela jax, master ya da tryn gibi Şampiyonlar vs varsa siz midden 3 kişi ittirirken bu 2 hero da top ve bottan ittirsinler. Zaten boş bulduğunuz gibi girmelisiniz kuleye

• Voli aliin cok isinize yarar yada blitz

Aninda birini fight dan dusurmeye yetiyorlar. Amumu da adamlarin aglamasina yetiyor. 1 takimda zaten +2 tank varsa her turlu kazanma ihtimaliniz artiyor.

• ADC oynadığımdan olabildiğince kule altında dürtmeye çalışıyorum ben.Özellikle Jinx-Tristana-Kog-Caitlyn gibi adcler varsa onun önünde durup onun da dürtmesini sağlayın.İlla birisi base'e döner o sırada sizde 4v5 yapar alırsınız.
  • Blitzcrank
  • mekanik şampiyon varsa lee sin gibi içerden cıkarabilir birini veya cc initiate varsa malph j4 ori yasuo falan dive layın gitsin zaten öndesinizddir adamlar kule altı def kalıyosa,
    veya top laner tp si ile split atabilir veya tf ultisi ile split atabilir. botu topu pushla dön olayı en azından 1 inh acıkken olur yoksa dediğin gibi hızlı wave clearı olan biri gider alır döner hemen.
  • Secimler onemli aradan cikarabilen yada buyuk kitle kontrolu olan secimler yapin

• Dive yapamıycak gibiyseniz en iyisi 1-3-1 taktiği,adc support ve tank midde durmalı ADC'nin range uzunsa zaten alırsınız mid kulesini de bu taktikle.

• Adc olarak trist jinx cait kog gibi şeyler aldır takıma her minyon dalgası ile 5-6 tane vurur adcn 2 dk içinde alırsınız kuleyi baron varsa zaten canınız da dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madfatcat

Adc olarak trist jinx cait kog gibi şeyler aldır takıma her minyon dalgası ile 5-6 tane vurur adcn 2 dk içinde alırsınız kuleyi baron varsa zaten canınız da dolar

ADC genelde ben oluyorum zaten. ama ben genelde tristana oynarım ve adamları durtemiyorum çünkü minyon dalgası adamların kulesine yaklaştığında 5 kişi olduklari için saniyeler içinde minyon kalmıyor.

• 1 kişi topta 3 kişi midde 1 kişi botta pushlasın.
  • Aynı sorunla biz de karşılaşıyorduk ormanda 5 kişi dolaşıyorduk 1 ini yakalasan kule yi alıyorsun zaten

Yani arayıcı mercek alın ormanda pusun 1-2 kişi yakalamırsa oyunu alırsınız zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.