Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Ya Param hazır 64 Gb lik için 1200 lira vermeye hazırım ama bir türlü gelmedi şu meret bir bilginiz varmı ?

1.200 tl ye ıphone 4s alın :)

Adamın hafıza problemi var herhalde 64 gb alıyor

32 yeterde artar bile bence ama tercih meselesi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: firatilgazli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firatilgazli

valla süpermiş, bence saat erken olsa herkes harekete geçmişti. bu arada ben alamayacağım sanırım lg gt 540 gümleyince yerine galaxy s2 almaya karar verdim bakalım neler olacak.

nexus 4 1200 civarı çıkabilirse biraz bekle bırak s2 yi :)

nexus 4 süper gerçekten biraz inceledim ama onun çıkması türkiyeye gelmasi biraz zaman alır temiz 20 ay garantili s2 buldum 750 tl ye onu iyice inceleyim alayım diyorum nexus gelsin ona da bakarız artık.
    bu arada ipod touch 4G 32gbyt var bende de şimdilik android ve ios a devam

ben ipodu aldım one s var bende satmayı düşünüyorum . nexus 4 kasım sonu gibi diğer avrupa ülkelerine gelecekmiş bize en geç aralık ortası diye düşünüyorum . hiç belli olmaz ama ipod touch ta 299 dolardan geliyor 800 olur diyorlar telefon değilmi getirirler nexusu 1.500 dende satabilirler ülkemizde . 500 liraya yurtdışı git aynı gün al dön 550 telefonu + vergisiydi falan 700 + 500 1200 :( hepsi burada önümüze 1899 koyarsa öyle yaparım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya Param hazır 64 Gb lik için 1200 lira vermeye hazırım ama bir türlü gelmedi şu meret bir bilginiz varmı ?

1.200 tl ye ıphone 4s alın :)

Adamın hafıza problemi var herhalde 64 gb alıyor

32 yeterde artar bile bence ama tercih meselesi tabi

16 gb 4s ler mi 1200 dü ?

• ya 4 sene oyun oynamak istiyorum iste arsiv gibi hep kalsın ondan 64 gb istedim

Çıkma tarihini bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler kuzenim an itibariyle buraya ulaştı eve gelmesini bekliyorum incelemeyi yaparım .sordum garanti bilkomdaymış

Ekran ppi degeri iPhone 5 ile aynimi ? Eger iPod 4 - iPhone 4s gibi farkliysa almayacagim.

• quote:

ya 4 sene oyun oynamak istiyorum iste arsiv gibi hep kalsın ondan 64 gb istedim

4 seneye o alet çöp olur merak etme. öncelikle 2 seneden sonra pili epey bir zayıflar. hele 4 sene sonra pil hiç gitmez. oyun oynanmaz yani. ayrıca 4 sene bir ton şey çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thale

quote:

Beyler kuzenim an itibariyle buraya ulaştı eve gelmesini bekliyorum incelemeyi yaparım .sordum garanti bilkomdaymış

Ekran ppi degeri iPhone 5 ile aynimi ? Eger iPod 4 - iPhone 4s gibi farkliysa almayacagim.

Aynıydı-Aynı-Aynı olacak...
  • beyler ürünü ben de tanıdık vasıtasıyla getirtiyorum ancak bi sorum olacak. bunun ekran boyutu iphone 5le aynı fakat bi çok uygulama bu ekrana göre boyutlandırılmamış hala. bu uyum süreci çok sürer mi? yani bi süre 3.5 inçlik ekran için olanları mı oynayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

ya 4 sene oyun oynamak istiyorum iste arsiv gibi hep kalsın ondan 64 gb istedim

4 seneye o alet çöp olur merak etme. öncelikle 2 seneden sonra pili epey bir zayıflar. hele 4 sene sonra pil hiç gitmez. oyun oynanmaz yani. ayrıca 4 sene bir ton şey çıkar.

Yani şu anki app store daki uygulamaları oynasam bile yeterli ayrıca 150 liraya orjinal pilini değiştiririm olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarter past ten

beyler ürünü ben de tanıdık vasıtasıyla getirtiyorum ancak bi sorum olacak. bunun ekran boyutu iphone 5le aynı fakat bi çok uygulama bu ekrana göre boyutlandırılmamış hala. bu uyum süreci çok sürer mi? yani bi süre 3.5 inçlik ekran için olanları mı oynayacağız?

Çoğu oyun ipod t 5 ve iphone 5 e ayarlandı . it5 yazmayıp ip5 e optimize edilenleride oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

quote:

önceden aynı değildi sadece çözünürlük aynıydı..ipod 4te IPS panel yoktu.. artık var ve iphone 5 ekranıyla birebir aynı..

• Beyler ıpod touch ile yapamayıp ıphone ile yapabileceğim şeyler varmı ama konuşma ve mesajlaşma değil hani mesela whatsapp gps navigasyon vb şeyler bildiğiniz ne varsa söyleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: hknkcr1905

quote:

quote:

quote:

önceden aynı değildi sadece çözünürlük aynıydı..ipod 4te IPS panel yoktu.. artık var ve iphone 5 ekranıyla birebir aynı..

PPI değerinden bahsetmiş arkadaş.

• Abi valla apacik 580 tl verilir diyorum 32 gb a zamaninda 3. Nesil 32 gb 470 yl nakit parayla aldim ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hknkcr1905

quote:

quote:

quote:

PPI değerinden bahsetmiş arkadaş.

Kusura bakmayın soruyu yanlış sormuşum. Sormak istediğim ekranları tamamen aynımı değilmiydi bunuda öğrenmiş oldum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quarter past ten

beyler ürünü ben de tanıdık vasıtasıyla getirtiyorum ancak bi sorum olacak. bunun ekran boyutu iphone 5le aynı fakat bi çok uygulama bu ekrana göre boyutlandırılmamış hala. bu uyum süreci çok sürer mi? yani bi süre 3.5 inçlik ekran için olanları mı oynayacağız?

Çoğu oyun ipod t 5 ve iphone 5 e ayarlandı . it5 yazmayıp ip5 e optimize edilenleride oynuyorum.

cevabın için teşekkürler. nasıl memnun musun aletten? rengi de beyaz-griydi galiba ben de onu düşünüyorum görünüşü falan nasıl?
  • Benim favorim de gri olanı. Siyah da alınabilir. Diğerleri ya çocuksu ya da kızlara hitab ediyor.

Ama bana kalırsa bu para bu cihaza fazla. Lg Nexus 4 bekleyin derim aynı fiyata çıkıyor. Özellik ve ekran boyutu açısından daha iyi. Üstelik telefon yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 1 Kasım 2012; 12:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Benim favorim de gri olanı. Siyah da alınabilir. Diğerleri ya çocuksu ya da kızlara hitab ediyor.

Ama bana kalırsa bu para bu cihaza fazla. Lg Nexus 4 bekleyin derim aynı fiyata çıkıyor. Özellik ve ekran boyutu açısından daha iyi. Üstelik telefon yani.

Burada aynı fiyata satılacağını mı zannediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

quote:

Benim favorim de gri olanı. Siyah da alınabilir. Diğerleri ya çocuksu ya da kızlara hitab ediyor.

Ipod touch aynı fiyata mı satılacak? Touchdan en fazla 100-200 tl pahalı olur ki hala alınabilir seviyede olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

quote:

Ipod touch aynı fiyata mı satılacak? Touchdan en fazla 100-200 tl pahalı olur ki hala alınabilir seviyede olur.

Telefonlara koyulan vergileri araştır istersen dostum

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.