Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Renk seçimi için tavsiye isteyecem beyler. Siyah mı mavi mi beyaz mı? Sadece sipariş vermek kaldı.

Benim önerim siyah . bende mavi var kuzenimde siyah siyah daha bir şık , dokunmatikjtede iphonedodaki söylenilen gibi siyah biraz daha kayganlık hissi veriyor. nereden alacaksın bu arada hayırlı olsun.

Gittigidiyor'dan sipariş vericem. Sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

Orijinalden alıntı: war3z

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-ipod-touch-5-nesil-en-son-model-32gb-acik-mavi-renk-104077944/detay

buldum ama ne kadar guvenilirdir artik bilemem

ben bu arkadaşla anlaştım yarın alıyorum 2 adet 700$ anlaştık ikisi için 32GB mavi bakalım sorun olmaz inşallah

odeme nasil yapilicak sanal pazar gibi bir yerden mi yoksa nasil?

ben elden aldım hocam çok yardımcı oldular sağolsunlar 2 adet aldım

• Ama aleti çok beğendim şuan elimde iphone 4,4s ve ipod 5 var oyun ve internette gezinmek için ipod 5 i kullanıyorum performan olarak 4 den çok üstün 4s ile aynı
    ekran gayet güzel olmuş teknolojinin geldiği son nokta daha ne kadar inceltirler bilemedim ekranın kaymama durumu doğru ama jelatin ile daha güzel olur diye düşünüyorum ama verdiğim paranın değerini veren bir alet
  • Beyler sanalpazar'da bir üye faturasız satıyormuş. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Uluslararası garanti veya başka durumlar için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Ama aleti çok beğendim şuan elimde iphone 4,4s ve ipod 5 var oyun ve internette gezinmek için ipod 5 i kullanıyorum performan olarak 4 den çok üstün 4s ile aynı
    ekran gayet güzel olmuş teknolojinin geldiği son nokta daha ne kadar inceltirler bilemedim ekranın kaymama durumu doğru ama jelatin ile daha güzel olur diye düşünüyorum ama verdiğim paranın değerini veren bir alet

Birader kaymama durumu derken ? bende almayı düşünüyorumda benim için en önemli olan dokunmatiğinin iyi olmasıydı :S önermezmisin benim için birde siyah la beyaz da fark var diyorlar sendeki beyaz mı

• ipod touch 5. nesil satan arkadaşlarım bana mesaj atarsa sevinirim 350 $ aşagı olanlar atsın :)
  • 350 $ aşağı satan varsa Hiç durmasın satsın bana hemen;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_xtinamars

350 $ aşağı satan varsa Hiç durmasın satsın bana hemen;))

gelişi 650 tl zaten :D siz 630 dan istiyosunuz
  • Amac dalga gecmekti zaten. Ama anlaşılmadı sanırım;)

• Ne zaman satılcak bu cihaz Türkiye'de sıkıldım :D
  • Demin siyah ipod touch'ım geldi. Cihaz inanılmaz hafif ve ince. Her taraf siyah olunca daha bi şık geldi gözüme fakat koltuğun üzerine falan koyarsanız babanız kumanda sanabilir İnce uzun bi tuhaf geldi

Ha bu arada sanki ses yüksekliğini düşürmüşler gibi.
  • quote:

Demin siyah ipod touch'ım geldi. Cihaz inanılmaz hafif ve ince. Her taraf siyah olunca daha bi şık geldi gözüme fakat koltuğun üzerine falan koyarsanız babanız kumanda sanabilir İnce uzun bi tuhaf geldi

Hayırlı olsun :D ne kadara geldi
  • quote:

Demin siyah ipod touch'ım geldi. Cihaz inanılmaz hafif ve ince. Her taraf siyah olunca daha bi şık geldi gözüme fakat koltuğun üzerine falan koyarsanız babanız kumanda sanabilir İnce uzun bi tuhaf geldi

kac tlye gelmis oldu?

• 800

• arkadaşlar alet iphone 5 teki gibi video çekerken aynı anda fotoğraf da çekebiliyormu ?
  • elimde kapalı kutu 32gb silver-white ipod touch 5. nesil var. istanbul-cevahir elden 825 tl'ye satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topkapi09

arkadaşlar alet iphone 5 teki gibi video çekerken aynı anda fotoğraf da çekebiliyormu ?

Cekemiyor

• quote:

quote:

arkadaşlar alet iphone 5 teki gibi video çekerken aynı anda fotoğraf da çekebiliyormu ?

Cekemiyor

ben cekiyo diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SOPA3

quote:

quote:

Cekemiyor

ben cekiyo diye biliyorum

Bende cekmiyor diye biliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Jobs -- 8 Kasım 2012; 15:19:21 >
  • Arkadaşlar, 64gb siyah var elimde ipad mini alacağım için boşu boşuna duran bi alet olacak onun için makul fiyat veren Ankara'dan bi arkadaşa elden satmak istiyorum ilgilenenler mesaj atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.