Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electroworld e ayın 9 unda kesin gelicekmiymiş peki teknosa ve vatan gibi yerlere ne zaman gelirmiş ?

Birde ıpod touch kullanan bir arkadaş deneyimlerini performarnsını pil durumunu açıklayabilir mi rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Electroworld e ayın 9 unda kesin gelicekmiymiş peki teknosa ve vatan gibi yerlere ne zaman gelirmiş ?

Birde ıpod touch kullanan bir arkadaş deneyimlerini performarnsını pil durumunu açıklayabilir mi rica etsem

it4 ten daha iyi bir şarjı var . ben telefonumu mesaj-konuşma için kullanıyordum sadece oyun - müzik interneti sadece ipoddan yapıyorum 7-8 saat gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Electroworld e ayın 9 unda kesin gelicekmiymiş peki teknosa ve vatan gibi yerlere ne zaman gelirmiş ?

it4 ten daha iyi bir şarjı var . ben telefonumu mesaj-konuşma için kullanıyordum sadece oyun - müzik interneti sadece ipoddan yapıyorum 7-8 saat gidiyor

Peki performans ?

Pil için daha iyise güzelmiş ozaman

Birde ilk aldığında ne yaptın bir detaylıca anlatırmısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Peki performans ?

Pil için daha iyise güzelmiş ozaman

Birde ilk aldığında ne yaptın bir detaylıca anlatırmısın

itunesteki hazır oyunları attım ve denedim shadowgun , dead triger falan sorunsuz . 4 inç öncekinden sonra iyi olmuş çok hafif geldi . interneti wifi de baya hızlı çok rahat gezinti yapabiliyorsun . kamerayı denedim iyi performans veriyor one s le aynı gibi .

• taklıma kasılma kamera bugu falan ?
  • takılmaya falan rastlamadım
  • quote:

Kesin degil ama soran arkadaslara kasimin ikinci hafta basi yada ikinci hafta stokta olacak diye cevap cevabini almislardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipgone 4s in 99 dolar oldugunu nerden cikartiyorsun acaba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

beyler 32 lik 300 dolar yani 540 lira gümrükte algısı vergisi derken çok rahat 800 bulur geçerde yani ümitlenmeyin öyle yurtdışı fiyatı diye iphone 4s 99 doalr türkiyede halen bin liradan fazla

iphone 4s 99 dolar oldugunu nerden cikartigini sorabilirmiyim acaba :))))
  • bugün vatana gittim abi 5.nesil ipod ne zaman stoklarda olcak dedim aldığım cevap ''bilmiyorum şuan için yok stokta'' adam ipod touch 5 ne onu bilmiyor daha
  • yeni ürünler çıktığında eski sürüm ürünler fiyat olarak düşer 2 nesil öncesi üretimden kalkar ama 99 dolar olacağını sanmıyorum ozaman herkes yut dışından getirtsin 200 dolara 700 e satsın 100% kar eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

yeni ürünler çıktığında eski sürüm ürünler fiyat olarak düşer 2 nesil öncesi üretimden kalkar ama 99 dolar olacağını sanmıyorum ozaman herkes yut dışından getirtsin 200 dolara 700 e satsın 100% kar eder...

yok 99 dolar anlaşmalı fiyat normali yine 500 dolar falan vardır 4s aldım kuzenim amerikadan geçen ay 600 dolara
  • 99 dolarlık fiyat kontratlı fiyat arkadaşlar. 4s'in simkilitsiz abd'deki fiyati vergiler hariç 549 dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

99 dolarlık fiyat kontratlı fiyat arkadaşlar. 4s'in simkilitsiz abd'deki fiyati vergiler hariç 549 dolar.

hocamın da dediği gibi bizim burda gsm opertörleri nasıl veriyorsa abd de aynı dava var heralde yoksda iphone 5 650 dolar heralde
  • Sorumun cevabını bilen bir arkadaş varmıdır acaba ?

Ipod touch 5 ile kamera video çekim modunda iken fotoğraf çekilebiliyormu ???
  • Haftaya türkiye yetkili apple disribütörü olan store.bilkom.com.tr adresinde satışta olacak arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topkapi09

Haftaya türkiye yetkili apple disribütörü olan store.bilkom.com.tr adresinde satışta olacak arkadaşlar...

inşallah :D
  • quote:

Haftaya türkiye yetkili apple disribütörü olan store.bilkom.com.tr adresinde satışta olacak arkadaşlar...

kaynak?
  • Bende geçen gün gittigidiyor üzerinden aldım. Kırmızı-Beyaz olan rengini tercih ettim. iphone 3gs kullanıcısıyım, iphonedan bir hayli hafif ve ince, ipod touch' ın ekranı resmen çağ atlatmış gibi geldi 3gs den sonra :)
    bir kaç fotoğrafı,

• quote:

inşallah cihazla birlikte kılıf ekran filmi falan da gelir
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.