Bildirim
5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (34. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Panora daki Apple Neo mağazasında çalışan birine sordum ipodlar ne zaman gelecek diye?..2-3 hafta sonra geleceklermiş dedi...
Bu arada alakasız olacak ama Earpods'lar satılmaya başlanmış.Ama fiyatları oldukça kazık:120 TL :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cihoanktr
Panora daki Apple Neo mağazasında çalışan birine sordum ipodlar ne zaman gelecek diye?..2-3 hafta sonra geleceklermiş dedi...
Bu arada alakasız olacak ama Earpods'lar satılmaya başlanmış.Ama fiyatları oldukça kazık:120 TL :(
evet 120 lira kazık ama ciddi kaliteliler kutunun içinden çıkması iyi olmuş -
www.saturn.at sitesinde iPod touch 5. nesil 180 euro civarında 32 gb inanılmaz fiyat
630TL 32gb mavi için nasıl fiyat beyler ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Wingsaber
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-5-nesil-en-son-model-32gb-acik-mavi-renk-104077944/detay
buldum ama ne kadar guvenilirdir artik bilemem
ben bu arkadaşla anlaştım yarın alıyorum 2 adet 700$ anlaştık ikisi için 32GB mavi bakalım sorun olmaz inşallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: war3z
quote:
Orijinalden alıntı: Wingsaber
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-5-nesil-en-son-model-32gb-acik-mavi-renk-104077944/detay
buldum ama ne kadar guvenilirdir artik bilemem
ben bu arkadaşla anlaştım yarın alıyorum 2 adet 700$ anlaştık ikisi için 32GB mavi bakalım sorun olmaz inşallah
odeme nasil yapilicak sanal pazar gibi bir yerden mi yoksa nasil?
-
selam millet ben 2 3 gün önce ipod mavi 32gb aldim,inceleme şansım oldu,makine oburunden biraz hızlı ama inanin okadar paraya degicek birsey degil 4th de duruyo valla ekran olarak kullanım acisinindan oburunu tercih ederim cami daha kaygan ve ele yapişiyo.yenisinin kayma özelligi ve cok düsürme olayiniz olabilir.Kulakligini kullanmayi dusunmuyorum earpodsları satabilirim isteyen arkadasa,mesaj atip iletisime geecebilirler.Ekran eski cozunurluge gore ayarlanmış tüm aplikasyonlarda yarım acıyo 4.neslin ekrani neyse o yani ustten kesik hepsi tam ekran hicbiri olmuyo alan 4 inci şu an kullanamaz emin olun.sarj suresi oburunden kısa geldi,kamerasi fena degil ama mükemmeli aramayin acikcasi oburunun biraz iyisi.kutu icerigi yetersiz yine,sarj adaptoru cikmio,el kordonu basit bişi.hoparlorle kulaklik girisi yeri degismis.şu anlık bunlar ha bide hafiflik 20grm bişi farkedio okadar muhim degil ama elden kaymasi beni şaşirtti.
Egemen Simsek
+905353972044
-
Ozaman bilek bandını koymalarının sebebi anlaşıldı, elden kayıyor yani... -
aslında bir elektroniğin dışını ve camını çok beğenip sonrada çizilmesin diye kapatmak...
biraz kötü oluyor bu yüzden umarım aple ın düz parlak gümüşten renklilere geçmesi biradım olur ve çizilmez dış yüzey elde ederler... -
quote:
Orijinalden alıntı: lowerman11
selam millet ben 2 3 gün önce ipod mavi 32gb aldim,inceleme şansım oldu,makine oburunden biraz hızlı ama inanin okadar paraya degicek birsey degil 4th de duruyo valla ekran olarak kullanım acisinindan oburunu tercih ederim cami daha kaygan ve ele yapişiyo.yenisinin kayma özelligi ve cok düsürme olayiniz olabilir.Kulakligini kullanmayi dusunmuyorum earpodsları satabilirim isteyen arkadasa,mesaj atip iletisime geecebilirler.Ekran eski cozunurluge gore ayarlanmış tüm aplikasyonlarda yarım acıyo 4.neslin ekrani neyse o yani ustten kesik hepsi tam ekran hicbiri olmuyo alan 4 inci şu an kullanamaz emin olun.sarj suresi oburunden kısa geldi,kamerasi fena degil ama mükemmeli aramayin acikcasi oburunun biraz iyisi.kutu icerigi yetersiz yine,sarj adaptoru cikmio,el kordonu basit bişi.hoparlorle kulaklik girisi yeri degismis.şu anlık bunlar ha bide hafiflik 20grm bişi farkedio okadar muhim degil ama elden kaymasi beni şaşirtti.
Egemen Simsek
+905353972044
yeni ipod 4" boyutunda uyumu olmayan uygulamalarda tabiki ekrana oturmaz . hız olarak ipod 4 th bırak 4s ten daha hızlı kıyas yaptık arkadaşla. arka taraf biraz pürüzsüz kayıyor ama 4. nesilin berbat arka tarafı yok neyseki kılıfla çözülür . şarj diğerine göre çok ilerletilmiş eskiden 3-4 saat dayanıyordu 6-7 saat gidiyor. kamerada 4s e yakın aynı gibi.
-
quote:
Egemen Simsek
+905353972044
nasıl yani nasıl şarj ediyorsun ? birde siyahlar daha bir kayıyormuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: meteras
quote:
Egemen Simsek
+905353972044
Sarj normal usbden bagliyip ediyodun.ben cihaz cok kotu demedim sadece dusunmemisler kayganligi sarj suresini isik sensorunu..ben bilsem almazdim oburu yetiyo,alacaklar icin diyorum bunlari birdaha dusunsunler 4th yeter bence 700lira vermektense 350ye ayni isi gorur oburu.biraz islemci biraz ekran(fazla kullanamasanda)birazda kamera budur farki.ben oburunun malzeme kalitesini daha cok begendim yapisiodu ele metali.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Egemen Simsek
+905353972044
Sarj normal usbden bagliyip ediyodun.ben cihaz cok kotu demedim sadece dusunmemisler kayganligi sarj suresini isik sensorunu..ben bilsem almazdim oburu yetiyo,alacaklar icin diyorum bunlari birdaha dusunsunler 4th yeter bence 700lira vermektense 350ye ayni isi gorur oburu.biraz islemci biraz ekran(fazla kullanamasanda)birazda kamera budur farki.ben oburunun malzeme kalitesini daha cok begendim yapisiodu ele metali.
en büyük farkları saydın :D it4 ip4 ün yanına yakşaşamazken 4s i geçiyor it5 . kamera farkı önemli tabii yeni earpodslar 120 tl zaten kulaklık satılıyor earpodlar.
-
Birde herkesin öncekilede lanet ettiği metaller sen nasıl sevdin -
Ben 80e veririm kullanmicam isteyene..eminim iyidir ama gerek yok
quote:
Birde herkesin öncekilede lanet ettiği metaller sen nasıl sevdin
Metallerin cizilmesi harici bi problemi yoktu su an emin ol elimden su kayan seyi gorsen hal verirdin. Buna kap almak sart
Renk seçimi için tavsiye isteyecem beyler. Siyah mı mavi mi beyaz mı? Sadece sipariş vermek kaldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
Renk seçimi için tavsiye isteyecem beyler. Siyah mı mavi mi beyaz mı? Sadece sipariş vermek kaldı.
Benim önerim siyah . bende mavi var kuzenimde siyah siyah daha bir şık , dokunmatikjtede iphonedodaki söylenilen gibi siyah biraz daha kayganlık hissi veriyor. nereden alacaksın bu arada hayırlı olsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X