Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psycna

hicbir sitede kilif bulamadim, bulabilen var mi? elmasepetinde bir tane begendim ama stokta yok kac haftadir.

Ebay de dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

quote:

hicbir sitede kilif bulamadim, bulabilen var mi? elmasepetinde bir tane begendim ama stokta yok kac haftadir.

Ebay de dolu

ebay'den daha once hic alisveris yapmadim. tr'ye yolluyor mu? yolluyorsa da kac gunde geliyor? dealextreme gibi aylari buluyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Ebay de dolu

ebay'den daha once hic alisveris yapmadim. tr'ye yolluyor mu? yolluyorsa da kac gunde geliyor? dealextreme gibi aylari buluyor mu?

Aldigin urunun yerine kargo sekline gore zaman farkliliklar gosterir bazilari 1 hafta bazilari 3 hafta surer

• quote:

gg de birkaç tane mevcut
    edit:http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ipod+touch%205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcam -- 19 Kasım 2012; 20:12:18 >

• Bilkom Store'dan 32 gb grafit 759TL ye aldım kargoya teslim etmişler elime ulaşınca inceleme eklerim.

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU]
  • Vay be iyi haber. Demekki Aralık sonunu beklmeye gerek kalmadı...
  • Ürün elime ulaştı ekran filmsiz kullanıyorum ekranı yeterli düzeyde kaygan abartıldığı gibi siyahlarda aşırı kayganlık yok, earpodslar mükemmel diğerleri gibi kulaktan düşmüyor, ekran parmak izi tutmuyor ama ekran filmli kullanmanızı tavsiye ederim hatta bulabilirseniz ben de alırım, ipod loop fotoğraf makinelerindeki elden düşmemesi için kolunuza geçirdiğinizle aynı hiçbir farkı yok, lightning kablosu o kadar ufak ki birşeyler aktarabildiğinden şüpheliyim,6.0.1 güncellemesini yapmadım wi-fi sorunu oluyor diyen birçok kişi var yeni sürüm çıkıp düzelttiklerini iddia ederlerse o zaman yüklerim, fotoğraf kalitesi çok iyi birkaç deneme yaptım profesyonel fotoğraf makinalarında uğraştığımız arkası bulanık olsun yüzü net olsun gibi şeyler tek dokunuşla hallediliyor o yüzden bunu alanların fotoğraf makinesine ihtiyacı olacağını düşünmüyorum, iphone 4 siyah kullanmıştım bunu da siyah aldım görünüşü çok iyi beyaz da tercih edilebilir ama ekrana baktığımda kenarları beyaz olursa rahatsız eder diye düşündüm siyah olduğu için kullanırken çerçeve yokmuş gibi hissediyorsun video 1080p kalitesi öyle ahım şahım gelmedi, ama ön kamerası daha iyi bir telefon v.b olduğunu düşünmüyorum odaklama dahil herşey var ve ön kameraya ekranın sağ üst köşesinden tek tuşla geçiş yapabiliyorum. Denememi istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy55ozzy -- 20 Kasım 2012; 12:37:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay de dolu

Aldigin urunun yerine kargo sekline gore zaman farkliliklar gosterir bazilari 1 hafta bazilari 3 hafta surer

http://www.ebay.com/itm/190750148323?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

bu urun mesela ne kadar surer? ucretsiz economy kargo ile yolluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay de dolu

http://www.ebay.com/itm/190750148323?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

cihazlarda amazondan ebaydan falan gümrükte takılabiliyor diye duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay de dolu

cihazlarda amazondan ebaydan falan gümrükte takılabiliyor diye duydum

linkteki urun cihazin kendisi degil, kilif.

• bende it 5 almaya karar verdim en ucuz fiyat bimekste olur diye düşünüyorum. renkler arasında kayganlık farkı oldğu söyleniyor aslı var mıdır bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Winchester

bende it 5 almaya karar verdim en ucuz fiyat bimekste olur diye düşünüyorum. renkler arasında kayganlık farkı oldğu söyleniyor aslı var mıdır bunun ?

Gulunu seven dikenine katlanir . ben cihazi almadim ama kayganlik olmaz diye dsunuyorum cok kucuk bi miktar fark olur limitten problemlerinden yararlanirsak degisiklik yok gozunuze hitap etmedikten sonra kaygan olsa ne olur olmasa ne
    olur

• quote:

