Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözünüz aydın :D Arkadaşa söylenilenler doğruysa az kalmış 15 gün daha sabredin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 16 Kasım 2012; 22:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale ile 750TL aslında, yurtdışından 700TL'ye getirtmek yerine tercih edilebilir.
  • Aynen. 2 yıl garanti için değer.

• 4s ten ekranı farklı (retina) ve daha büyük. Bunun getireceğı + lar hakkında birşey yazmaya gerek yok. Onun dışında 4s ten bir farkı yok. Aynı işlemciyi kullanıyor, aynı kamerayı kullanıyor. İkisi de ios 6 destekliyor. Belki ram daha büyüktür 4s ten ama ram hakkında bilgi verilmedi. Onun dışında 4s te olmayıp touch 5g de olabilen birşey olduğunu sanmıyorum. Sadece biraz performans ve görüntü kalitesi daha iyidir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 17 Kasım 2012; 7:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EM4

Arkadaşlar 5. nesi ipod ile telefon görüşmesi yapamamak ve otomatik ekran ışığını ayarlamaması dışında misal olarak iphone dan (4s veya 5) eksiği nedir ? Apple ın sitesinden baktım da öyle uçuk farklar göremedim. İnceliği, hafifliği ve tasarımı çok hoşuma gitti.

Edit: Bunun işlemcisi, ram i, kamerası daha iyi gibi farkları sormuyorum bu arada. iPhone da yapıp bunda yapamayacağım ne var ?

Kıyaslarda açılıp kapatırken , internette dolaşırken 4s ten daha hızlı . kamerası daha iyi , tabiki tasarımı . ve de fiyat
  • Beyler anlamadığım bir şey var madem ıphone 4s ile aynı a5 i kullanıyor aynı rami kullanıyor

Neden geekbench testlerinde ıpod 5 armv7 olarak algılanıyor da ıphone 4s a5 olarak algılanıyor

ve geekbench detaylı test sonuçlarında hepsinde ıphone 4s önde

ne bu 1 yıl önceki cihazdan kötü olacak sa hiç olmasaydı daha iyidi bence

Apple ın neden a5 koyduğunu (hatta onu bile koymadığını) anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Arkadaşlar 5. nesi ipod ile telefon görüşmesi yapamamak ve otomatik ekran ışığını ayarlamaması dışında misal olarak iphone dan (4s veya 5) eksiği nedir ? Apple ın sitesinden baktım da öyle uçuk farklar göremedim. İnceliği, hafifliği ve tasarımı çok hoşuma gitti.

Edit: Bunun işlemcisi, ram i, kamerası daha iyi gibi farkları sormuyorum bu arada. iPhone da yapıp bunda yapamayacağım ne var ?

Kıyaslarda açılıp kapatırken , internette dolaşırken 4s ten daha hızlı . kamerası daha iyi , tabiki tasarımı . ve de fiyat

Kamerasi daha iyi degil maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

daha canlı gibi duruyor 4s e göree

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

daha canlı gibi duruyor 4s e göree

İpod 5mp, 4s 8mp degil mi? Ayrica ipod en fazla 720p video cekiyo biliyorum. Yanlissam duzeltin bende almak istiyorum ipodu. Umarim yaniliyorumdur

• 5g ön kamera 720 p arka kamera 1080p video çekiyor. megapixel olarak kaçlar bilmiom da kameralar 4s ile aynı. Zaten neredeyse herşeyi 4s ile aynı. Performansı 4s ten daha hızlı olması bence rami daha yüksek olduğundandır. Rami hakkında hiçbir bilgi yok çünkü. Ya da telefon özelliğinın yüklediği ağırlık olmaması da olabilir. O görüntünün daha canlı olması retina ekrandan kaynaklıdır ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 17 Kasım 2012; 11:31:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

5g ön kamera 720 p arka kamera 1080p video çekiyor. megapixel olarak kaçlar bilmiom da kameralar 4s ile aynı. O daha canlı olması retina ekrandan kaynaklıdır.

aynı şeyi yazıyordum ama 4s 8 mp olmasına rağmen 2 sinide kullandım it5 daha iyi geldi retinadan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 17 Kasım 2012; 11:26:56 >
  • Elimde bir adet sifir 32 gb siyah mevcut isteyen olursa 800 liraya istanbulda elden verwbilirim

• ipodun kamerası 4sten daha iyi değil ama retina oldğu için net görünüyo.pc ye gömrüntüyü attığımzda zoom yapınca o zaman anlıcaksınız 5mp ile 8mp farkı ama 5mp ipod için harika bir görüntü kalitesi sunuyor.zaten 4steki kamerayla arasında çokta fark olmıcak.video çekimleri ön kamera 720hd arka kamera 1080hd çekiyo.iphone 5 ilede çok fark var açıkçası.iphone 5 hem daha hızlı hemde kamerası daha iyi.ben testlerin hepsini izledim nerdeyse ve hergün araştırma yapıyorum ikide bir bilkomuıda arıyorum.elimden gelidğince bu cihazı incelemeye aldım.toparlamak gerekirse apple en iyi ipodu yaptığını söyleyebiliriz.hem donanımsal hemde yazılımsal bence harika bir cihaz,ayrıca estetikte.çıktığı gün gidip alıcam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

Elimde bir adet sifir 32 gb siyah mevcut isteyen olursa 800 liraya istanbulda elden verwbilirim

bilkom 750 den verirken mi
  • quote:

quote:

Elimde bir adet sifir 32 gb siyah mevcut isteyen olursa 800 liraya istanbulda elden verwbilirim

Ok 750 olsun fiyat

• quote:

quote:

quote:

Ok 750 olsun fiyat

• quote:

quote:

quote:

Ok 750 olsun fiyat

• quote:

quote:

quote:

Ok 750 olsun fiyat

• http://store.bilkom.com.tr/Apple-5-Nesil-iPod-touch-32GB-Grafit-_4859.html#0

siyah 32 gb stoklarda var gibi görünüyor.
    edit: pembe 32'likte stokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesona -- 17 Kasım 2012; 18:02:58 >
  • arkadaşlar ses olarak 3 4 ve 5 alan varsa fark varmı kulaklıktan dinlemek için
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.