Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de dayıma sipariş verdim 32 gb silver olanından. 11 kasımda gelicek inşallah
  • Arkadaşlar param cebimde alacak ipod bulamıyorum iyi mi :D var mı satan ya da bilen ?
  • daha önce yutdışından toplu ipod getirip satan bir arkadaş vardı . birçok arkadaş kendisinden almıştı touch 4'ü . şimdi nickini hatırlamıyorum acaba getiriyormudur şu aralar bir sormak lağzım.
  • Alanlardan inceleme bekleriz
  • Ürün çok hoş ve zarif. Anlatılmaz yaşanır Ama ben her zamanki gibi şarzı sorun ediyorum. 1 gün ancak gidiyor. Bu konuda pek çözüm üretmemişler. Onun dışında pek fazla sorun yok.
    Ön cama bant ve slikom baktım dün hiçbir yerde bulamadım. En sonunda Iphone 5'in koruma bandını ön cama yaptık süper oldu Cihazı gösterdiğim elektronikçilerin hepsi ürünü ilk defa görüyoruz deyip en az 5 dakika incelediler. O yüzden cihazı herkese göstermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanc

Ürün çok hoş ve zarif. Anlatılmaz yaşanır Ama ben her zamanki gibi şarzı sorun ediyorum. 1 gün ancak gidiyor. Bu konuda pek çözüm üretmemişler. Onun dışında pek fazla sorun yok.
    Ön cama bant ve slikom baktım dün hiçbir yerde bulamadım. En sonunda Iphone 5'in koruma bandını ön cama yaptık süper oldu Cihazı gösterdiğim elektronikçilerin hepsi ürünü ilk defa görüyoruz deyip en az 5 dakika incelediler. O yüzden cihazı herkese göstermeyin

Heycanlandirma bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nexus 4 tanıtıldı buraya gelene kadar biraz daha koyup almakta iyi olurdu aslında deli cihaz :S
  • Ya Param hazır 64 Gb lik için 1200 lira vermeye hazırım ama bir türlü gelmedi şu meret bir bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

Nexus 4 tanıtıldı buraya gelene kadar biraz daha koyup almakta iyi olurdu aslında deli cihaz :S

299 ve 349 dolarmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

Nexus 4 tanıtıldı buraya gelene kadar biraz daha koyup almakta iyi olurdu aslında deli cihaz :S

299 ve 349 dolarmis

Evet ?
  • Arkadaşlar bugün 32 Gb siyah aldım. Arkadaşın dediği gibi anlatılmaz yaşanır. Böyle bir cihaz yok :) bu kadar hafif bu kadar ince .... Tek kelime ile mükemmel. İnceleme yazmayı inanın ben sizden çok istiyorum ama vaktim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

Arkadaşlar bugün 32 Gb siyah aldım. Arkadaşın dediği gibi anlatılmaz yaşanır. Böyle bir cihaz yok :) bu kadar hafif bu kadar ince .... Tek kelime ile mükemmel. İnceleme yazmayı inanın ben sizden çok istiyorum ama vaktim yok.

dokunmatiği nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

Arkadaşlar bugün 32 Gb siyah aldım. Arkadaşın dediği gibi anlatılmaz yaşanır. Böyle bir cihaz yok :) bu kadar hafif bu kadar ince .... Tek kelime ile mükemmel. İnceleme yazmayı inanın ben sizden çok istiyorum ama vaktim yok.

dokunmatiği nasıl acaba?

Soruyu anlamadım ama bir sorun yok. Bildiğin iOS lu cihaz dokunmatiği

• Fİyat max. ne kadar olacak?

• evet arkadaşlar bugun sityyahınıda aldım sizde dilerseniz kadıköyden 720 tl ye alabilirsiniz?dika bilgisayar diye bir yer.kadıköyde eksa bilgisayarın yanı oluyorhttp://www.dikaelektronik.com/asp/contact.asp buda sitesi gittigidiyor ile 800 tl ye ilan var fakat dükkandan alırsanız 720 tlye alabilirsiniz 2 tane daha kalmıştı ben siyah aldım
  • valla süpermiş, bence saat erken olsa herkes harekete geçmişti. bu arada ben alamayacağım sanırım lg gt 540 gümleyince yerine galaxy s2 almaya karar verdim bakalım neler olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatilgazli

valla süpermiş, bence saat erken olsa herkes harekete geçmişti. bu arada ben alamayacağım sanırım lg gt 540 gümleyince yerine galaxy s2 almaya karar verdim bakalım neler olacak.

nexus 4 1200 civarı çıkabilirse biraz bekle bırak s2 yi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Ya Param hazır 64 Gb lik için 1200 lira vermeye hazırım ama bir türlü gelmedi şu meret bir bilginiz varmı ?

1.200 tl ye ıphone 4s alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Orijinalden alıntı: firatilgazli

valla süpermiş, bence saat erken olsa herkes harekete geçmişti. bu arada ben alamayacağım sanırım lg gt 540 gümleyince yerine galaxy s2 almaya karar verdim bakalım neler olacak.

nexus 4 1200 civarı çıkabilirse biraz bekle bırak s2 yi :)

nexus 4 süper gerçekten biraz inceledim ama onun çıkması türkiyeye gelmasi biraz zaman alır temiz 20 ay garantili s2 buldum 750 tl ye onu iyice inceleyim alayım diyorum nexus gelsin ona da bakarız artık.
    bu arada ipod touch 4G 32gbyt var bende de şimdilik android ve ios a devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Ya Param hazır 64 Gb lik için 1200 lira vermeye hazırım ama bir türlü gelmedi şu meret bir bilginiz varmı ?

1.200 tl ye ıphone 4s alın :)

Adamın hafıza problemi var herhalde 64 gb alıyor
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.