Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

2-3 konu önce buralarda 900 tl den girse iyi diyorlardı şimdi 600 falan diyenler gelmiş. kendinizi kandırmayın 4g 32 gb hala 850 tl . 900 den girmişti buda böyle girer.

+1 yurt içi imkansız. 8 gb 4g 550 :D . y. dışı imkanı olan y. dışı alsın . şahsen 600 tllik cihaz olduğuna inanmıyorum aldığım aletin :) 4s te kullanmış biri olarak eşitler diyebilirim gsm hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 13 Kasım 2012; 19:05:22 >
  • Ben ipod alirken dogubank i tercih ederim en fazla 700 verilir 32 gb 5. Nesile bosuna 850-900 verip de kazik yemeyelim ;)

• quote:

2-3 konu önce buralarda 900 tl den girse iyi diyorlardı şimdi 600 falan diyenler gelmiş. kendinizi kandırmayın 4g 32 gb hala 850 tl . 900 den girmişti buda böyle girer.

600 liraya çıkarsa apple prestij kaybeder çünkü sırf apple olduğu için alan arkadaşlarım var.özelliklerini bilmeden
  • Amazon'dan falan alsanız ? Gümrükte takılır gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-ipod-touch-5-s-line-kilif-3x-film-67918123

Kilif + 3 jelatin seklinde satiyorlar. Bu malzeme arkayi cizer mi yoksa sert kilif mi alayim?

tahminim cizmez fiyatı uygun ama ekran jelatinin den bir şey beklemeyin çok kalitesiz oluyorlar

Bu kılıftan alıp memnun kalan varmı? Bende kılıf bakıyorum ebay ile uğraşmadan alıyım diyorum.

• İlgilenenler için bilkom 759 tl fiyat vermiş bulunuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

İlgilenenler için bilkom 759 tl fiyat vermiş bulunuyor .

valla okadar ay bekledim gayet normal bir fiyat bende sitesine girip baktım gerçektende öyle.stoğa girdği anda direk alıcam onu bilkomdan.zaten çalıştığım yerin hemen dibinde.herügn gidip soruyodum adam sıkılmıştı artık:). stoğa girsin anında alıcamgerçi taksitli fiyatı sanrım 844 lira onu bilemem:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOPA3 -- 15 Kasım 2012; 21:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOPA3

quote:

valla okadar ay bekledim gayet normal bir fiyat bende sitesine girip baktım gerçektende öyle.stoğa girdği anda direk alıcam onu bilkomdan.zaten çalıştığım yerin hemen dibinde.herügn gidip soruyodum adam sıkılmıştı artık:). stoğa girsin anında alıcam

Teknosada 4. nesili hala 850 den satsın
  • quote:

quote:

quote:

valla okadar ay bekledim gayet normal bir fiyat bende sitesine girip baktım gerçektende öyle.stoğa girdği anda direk alıcam onu bilkomdan.zaten çalıştığım yerin hemen dibinde.herügn gidip soruyodum adam sıkılmıştı artık:). stoğa girsin anında alıcam

ben ne olrsa olsun alıcam zaten stoğa girer girmez.vatanı yada bimeksi bekliyim dicem ama ordada çok farklı olmıcak zaten sabırsızım çıktığı anda alıcam.3nesildir ipod kullnaıyorum 3yıldır.850 900 ü gözden çıkarmıştm zaten.bazılaırna pahalı gelebilir ama okadar beklemeye 50 fazla vermişm hiç sorun olmaz.zaten bimeks ve vatandada bu cihaz 650 700 olmıcak:) en fazla ya aynı olur veya 50tl daha ucuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben ne olrsa olsun alıcam zaten stoğa girer girmez.vatanı yada bimeksi bekliyim dicem ama ordada çok farklı olmıcak zaten sabırsızım çıktığı anda alıcam.3nesildir ipod kullnaıyorum 3yıldır.850 900 ü gözden çıkarmıştm zaten.bazılaırna pahalı gelebilir ama okadar beklemeye 50 fazla vermişm hiç sorun olmaz.zaten bimeks ve vatandada bu cihaz 650 700 olmıcak:) en fazla ya aynı olur veya 50tl daha ucuz.

orada 800-900 den girse 25 indirimden 600-650 civarı geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orada 800-900 den girse 25 indirimden 600-650 civarı geliyor

evet biliyorum ilk ipodumu vatandan indirim ile almıştım ama. ilk orayada girğdinde yüksek fiyat veriyolar onlarda o yüzden fazla fark olucağını düşünmüyorum dedğim gibi indirimde olsa 100tl olsun en fazla.zaten stoklara kanımca bu ay sonunda giricek bilkomada orasıda fiyat düşürür 750ye taksitli fiyatını.peşin alırsak vatan yada bimeksten daha ucuza gelebilr

• Kırmızı niye yok.

