< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
5 LT Ayçiçek Yağı 114,75 TL - Tarım Kredi (2. sayfa)
-
-
Hocam 2 çeşit vardı tarım kredide. Pahalı olan olmasın 120? 92.5 dan 120 ye anormal bir artış bence.
https://www.pttavm.com/toprak-mahsulleri-ofisi-tmo-aycicek-yagi-5-lt/-p-107457331
Şunu 2 hafta önce 92.5 aldım.
-
İnternet sitelerinde hep artmış yağlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Market ve pazarlardan geldim simdi insanlar deli gibi yağ alıyor kimsede yağ falan yok pazarcı bile arkasına 4 tane dizmiş 250tl olacak diyor hale bak
Migrosta var geçtim sipariş 4lt komili 94 tl
şimdi marketten yağ sipariş verdim, iptal edip fiyatını arttırdılar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 5 Mart 2022; 18:41:39 > -
cidden mi hocam? boyle bir durum varsa sikayet edebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
müşteri hizmetlerine yazacaktım da uğraşmak istemedim , topu topu 20 tl arttırmışlar bir de. Oradan alışveriş yapmam artık.
-
yav bizim insanımız yemin ederim ne kadar aç ya aç kalacaz korkusuyla tüm yağları almışlar
pandeminin ilk günleri gibi artık bi insan olun bu kadar stokçuluktan tek karlı çıkan marketler.
-
Bölgemde bulunan marketler talan edilmiş bim vs kağıt yapıştırmış kota vardı. Migros da 1 LT 50 TL filan kapış kapış gitti kaçtım
Özetle yağ yok...
-
yemeksepeti kuponu alınca banabi de veriyor. 40tl ye 2 lt komili alıyorum. bugün 2 tane aldım. hatta sadece banabiyi 1 tl ye bile satan çıkabilir kupon.
-
Bende birden fazla alınmıyor ama alternatif marka ile alayım. Daha mantıklı bir seçenek göremiyorum
-
Ben de 3 saat önce 1 adet aldım ama şuan sadece 1 lt gözüküyor sizde de öyle midir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün a101 den yudum 3 lt 65.40 tan 3 tane aldım. Birsürü vardı. Alan da yoktu. Bugün önünden geçerken millet saldırıyordu. Twitterda görmüştüm ben 2 gün önce yağ fiyatları artacak diye. Bugün yaşlı dedeler bile duymuş.
Zeytinyağı ile aynı fiyata satıyorlar 1-2 lt ayçiçek yağlarını. Çıldırmış bu millet
İki çift laf etmek isterim.
1-videoya çekene kadar kenardaki yağı alabilirlerdi.
2-o marketin kendi ürünü olan ayçiçek yağı için tantana yaşanacağını hayal dahi edemezdim. son bir yıla kadar o ve benzeri marketlere girmezdim... şimdi o marketlerin tümünün programlarını kurdum indirim kovalıyorum.
aynen 2 lt kalmamış
-
Bu millet kendi kendine fiyatları artırıyor hep ayni manzaralar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X