Orijinalden alıntı: oa3355

Ürün elime ulaştı ekran filmsiz kullanıyorum ekranı yeterli düzeyde kaygan abartıldığı gibi siyahlarda aşırı kayganlık yok, earpodslar mükemmel diğerleri gibi kulaktan düşmüyor, ekran parmak izi tutmuyor ama ekran filmli kullanmanızı tavsiye ederim hatta bulabilirseniz ben de alırım, ipod loop fotoğraf makinelerindeki elden düşmemesi için kolunuza geçirdiğinizle aynı hiçbir farkı yok, lightning kablosu o kadar ufak ki birşeyler aktarabildiğinden şüpheliyim,6.0.1 güncellemesini yapmadım wi-fi sorunu oluyor diyen birçok kişi var yeni sürüm çıkıp düzelttiklerini iddia ederlerse o zaman yüklerim, fotoğraf kalitesi çok iyi birkaç deneme yaptım profesyonel fotoğraf makinalarında uğraştığımız arkası bulanık olsun yüzü net olsun gibi şeyler tek dokunuşla hallediliyor o yüzden bunu alanların fotoğraf makinesine ihtiyacı olacağını düşünmüyorum, iphone 4 siyah kullanmıştım bunu da siyah aldım görünüşü çok iyi beyaz da tercih edilebilir ama ekrana baktığımda kenarları beyaz olursa rahatsız eder diye düşündüm siyah olduğu için kullanırken çerçeve yokmuş gibi hissediyorsun video 1080p kalitesi öyle ahım şahım gelmedi, ama ön kamerası daha iyi bir telefon v.b olduğunu düşünmüyorum odaklama dahil herşey var ve ön kameraya ekranın sağ üst köşesinden tek tuşla geçiş yapabiliyorum. Denememi istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz.

farklı bi kaç kareyi iphone 4 ve itouch 5 ile çekip buraya koyabilirmisin boş bi vaktinde.

• ekrana dikkat edin, alalı bir hafta oldu bugun ışık altında bi kontrol ediyim dedim, kılcal çizikler oluşmuş bile .çokta dikkatli kullanmama rağmen çizilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: b.alper

ekrana dikkat edin, alalı bir hafta oldu bugun ışık altında bi kontrol ediyim dedim, kılcal çizikler oluşmuş bile .çokta dikkatli kullanmama rağmen çizilmiş

hadi ya :/ ben çok takıntılıyım o konularda işte
  • Beyler İpod Touch 5 galaxy note'a göre tercih edilesi bir cihazmıdır?
  • Evet.

• resmi olarak çıkmadı hala umarım en kısa zamanda çıkar bilkomdaki adam aralık başında beni bi ara dedi:) zaten gelir o zamana umarım 2 hafta daha sıkıcaz dişimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Orijinalden alıntı: b.alper

ekrana dikkat edin, alalı bir hafta oldu bugun ışık altında bi kontrol ediyim dedim, kılcal çizikler oluşmuş bile .çokta dikkatli kullanmama rağmen çizilmiş

hadi ya :/ ben çok takıntılıyım o konularda işte

ben de çok takıntılıyım gözüm sürekli çiziklere gidiyor , aslında kılcal, ışığa tutmayınca belli olmuyor ama hep tutasım geliyor film yapıştırınca gözükmezmiş bakalım yarın ilk işim izmir de bulabilirsem filmletmek olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: oa3355

Ürün elime ulaştı ekran filmsiz kullanıyorum ekranı yeterli düzeyde kaygan abartıldığı gibi siyahlarda aşırı kayganlık yok, earpodslar mükemmel diğerleri gibi kulaktan düşmüyor, ekran parmak izi tutmuyor ama ekran filmli kullanmanızı tavsiye ederim hatta bulabilirseniz ben de alırım, ipod loop fotoğraf makinelerindeki elden düşmemesi için kolunuza geçirdiğinizle aynı hiçbir farkı yok, lightning kablosu o kadar ufak ki birşeyler aktarabildiğinden şüpheliyim,6.0.1 güncellemesini yapmadım wi-fi sorunu oluyor diyen birçok kişi var yeni sürüm çıkıp düzelttiklerini iddia ederlerse o zaman yüklerim, fotoğraf kalitesi çok iyi birkaç deneme yaptım profesyonel fotoğraf makinalarında uğraştığımız arkası bulanık olsun yüzü net olsun gibi şeyler tek dokunuşla hallediliyor o yüzden bunu alanların fotoğraf makinesine ihtiyacı olacağını düşünmüyorum, iphone 4 siyah kullanmıştım bunu da siyah aldım görünüşü çok iyi beyaz da tercih edilebilir ama ekrana baktığımda kenarları beyaz olursa rahatsız eder diye düşündüm siyah olduğu için kullanırken çerçeve yokmuş gibi hissediyorsun video 1080p kalitesi öyle ahım şahım gelmedi, ama ön kamerası daha iyi bir telefon v.b olduğunu düşünmüyorum odaklama dahil herşey var ve ön kameraya ekranın sağ üst köşesinden tek tuşla geçiş yapabiliyorum. Denememi istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz.

farklı bi kaç kareyi iphone 4 ve itouch 5 ile çekip buraya koyabilirmisin boş bi vaktinde.

iphone 4 ü geçen sene kullandım şimdi abimde o yüzden test edemem başka istediğin birşey varsa eklerim

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.