ah bi bilsek. normalde bu aylar rusyaya domates ve hıyar gönderimi üst seviyelerde olurdu türkiye'den. şuan tır çıkışları sıfır |
5 LT Ayçiçek Yağı 114,75 TL - Tarım Kredi (6. sayfa)
-
-
carrefour aradı 5kluk 106 olan yağ ve 4 kiloluk 94 l,ira olan yağın kalmadığını çarşamba günü aynı fiyattan yollayacağını söyledi tebrikler carrefour abientot
-
2 tane pttavm deen almıştım 100tl idi ozaman. Sonra KDV düştü 4 tane de mağazadan aldım 92.5 muydu neydi.
Pttavm de arada stok açılıyor ama sma maksimum alımı 1 yaptılar sanırım. 1 den fazla ekleyemedim sepete
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarım.kredi 5lt 148tl, bu mesajdaki 114tl hayal, zammı gömmüşler bile...
Bu tarım kredi kimlerindi fırsatçılara karşılık açmamışlarmıydı bunları . Fırsatçı kim şimdi acaba ?
-
Valla ben milleti anlamıyorum. 2 teneke ayçiçek yağı alınca eline ne geçiyor? Benden 2 ay fazla yaşasan ne olacak? Ki zaten bu yıl kıtlık gibi bi ihtimal yok maşallah yağış konusu çok iyi. Ayrıca marketleri basıp durduk yere kıtlık ortamı oluşturup fiyatları da ikiye katladın. Bir daha mutlaka almaya gideceksin ve 2 katı fiyattan alacaksın. Allah kimseyi açlıkla sınamasın diyeceğim de marketkerde herşey var. Bu açlık göz açlığı...
O 2 teneke yag dedigini suan almaya kalksa 50şer liradan 100 lira fazla odeyecek insanlar. Adam zam gelmeden aliyoki o fazla vermedigi 100 liraylada cocuguna mama aliyo. Veya arabasina benzin aliyo. Sonrakini 150-200 liradan almasi onemli degil 100 lira kâr ettimi? Etti. Sen alma yarin yag 300 lira olacakmis sen yarin al
kıtlık keşke yağışa bağlı olsa.. çiftçi ekmiyor kardeş.. uğraşmıyor ekse de zarar ediyor. bu ülkenin yıllardır bir tarım politikası yok. bunu gören de kendi başının çaresine bakmaya çalışıyor. burada suçlu halk veya çiftçi değil.. idare edemeyen idareciler.
-
Tarım için sadece su mu lazım? Yağmur yağdı çiftçi traktöre su mu döküyor. Gübre dolarla satılıyor.
Markette herşey var yiğenim krizi esnaf,halk çıkartıyor ekonomi çoh eyi diye cümleni bitirseydin keşke.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünkü beklenen bir zam yok (en azından resmi olarak) olursa tamamen arz-talep ilişkisinden ve stok yetersizliğinden olacak gibi duruyor.
Hocam yağa resmi zam ne zaman yapıldı en son? ben devletin böyle bir zam yapabileceğini bilmiyorum.Serbest piyasa.
Resmiden kasıt bilinen/açıklanan anlamında.
Ek olarak resmi yapılan zam yazmadım beklenen zam yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 6 Mart 2022; 17:42:44 >
Traktörler suyla çalışıyo saniyo heralde
Gübre içinde çözümü buldum çiftçi gidip ailecek tarlaya s... 😃
Organik gübre
stok bitti, rusya göndermiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün gece eve gelirken adam migrosun önüne arabayı yanaştırmış
bagaja atıyordu sıvıyağları
göz ucu ile gördüğüm kadarıyla 20-30 teneke vardı
artı olarak toz şeker vardı
içimden herhalde lokantası falan var dedim
eve geldim yağ zamıymış olay
acı acı güldüm...o adam stoklayıp satacak oldugunu fark ettim
yukarıda braveheartgs43 arkadaş açıklamış güzelce, bende o kafadayım
yağ yoksa buhar var be kardeşim
buharda pişir
ölmezsin hem daha sağlıklı olur
-
Bu yaşadıklarımızın tesadüf olmadığını düşünüyorum.
Büyüklerin bir sözü vardır: ''ne ekersen onu biçersin''
-
buhar muhaer bu millete uymaz, buhar olayı bu millette tutmaz.. ne buharlı temizlik ne de buharda pişirme bize göre değil, nasıl görmüşsek öyle devam ediyor.
mesela ekmek yiye yiye büyümüşüz, ekmek yemezsek ölmeyiz ama ekmeksiz kimse yemek yiyemez.. sokakta yürürken elinde ekmek poşetiyle yürüyen tek milletiz.. bu yüzden kafamız çalışmıyor, bu neticesini görüyoruz milletçe
-
www.hurriyet.com.trYağ yüklü gemiler limanda bekletiliyorhttps://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/yag-yuklu-gemiler-limanda-bekletiliyor-42016241
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok çok haklısın ama deneyince oluyor hocam
sevgili rus ekmek yemez onlar mesela
bende garipsedim önce ama şimdi 1 dilim ya yiyorum ya yemiyorum
buhar tutmazsa 1 kaşık yağ ile kızartma makineleri çıktı ordan devam etsinler
air fry teknolojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X