Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SOPA3

yarın bilkoma gidiyorum.kredi kartı tek slip çektirmeyi düşünüyorum ama 759tl fiyatına vermicekler sanırım.eğer öyle olmassa dahada beklemicem 843 liraya 4 taksitle alıcam cihazı.aslında bir hafta falan daha beklesek vatanda bimekste çıkar ama artık yeter yani:)

Hadi hayırlısı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Elimde bir adet sifir 32 gb siyah mevcut isteyen olursa 800 liraya istanbulda elden verwbilirim

bilkom 750 den verirken mi

Ok 750 olsun fiyat

vatan 600 den verirken mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverTouchMe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pulucu

quote:

Elimde bir adet sifir 32 gb siyah mevcut isteyen olursa 800 liraya istanbulda elden verwbilirim

bilkom 750 den verirken mi

Ok 750 olsun fiyat

vatan 600 den verirken mi :)

Bi git yav bi git

• quote:

yarın bilkoma gidiyorum.kredi kartı tek slip çektirmeyi düşünüyorum ama 759tl fiyatına vermicekler sanırım.eğer öyle olmassa dahada beklemicem 843 liraya 4 taksitle alıcam cihazı.aslında bir hafta falan daha beklesek vatanda bimekste çıkar ama artık yeter yani:)

Stokta yok yaziyo nasi alcan

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Siyah-Pembe stokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

quote:

Siyah-Pembe stokta

Oysaki 5dk önce bakmistim stoğa. Mobilden baktim ama nealaka yanlis gormus olamam

Edit: bidaha baktim grafit olan yani siyah dedigin yakinda stokta yaziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 18 Kasım 2012; 23:40:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

quote:

Siyah-Pembe stokta

Oysaki 5dk önce bakmistim stoğa. Mobilden baktim ama nealaka yanlis gormus olamam

düne kadar stoğu vardı siyahın malesef talepten bitmiş ama pembesi hala duruyor

• Siyah ile diğerlerinin ekran kayganlığı gerçekten farklı mı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robin scherbatsky -- 19 Kasım 2012; 0:23:34 >
  • Siyah sifir kapali kutu yurtdisi 32 gb
    750 lira

• Bilkom 750 den veriyorsa beklemekte fayda var, cunku Gg uzerinde en ucuz 815 lira, kimse Bilkom dan almak varken onlardan almayacagina gore 700 asagisina bile duser fiyat
    Saticilar arasindaki rekabeti de katarsak 600 civarina gelmesi cok surmez :)

• 600'e bu cihaz imkanı yok düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

Siyah ile diğerlerinin ekran kayganlığı gerçekten farklı mı ya

Zaten ekran koruyucu ile kullanmayacak mısınız? :)

• bukadar olmaz ya.tam bilkoma gidicektim şimdi.bidaha siteye bakyım dedim stokta kalmamış oysa 2gün stokta durmuştu siyahı:( ama yinede gidicem oraya pembesi varsa ona bakıcam.orda yoksa pembesini almam ama siyahıda gelir yine bikaç güne.çok yakında vatan bimekstete çıkar zaten.şansıma bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

Evet ama sorun olmaz heralde değil mi

• quote:

quote:

quote:

Akılda bir soru işareti kalmaması açısından direk siyah da alınabilir. Ama benim beyaz apple ürünüm olmadığından yanlış yönlendirmek istemem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Akılda bir soru işareti kalmaması açısından direk siyah da alınabilir. Ama benim beyaz apple ürünüm olmadığından yanlış yönlendirmek istemem.

anladım teşekkürler :)

• quote:

Siyah sifir kapali kutu yurtdisi 32 gb
    750 lira

Pahalı biraz.
  • beyler bilkoma gittim bizzat kendim görüştüm en az 15dakika konuştuk ve durum şöyle.
    distrübitörlere kesin tarih verilmemiş ilk ekim sonu gelicek denmiş sonra kasım başı sonra kasım 15 i denmiş fakat bu süreç şimdilik kasımın sonu veya aralık başında görünüyo onlarada keisn tarih vermemişler.bizim geçen bilkom storede gördüğümüz stokta var olarak gördüğümüzde adamların 15 20tane getirip satması.ama bu Türkiyedeki tüm bilkom mağzası için geçerli dğeilmiş sadece internetten.yani mağzalara daha gelmemiş.fiyatlarıda o civarda kalıcak inmicek bikaç ay.
    zaten adam bana aralık başında ara dedi kartını verdi yakın bizim ofise ama ben yinede kartını aldım.aralık başında arıcam sonra o bana ayırtıcak cihaz geldiğinde gelip alabilirsin dicekler.özetle durum şu.henüz hiçbiryerde yok resmi satışı en kötü aralık ortası diyolar.ama en iyi ihtimale kasımın sonu.sitede gördüğümüz internet üzerinden 5 10tane satış için bırakıyolar oda zaten hemen satılıyo.o yüzden resmi satışlar için 15gün daha beklememiz gerekicek.eğer olsaydı zaten şuan ilk alan ben olurdum ve burda paylaşırdım size tüm resim ve özelliklerini.resmi satış için bekleyelim...

• quote:

beyler bilkoma gittim bizzat kendim görüştüm en az 15dakika konuştuk ve durum şöyle.
    distrübitörlere kesin tarih verilmemiş ilk ekim sonu gelicek denmiş sonra kasım başı sonra kasım 15 i denmiş fakat bu süreç şimdilik kasımın sonu veya aralık başında görünüyo onlarada keisn tarih vermemişler.bizim geçen bilkom storede gördüğümüz stokta var olarak gördüğümüzde adamların 15 20tane getirip satması.ama bu Türkiyedeki tüm bilkom mağzası için geçerli dğeilmiş sadece internetten.yani mağzalara daha gelmemiş.fiyatlarıda o civarda kalıcak inmicek bikaç ay.
    zaten adam bana aralık başında ara dedi kartını verdi yakın bizim ofise ama ben yinede kartını aldım.aralık başında arıcam sonra o bana ayırtıcak cihaz geldiğinde gelip alabilirsin dicekler.özetle durum şu.henüz hiçbiryerde yok resmi satışı en kötü aralık ortası diyolar.ama en iyi ihtimale kasımın sonu.sitede gördüğümüz internet üzerinden 5 10tane satış için bırakıyolar oda zaten hemen satılıyo.o yüzden resmi satışlar için 15gün daha beklememiz gerekicek.eğer olsaydı zaten şuan ilk alan ben olurdum ve burda paylaşırdım size tüm resim ve özelliklerini.resmi satış için bekleyelim...

teşekkürler bilgiler için beklemeye alıştık zaten bekleriz biraz daha

• hicbir sitede kilif bulamadim, bulabilen var mi? elmasepetinde bir tane begendim ama stokta yok kac haftadir.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.