Şimdi Ara

5.nesil 30gb ipod ne kadar eder??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki soruma ilaveten ekleyeceğim bir şey yok, sadece data kablosu mevcut, kulaklık bozuk. cihazın bataryası ilk günkü gibi hala 12 saat gitmekte, satmayı düşünüyorum ortalama kaça satabilrirm, ona göre ilan açıcam, tavsiyede bulunanlara tşk ler

• satma bence sende kalsın cunku para etmez adam 20 veya en fazla 30 lıra verır belkı onu bıle vermez kullanmasan bıle saklarsın 10 sene sona tam anlamıyla tarıhı eser zaten
  • 20 TL GeT İlan ile Sahibinden.comdan alırım ayrıntılı fotoğraflarını görmek şartıyla... Pazarlık da yapılır.
  • Muadillerini Sahibinden.com da bakın kaçtan veriyorlar.
    Bence 100-150 Tl eder gibi geliyor, daha bile artabilir.
    Mesela birkaç örnek.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-apple-beyaz-classic-ipod-30bg-35954728/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-30gb-video-orjinal-kutu-icerigiyle-39247433/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 22 Ocak 2011; 16:01:21 >

• evet en az 150 eder die anladım netten bakınca, 20 tl de iyimiş b uarada:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

20 TL GeT İlan ile Sahibinden.comdan alırım ayrıntılı fotoğraflarını görmek şartıyla... Pazarlık da yapılır.

Bu da iyiydi, 20 lira ha.Yanına hediye falan da koysun ayrıntılı resimleriyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

20 TL GeT İlan ile Sahibinden.comdan alırım ayrıntılı fotoğraflarını görmek şartıyla... Pazarlık da yapılır.

Bu da iyiydi, 20 lira ha.Yanına hediye falan da koysun ayrıntılı resimleriyle.

ben 20 veririm işine gelirse.
  • logosunu verebilirm 20tl den
  • quote:

Orijinalden alıntı: noiZe

logosunu verebilirm 20tl den

sanki bulunmaz hint kumaşı satıyon
  • 150 etmez. Genelde 100-120 arasına alıcı buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

150 etmez. Genelde 100-120 arasına alıcı buluyor.

Ben de onu diyorum. Bizim milletimiz elindekini çok değerli, bir tek onda olduğunu sanıyor. Ebay'da kargo dahil 80TL'ye geliyor 5. nesil iPodlar burda biraz zor satarlar bu fiyata. Keriz bulurlarsa ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.