Şimdi Ara

+5 kUndunu yapma hilesini bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kundun +1'i al 3 kere sağa kaydır 3 kere sola kaydır kafanda çevir ahanda +5

• quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Kundun +1'i al 3 kere sağa kaydır 3 kere sola kaydır kafanda çevir ahanda +5

• heueheueh Abim bole topicler Acma !!!!
  • hepiniz bole bisi bekliodunuz herkes bisi yazar artik susmaslar
  • banamı abim dedin?
  • insan olsaydınız insan gibi cevap verirdiniz zatentekrar soruyorum bilen varmı [bilen kişi düzgün cevap versin!]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasım +5 Kundun yapamassın + Forumda Hack vs Konular Açılması Yasaktır....
  • kalpten felan yapıyoduk +w de hiç +5 yapıldığını duymadım zaten yasak bilsemde anlatamam
  • bitane +5 kes al dupe yap bissürü ama dupe hiç güzel bişey deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Kundun +1'i al 3 kere sağa kaydır 3 kere sola kaydır kafanda çevir ahanda +5

Yok

+5

Yapılmıyo!!

+2 Yapılıyo ....

• Yahu isin gucun Hile senin bea Hileci adamlari sevmem oyunu oynuyosan Emeginle oyna
  • fenerim sadece yabanci ezik 97d+99items serverlarda islio su anki akıllı kurulan 97ler islemio dedigini anladim bosa deneme yapmasi kolay ama yabanci oldugu icin program fazla ii anlasilmior anlican... salla bole isleri ezik ezik kasmak daha zevkli salla ogrenme daha iii
  • bak nasil yapiyosun biliyon mu gidiyon bi goldın kesiyon düşüyo onu alıyon.az mı buldun print screen sysrq ya basion paint te +5 kundumu kesiyon zaıcıdan cıkartıp foto kopiciden cohaltıyosun

• güzel
  • saol yasak bi konuyu daha nasıl anlata bildim ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.