Bildirim
5.nesil 30gb ipod ne kadar eder??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
satma bence sende kalsın cunku para etmez adam 20 veya en fazla 30 lıra verır belkı onu bıle vermez kullanmasan bıle saklarsın 10 sene sona tam anlamıyla tarıhı eser zaten -
20 TL GeT İlan ile Sahibinden.comdan alırım ayrıntılı fotoğraflarını görmek şartıyla... Pazarlık da yapılır. -
Muadillerini Sahibinden.com da bakın kaçtan veriyorlar.
Bence 100-150 Tl eder gibi geliyor, daha bile artabilir.
Mesela birkaç örnek.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-apple-beyaz-classic-ipod-30bg-35954728/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-30gb-video-orjinal-kutu-icerigiyle-39247433/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 22 Ocak 2011; 16:01:21 >
-
evet en az 150 eder die anladım netten bakınca, 20 tl de iyimiş b uarada:) -
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
20 TL GeT İlan ile Sahibinden.comdan alırım ayrıntılı fotoğraflarını görmek şartıyla... Pazarlık da yapılır.
Bu da iyiydi, 20 lira ha.Yanına hediye falan da koysun ayrıntılı resimleriyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
20 TL GeT İlan ile Sahibinden.comdan alırım ayrıntılı fotoğraflarını görmek şartıyla... Pazarlık da yapılır.
Bu da iyiydi, 20 lira ha.Yanına hediye falan da koysun ayrıntılı resimleriyle.
ben 20 veririm işine gelirse. -
logosunu verebilirm 20tl den -
quote:
Orijinalden alıntı: noiZe
logosunu verebilirm 20tl den
sanki bulunmaz hint kumaşı satıyon -
150 etmez. Genelde 100-120 arasına alıcı buluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: H.
150 etmez. Genelde 100-120 arasına alıcı buluyor.
Ben de onu diyorum. Bizim milletimiz elindekini çok değerli, bir tek onda olduğunu sanıyor. Ebay'da kargo dahil 80TL'ye geliyor 5. nesil iPodlar burda biraz zor satarlar bu fiyata. Keriz bulurlarsa ancak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X