Bugün Tarım Kredi markete girdim sadece 2lt teneke zeytin yağları vardı. (Giresun) |
5 LT Ayçiçek Yağı 114,75 TL - Tarım Kredi (9. sayfa)
-
-
5 lt TK yağ yoktu ama etiketi vardı 150.9 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
demekki yaglara zam gelecek gercek birsey stok yapan kirtardi bir sure bizde zamli fiyattan alacagiz
Merhaba
Talebiniz üzerine 08.03.2022 tarih ve saat 13:00-15:30 aralığında teslim edilmesi planlanan siparişiniz 10.03.2022 tarih ve saat 13:00-15:30 aralığına alınmıştır.
İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
CarrefourSA.com Ekibi
ben talep etmedim ki bakalım gönderecekler mi 10 lt yağı :-)
-
Kaça aldınız
Carrefour Ayçiçek Yağı Pet 5 lt1 109,00 TL
Kırlangıç Ayçicek Yağı 4 LT 94,45 TL
-
bir kriz yaratıldı, cumhurbaşkanı da bu krizi çözdü.
bu akşam ve sonraki akşam haberlerde izleriz.
-
100 kilo yag alsaniz yine bitecek. arkası yoksa er gec bu kriz sizide vuracak stokculuk etmeyin.
Geçen yılın şubat ayında ortalama 55 liraya aldığımız 5 litre yağı zam gelecek korkusuyla şu an kapış kapış 110 liraya alıyoruz.
Hakikaten kriz çözülmüş, sayın cumhurbaşkanının ellerine sağlık. Malatya halay ekibini göreve çağırıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 8 Mart 2022; 13:15:40 > -
Sen mesajı tersinden anladın.
Yağ gelmeyecek diyen haber ajansı 30 gemi gedi diyende aynı haber ajansı.
Her şey bir şekilde fırsata döndürülüyor, halk üzerinde.
-
mazota benzine yine zam geliyormuş bugün
-
stokta tekrar 92,5 TL. ben distill ayarlamıştım aldım bu şekilde, almak isteyen ayarlasın
www.pttavm.comTMO Ayçiçek Yağı 5 lt - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/toprak-mahsulleri-ofisi-tmo-aycicek-yagi-5-lt-p-107457331
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Mart 2022; 14:5:41 > -
ha 1980 yılı ha 2022 yılı
memleketim cephesinde değişen bir şey yok
hatta daha feci
-
distill ne demek, kargo ne kadardır kargoda patlarmı?
-
Sepete eklenmiyor bir türlü.
-
Benim sepete ekledi güç bela ama adreste il ilçe seçemiyorum. Babam için 1 adet alacaktım ama artık ben pes ettim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Sepete ekleyebilen veya alabilen varsa nasıl aldığını açıklayabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
memurlar.netBenzin ve motorine zam: Motorin 23 TL'ye gidiyorhttps://www.memurlar.net/haber/1018408/benzin-ve-motorine-zam-motorin-23-tl-ye-gidiyor.html
-
Mopaş'da kırlangıç 5 litre yağ 200 lira olmuş..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X