Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemuslanmaz

Arkadaşlar, 64gb siyah var elimde ipad mini alacağım için boşu boşuna duran bi alet olacak onun için makul fiyat veren Ankara'dan bi arkadaşa elden satmak istiyorum ilgilenenler mesaj atabilir.

fiyat nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakm23 -- 8 Kasım 2012; 13:52:11 >
  • 950 TL. düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOPA3

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Topkapi09

arkadaşlar alet iphone 5 teki gibi video çekerken aynı anda fotoğraf da çekebiliyormu ?

Cekemiyor

ben cekiyo diye biliyorum

Alet elimde çekmiyor
  • beyler ben bu ipod 4 u sanalpazardan aldigimda adamlar amerikadan fedexle yollamisti gumruge felan takilmamisti acaba ebaydan alsak ayni sekilde bi sorun olur mu ki
  • Türkiye ye ne zaman gelecek? Diğer ülkeler cihazdan sıkıldı bile ama biz daha göremedik..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bekledim bekledim hatta pazarteai gunu 360 dolara sahibinden.com da satilan maviyi alacaktim satilmis.

dedim en iyisi almanyadam yeni ipad alayim. islemcisi de à6x. 1140 liraya geliyor.

ama o mavi ipod touch icimde kalacak hep. belki ilerde alirim.

• Beyle bilkom'a mesaj atmıştım ne zaman gstokta olucak diye cevap : '' Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kasım ayı sonu gibi stoklarımıza girmesi beklenmektedir. Internet sayfamızdan gelişmeleri takip edebilirsiniz.'' Allah sabır versin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Beyle bilkom'a mesaj atmıştım ne zaman gstokta olucak diye cevap : '' Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kasım ayı sonu gibi stoklarımıza girmesi beklenmektedir. Internet sayfamızdan gelişmeleri takip edebilirsiniz.'' Allah sabır versin :D

Sabır kalmadı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Beyle bilkom'a mesaj atmıştım ne zaman gstokta olucak diye cevap : '' Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kasım ayı sonu gibi stoklarımıza girmesi beklenmektedir. Internet sayfamızdan gelişmeleri takip edebilirsiniz.'' Allah sabır versin :D

Sabır kalmadı artık

Aynen

• İncelemesini yapıp pm atan olursa ilk mesaja eklerim arkadaşlar
  • Ben diğer distribütörün de getirmesini bekleyeceğim. Hem o zaman fiyatlarda da bir rekabet oluşur.

• Hiç bi distribütör yurtdışından getirip satan adamlar kadar ucuz satmaz. 1 yıl uluslararası garantide varken distribütör çok gereksiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Hiç bi distribütör yurtdışından getirip satan adamlar kadar ucuz satmaz. 1 yıl uluslararası garantide varken distribütör çok gereksiz bence.

Store bilkomda 64 gb 4.nesi bin kusur lira 5.nesil ne olur acaba :-)

• açıkçası ben 800tl yi geçiceğine inanmıyorum 32gb 5g itouchun.ilk girdiğinde 750 - 800 arası bir fiyat olucak.ilk bilkom store ye girer sonra vatan bimekse girer.tabi vatandan indirmli almak daha mantıklı.bilkoma bu ay içinde gelicek dendi aradım bizzat kendim görüştüm.çıktığı anda gidip alıcam arakdaşlar.bundan önce 2.nesil 3.nesil ve son olarakta 4.nesil kullandım kullanyorum.4ü arakadaşa 250den satmayı düşünüyorum.üzerine ekliceğim param hazır ondan sonra çıkan yeni nesilide alıcam.
  • kılıflar hakkında bilgisi olan varmı, çıkmadımı hala? :/
  • benimde ayin 19'unda abd'den geliyor. 32gb black&slate
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

kılıflar hakkında bilgisi olan varmı, çıkmadımı hala? :/

kılıf biraz zor çıkar sana tavsiyem buhttp://www.mobilegel.com/Apple-iPod-Touch-5-Nesil-IPG-Tam-Koruma,PR-2237.html en azından kılıf çıkana kadar çizilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

kılıflar hakkında bilgisi olan varmı, çıkmadımı hala? :/

kılıf biraz zor çıkar sana tavsiyem buhttp://www.mobilegel.com/Apple-iPod-Touch-5-Nesil-IPG-Tam-Koruma,PR-2237.html en azından kılıf çıkana kadar çizilmez

ipg hakkında internette çok olumsuz yorum var.

• ben 8 dolara kılıf getirdim eğer türkiyeden halledecek olsam peçete içinde taşırım yinede ekran koruyucuya 45 tl vermem
  • hocam hiçbir şey umrumda değil geçen ipod touchtan sonra çizilmesin de ne olursa olsun 45 tl yi satarken degerinden karsılarım
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.