• Cihaz dış kasa olarak iphone 5 den sadece biraz daha ince ekran boyutu pixel sayısı herşeyiyle aynı.
    Daha önceki ipod touchlardan çok daha şık durduğunu söylemek istiyorum yazımın başında.Ekran boyutunun büyümesi video seyrederken gerçekten çok başarılı olduğunu ilk bakışta fark ettiriyor.Fakat henüz tüm uygulamalar bu ekran boyutuna göre yapılmadığı için bazı uygulamalarda alttan ve üstten çıkan siyah bantlar şimdilik estetik açıdan biraz sırıtıyor.
    Ses çıkışında ben bir fark hissetmedim açıkcası iphone 4s in ses çıkışı daha kuvvetli touch a göre.
    Kamerası gerçekten kusursuz denebilir.Gece ve gündüz çekimleri gerçekten normal bir kullanıcı için gayet yeterli.
    Kutunun içinden çıkan bileklik ve yeni nesil earpodlar gerçekten ilk bakışta kalitesini hissettiriyor.Özellikle kulalklıkların ses çıkışı şu an piyasadaki en pahalı modelllerle bile çok rahat bir şekilde boy ölçüşebilecek kaliteye sahip.
    Cihazın arka sol köşesinde bilekliği takmak için bir yuva mevcut üstüne hafif bir şekilde bastırınca dışarı doğru çıkıyor ve bileliği üstüne takıyorsunuz.
    Ekran netliği iphone 4s e bile fark atıyor renkler daha canlı ve ekran biraz daha net.
    Bana göre wifinin çekim gücü biraz daha arttırılmış.4s in yarım çektiği yerde touch full çekiyor.
    Kasanın arka kısmı eski modele göre gerçekten çok kullanışlı olmuş.Eski modeli hatırlarsanız arka kısım cebe koyulup çıkartılırken bile çiziliyordu;yenisinde ise yaklaşık 2 haftadır kılıfsız ve stickersız kullanmama rağmen en ufak bir çizik oluşmadı.
    İnsan kendi kendine apple neden bu tasarımı iphone da kullanmadı diye sormaktan alamıyor.

İşletim sistemiyle ilgili yorumlarımı bir sonraki yazımda yazmayı planlıyorum.Çünkü İOS6 sadece bu yeni cihazlar için gelmedi eski cihazlarda güncelleme yaparak kullanabiliyor.Hatta şimdiden çoğu kullanıcı İOS6 ya geçmiş bile.........

• quote:

http://store.bilkom.com.tr/Apple-5-Nesil-iPod-touch-32GB-Grafit-_4859.html#0
  • arakdaşlar ipod touch 5.nesli bekleyenler için iyi bir haber veriyim.bilkomla görüştüm zaten dibimizde sayılır.ordaki adam fiyatlar açıklandıktan sonra 15gün içinde geliyo dedi.fiyatlar dün açıklandı sitesinde bu yüzden 15gün sonra geliceğini söyledi adam.zaten bilkomda genelde bu şekilde prosedür işliyomuş.en azından 15gün sonra geliceğini bilyoruz.hatta emin olmak için bi bilkom daha var orayıda aradğımda adam aralık ortası demişti fakat bizm ofisin ordaki bilkomla konuştuğumun diyince adamda evet olabilir normalde öyle ama ben en kötü olcağını söyledim dedi.karar size kalmış 15gün sonra türkiyede.bilkomda çıkıktan bikaç gün sonrada zaten vatanda ve bimekste te çıkar kolay gelsin.ben çıktğı anda alıcam...Şehir:İZMİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

adamın dediği oldu

• quote:

quote:

evet dediğim oldu 840 tl gibi bir fiyat biçmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 16 Kasım 2012; 17:13:51 >

• quote:

quote:

bilkomda fiyatlar açıklanmış, kasım sonu-aralık başı gibi de stoğa girer ama bu cihaz vatan, bimeks, teknosa vb. mağazalara ne zaman gelir? herhangi bir tahmini olan var mı?

• İyi fiyatlar ilk sefer için yüksek değil. Kampanya ile 650-700 e bulunabilir.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.