Şimdi Ara

iOS 18.2, iPhone'un ne kadar sürede şarj olacağını gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 18.2, iPhone'un ne kadar sürede şarj olacağını gösterecek
    iOS 18.2 güncellemesi, yalnızca yeni Apple Intelligence özelliklerini değil, yıllardır iPhone’lara gelmesi beklenen faydalı bir özelliği de getirecek. Yeni iOS özelliği, iPhone’u şarj etmek için kalan süreyi gösterecek.

Ayrıca Bkz.iOS 18.2 güncellemesi, beklenenden erken geliyor

BatteryIntelligence olarak adlandırılması muhtemel yeni özellik, büyük olasılıkla iPhone’un aldığı enerji miktarına göre şarj edilme süresini tahmini olarak hesaplayacak. Örneğin; kullanıcılara iPhone’un %80 seviyesine ne kadar sürede şarj ulaşacağına dair tahmini bir süre içeren bir bildirim alma seçeneği sunulacak.

Yeni şarj özelliğine iOS 18.2 son betasındaki kodlar arasında rastlansa da henüz çalışır durumda değil. Bu da Apple’ın hala üzerinde çalıştığı bir özellik olduğunu bizlere gösteriyor.

iOS 18, şu anda iPhone’u (belirli modellerde) %80, %85, %90 veya %95 seviyesine kadar şarj olacak şekilde sınırlama özelliği sunuyor. Ayrıca iPhone yavaş şarj cihazıyla şarj edildiği zamanları gösteriyor.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/11/05/ios-18-how-long-iphone-charge/

• Bu nasil yeni ozellik la takinca gosteriyor iste telefonlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydın, Android 5 ile çıktı bu özellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum....

Bu cihazlara binlerce dolar para veriyorlar.

Android dünyası en az 10 senedir kullanıyor bu özelliği.

• Onu da kesin tutar yanlış gösterirler şimdi :)

• hadi 10 sene sonra özelliği getiriyorsun neyse. bakalım 14pro ya gelecek mi :)

apple marabaları bizim yerli cambazlar gibi öyle bir savunuyor ki emeğe saygıdan ağzımı açıp iki laf edemiyorum :)

• wow hayatımda gördüğüm en iyi yenilik bu. İşte sırf bu yüzeden iPhone alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Ağam 14 pro'nun işlem gücü, rami telefonun şarjının ne zaman dolacağını hesaplayamaz. Seninki de laf he :)

Telefonun pil yüzdesini gösteriyor işte şükret.

Bu arada ben 14 pro max ile yola devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar sürede biteceğini öğrenemedik Apple'cığım... Sen ne zaman dolacağını.. söyleyeceksin ahaliye ? Gülümsedim.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Ben düz pro ile devam. muhtemelen de ilk ve son iphoneum olacak

• Bu özelliklik ios18 destekleyen her telefona gelmelidir. Apple sadece bir kaç model iphone ile sınırlı tutarsa tabiri caizse birkez daha saçmalamış sayarım.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    11, 13 pro max, 14 pro max kullandım ama samsung iyidir ya, kalem seviyom ayrıca daha uygun. Bu arada 14 pm'yi satıp indirimde s24 ultraya çok ufak bir fark verip alabilmekte ayrı iyi ama 25 ultra'nın çıkıp indirime girmesini bekliyorum :)

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Samsung cephesinde "Yeni her zaman daha iyidir" doğru olmayabilir.

S25 Ultra'nın pil kapasitesi çok önemli bir ölçüt. Rakipleri 6.000 - 6.500mah'larda geziyor.

Dikkat ediniz.

• apple her zamanki gibi amerikayi yeniden kesfediyor ve bu kesfi tarihi olay gibi lanse ediyor.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru ancak pil tarafında da yüksek mah her zaman aynı orantıda performans sunamayabiliyor.

Samsung'un çıkış fiyatı genelde hep yüksek oluyor, ben alana kadar çıkışından en az 3-4 ay geçicek ve genel olarak piyasada uzun kullanım testleri vs. yayımlanmış olacak. Sorun olursa s24 ultra hala satışta olacağından sorun olmaz onu alırım.

• 113578877611868343603 1 kullanıcısına yanıt
    Youtuberların ayılıp bayıldığı iPhone'lar bu özelliği göstermiyor.

Android'in sahibi olan Google'ın YouTube'u olmasaydı Apple telefonlar bu kadar sükse yapmazdı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oğlum harbiden bazı şeyleri komedi. TouchID, FaceID gibi devrimsel yenilikleri adeta standardı belirleyecek şekilde entegre edip aynı zamanda da çok basit şeyleri yıllarca getirmemeleri nasıl tezatlık hala çözemedim.

Benim LG V35’te gördüğüm aşina olduğum bir özelliği daha yeni getiriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android fanboylar her Apple haberinde gelip konuya kusmaya devam ediyor ağlamaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav androidden apple a geçtik adamlar androide benzetiyor gittikçe telefonu.

• Lemans kullanıcısına yanıt

Android de Apple a benzemeye calisiyor. Bence kotu bir sey degil. Her iki firma da birbirinin iyi ozelliklerini aldigi surece kullanicilar memnun olacaktir ama iki tarafta adi firmalar. Samsung'un kamera tarafinda sikinti var, ayrica yeni surum yazilim geldiginde her modele ayni anda gelecegine aylar alabiliyor. Apple da en azindan cat diye her telefona cikiyor ayni anda.

Apple'da musterisini salak yerine koymada tam bir uste. Yahu bir sene once cikan Iphone 15'e sen nasil AI ozelliklerini vermezsin. Ayip be. 60hz olayi zaten apple'in bence yaptigi en buyuk ayip.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.