Şimdi Ara

5 Kullananlar! 5s Almayı Düşünüyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 almak istiyorum ama 5s kafamı kurcalamıyor değil. %30 daha hızlı olması, parmak izi okuyucusu falan beni pek cezbetmiyor, tek maksat 5s alıp günceli yakalamak. Satma düşüncesi falan oluşursa daha az zarar edilmiş olur.

Zaten iphone 5 son derece hızlı bir telefon %30 daha hızlısını almak üstüne fiyat farkı vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. İncelemek gerekiyor ama almışken biraz daha fark verip 5s mi alınmalı sizce?

• almışken en güncelini almak iyidir S takısı olan modeller genellikle daha uzun ömürlü oluyor geçmişte görüldüğü üzere 3G ios 4 küsürde kaldı 3gs ios6 ya kadar aldı ios 8 i büyük ihtimalle i4 alamıcak i4s alıcak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Unit

Arkadaşlar iphone 5 almak istiyorum ama 5s kafamı kurcalamıyor değil. %30 daha hızlı olması, parmak izi okuyucusu falan beni pek cezbetmiyor, tek maksat 5s alıp günceli yakalamak. Satma düşüncesi falan oluşursa daha az zarar edilmiş olur.

Zaten iphone 5 son derece hızlı bir telefon %30 daha hızlısını almak üstüne fiyat farkı vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. İncelemek gerekiyor ama almışken biraz daha fark verip 5s mi alınmalı sizce?

Eğer bütçeniz varsa 5S almanızı tavsiye ederim. 64 Bit işlemci 2-3 sene sonra bile üst düzey performans sergileyektir özellikle 64 Bit'e özel uygulamalar çıkmaya başladıktan sonra bu farkı daha iyi hissedeceksiniz.Parmak izi benim için çok güzel bi yenilik çünkü otobüste veya başka toplu bir mekanda uygulama satın alırken şifre girmek çok sıkıntılı oluyordu. İlerde belki Facebook vb. uygulamalar için de parmak izi kullanılabilir olabileceğini düşünüyorum. Kamerada ek olarak yavaşlatılmış çekimde videolar çekerek aksiyon tarzı videolar hazırlayabilirsiniz. Kasa kalitesi olarak da gözle aradaki fark anlaşılamasa da 5'den daha kaliteli bir yapıya sahip olduğu ve çizilme ve soyulmalara karşı daha dayanıklı olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 15 Ekim 2013; 16:02:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• su an alınacaksa 5 al,ya da 6 yı bekle.ekran büyüyecek büyük ihtimal 4,7 ve 5.7 " iphone'lar çıkacak
  • Fingerprint incelemelerini az önce izledim de iyiymiş aslında ya. uygulama satın alırken vs kullanılabiliyor. güzel özellikmiş hakikaten. Benim için ekran büyüklüğü standartı budur. Büyük ekran isteseydim s4 falan çoktan almıştım. 4'ten beri bekliyorum bekleye bekleye bi hal olduk :)
  • Soru bence olmamis.. İphone 5 kullanan 5s almayi dusunmeyebilir.. Ama hic iphone u olmayanin bence aradaki farki verip 5s almasi daha mantikli..

5 var bende, eger amerikadan falan almazsam yada bi tanidik getirmezse o kadar para verip 5s almam, ama mesela 4s kullansaydim yada baska bi marka su an iphone 5s alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 zaten sorunlu siyahların kasası soyuluyor.
    Mantıklı olan 5s almak para da sıkıntı olursa , benim şahsi fikrim 5c almak olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    4s ios 7'de cozutmaya başladı, bence ios 8'de 4 ve 4s'i silip atacaklar ya da şu an iPhone 4'te olduğu gibi kısıtlamalarla ios 8'i alacak.
  • Param var iphone 5 varsa 5s al ama bence 6 beklenmeli hız farkı önemli değil pek parmak izide

İphone 6 ekran + parkmak izi ve daha yeni özellik en iyisi beklemek 5 olanlar için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S Veya 5 Kullanıyorsanız geçilmez tabikide ama yeni cihaz almayı düşünüyorsanız alınır tabi.
  • slowmotion kamera için alınır

• 5 varsa bence 6 yı bekle. ekran boyutları büyüyecek diyorlar. ben 4s kullanıyorum eğer baska bir markaya gecmezsem büyük ihtimal 6 alıcam.
  • 5 kullanıyorsanız 6 yı bekleyin. Çünkü 5S nin tanıtımında en büyük yeniliği 6 ile yapacaklarını zaten açıkladılar. Şahsen bende 1 sene daha bekleyip 6 almayı düşünüyorum.

• Son model alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: G-Unit

Arkadaşlar iphone 5 almak istiyorum ama 5s kafamı kurcalamıyor değil. %30 daha hızlı olması, parmak izi okuyucusu falan beni pek cezbetmiyor, tek maksat 5s alıp günceli yakalamak. Satma düşüncesi falan oluşursa daha az zarar edilmiş olur.

Hiz farkı % 100
    I5s geekbench skoru 2500
    I5 geekbench skoru 1300
    Ayrica i5sin islemcisi 64bit, çift cekirdekle exynos 5410dan iyi. Apple yapmış

• Teknoloji için beklenmez. Yeni telefon alacak olsam 5s'i tercih ederdim.
  • Arkadaşlar şuanki telefonum i4 ve artık kasmaya, kullanılamamaya başladı hele ios 7 den sonra. Sanırım Bahçelievlerdeki elma bilişimden 1999 liraya 5s uzay grisi renginden alıcam.
  • eğer 3-4 yıl hatta daha fazla kullanıcağım diyorsan kesinlikle 5S al Ama ben sıkılırım 1-1.5 yılda değiştireceğim dersen paranı sokağa atma 5 al.ip5S in ömrü 5 ten 1,5 yıl daha uzun olacak muhtemelen
  • iPhone 5 kullanıyorum 5s ye geçmek için hiçbir neden görmüyorum.
  • O kadar zengin değilim her nesilde İphone değiştiremem.Param olsada değiştirmezdim gerçi ekranın biraz daha büyümesi lazım+ pilin kapasitesininde artması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptug.55 -- 16 Ekim 2013; 18:48:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.