Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

kılıflar hakkında bilgisi olan varmı, çıkmadımı hala? :/

kılıf biraz zor çıkar sana tavsiyem buhttp://www.mobilegel.com/Apple-iPod-Touch-5-Nesil-IPG-Tam-Koruma,PR-2237.html en azından kılıf çıkana kadar çizilmez

ipg hakkında internette çok olumsuz yorum var.

ekran koruyucu değilde daha çok kılıf şeklinde birşey arıyorum bu çok pahalı kaçar :)

• Cuma günü Doğubank'a gittim Pazartesi günü 116 numaradaki dükkana gelecekmiş. Giderseniz oradan bulabilirsiniz. Bende oradan alacağım bu hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanc

Cuma günü Doğubank'a gittim Pazartesi günü 116 numaradaki dükkana gelecekmiş. Giderseniz oradan bulabilirsiniz. Bende oradan alacağım bu hafta.

Fiyatı da ögrendiniz mi? Ben de alırım belki. Çok mühim bir fark yoksa garantisiz almaya değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf fiyatlarından bahsetmiştim.5 ile 40 lira arasında olur dedi. Gidip görmekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanc -- 11 Kasım 2012; 20:57:18 >
  • Geçen electroworld e gideyim dedim.iPod bölümünde yeni ipod shuffle'lar gelmiş ama touch veya nano gelememiş.Ancak etiketlere dikkatlice baktım ve "Yeni Touch 32 gb" adında bir etiket gördüm.Ama ben yeni ipod touch filan görmedim...Daha ürün gelmeden nasıl fiyatını koyuyorlar anlamıyorum.Eee burası Türkiye işte...

Bu arada gördüğüm fiyat: 819 TL...Ama Electroworld bu ne olacağı belli olmaz.1 ay sonra da 850'ye çıkarır sonra hayatta indirmez.Neyse umarım fiyatı arttırmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 11 Kasım 2012; 22:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Geçen electroworld e gideyim dedim.iPod bölümünde yeni ipod shuffle'lar gelmiş ama touch veya nano gelememiş.Ancak etiketlere dikkatlice baktım ve "Yeni Touch 32 gb" adında bir etiket gördüm.Ama ben yeni ipod touch filan görmedim...Daha ürün gelmeden nasıl fiyatını koyuyorlar anlamıyorum.Eee burası Türkiye işte...

Bu arada gördüğüm fiyat: 819 TL...Ama Electroworld bu ne olacağı belli olmaz.1 ay sonra da 850'ye çıkarır sonra hayatta indirmez.Neyse umarım fiyatı arttırmazlar.

abd'de vergi dahil max. 580-590tl'lik cihazi burada 820'den baslatarak satiyorlar. muhtesem gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanc

Kılıf fiyatlarından bahsetmiştim.5 ile 40 lira arasında olur dedi. Gidip görmekte fayda var

Konudaki istanbullu arkadaşlar bize bi güzellik yapar diye umuyoruz
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-ipod-touch-5-s-line-kilif-3x-film-67918123

Kilif + 3 jelatin seklinde satiyorlar. Bu malzeme arkayi cizer mi yoksa sert kilif mi alayim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-ipod-touch-5-s-line-kilif-3x-film-67918123

Kilif + 3 jelatin seklinde satiyorlar. Bu malzeme arkayi cizer mi yoksa sert kilif mi alayim?

tahminim cizmez fiyatı uygun ama ekran jelatinin den bir şey beklemeyin çok kalitesiz oluyorlar
  • cihaz sabah elime geçti..daha önce 4g kullanıyodum ama 5 in bu kadar ince ve hafif olacağını tahmin etmiyordum..kulaklığı çok merak ediyordum önceki nesile göre kesinlikle çok ileri gitmiş ses kalitesi olarak ama pro bir kulaklığınız varsa tabi ki de tatmin edemez..lightning kablo da çok hoşuma gitti ergonomisi on numara beş yıldız.. şimdilik ilk gözlemlerim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Geçen electroworld e gideyim dedim.iPod bölümünde yeni ipod shuffle'lar gelmiş ama touch veya nano gelememiş.Ancak etiketlere dikkatlice baktım ve "Yeni Touch 32 gb" adında bir etiket gördüm.Ama ben yeni ipod touch filan görmedim...Daha ürün gelmeden nasıl fiyatını koyuyorlar anlamıyorum.Eee burası Türkiye işte...

Bahsettiğiniz ürün şu linkte görülebilir. Ama tıklanıldığında 404 Not Found hatası veriyor. Demek ki 819 TL'ye satışa çıkacak yakın zamanda.

• Gencler cidden o urun 32 gb lik modeli dogubankta 700 tl den fazla etmez kazikliyorlar gecen dogubanka gittim 850 cekti :/ bekleyin 1.5 ay ;)

• Maksimum 600 TL olması gerekiyor. Apple mağaza acarsa oda olacak inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Maksimum 600 TL olması gerekiyor. Apple mağaza acarsa oda olacak inşallah.

apple ordan da gecirir bize sen 600 olucak diye avutma kendini Turkiye'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Maksimum 600 TL olması gerekiyor. Apple mağaza acarsa oda olacak inşallah.

y.dışı 530 zaten vergisiyle 650 oluyor
  • Vergiyle en fazla 30 dolar falan artar herhalde. %10 dan fazla vergi isteneceğini sanmıyorum(en azından Amerika' dan). 600 ü bulmaz bence. Ben de yakında Amerika' dan getirteceğim.

• 600-650 TL ideal. Bunun dışındaki rakamlar pahalı bence. Bu arada Apple'ın 2 tane Türkiye Distribütörü olduğu için rekabetten fiyatlar düşebilir...
  • NY'da vergi %8 civari ortalama 596 TL ye geliyor. (32 GB)

• Türkiye'de Apple Store mu açılıyor?
  • 2-3 konu önce buralarda 900 tl den girse iyi diyorlardı şimdi 600 falan diyenler gelmiş. kendinizi kandırmayın 4g 32 gb hala 850 tl . 900 den girmişti buda böyle girer.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.