Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joney1st

bu cihazla internete nasıl gireriz ? app store var mı malum oyun ve internet için alıcam :) bide mediamarkta var mıdır ?

bilkomda maviside siyahıda satılıyo hatta kırmızı falanda.yer izmir apex
  • quote:

kardeş wifi siz internet yok mu yani yolda giderken internete giremez miyim ? tarifesi felan yok mu yani bunun ?

cihazda simkart girişi olmadığı için mobil internet mümkün değil. zaten simkart girişi olsa fiyatlar bu seviyede olmaz. ancak eğer android bir cihazınız varsa hotspot özelliği ile telefonunuzdaki interneti kablosuz modem gibi yayarsınız itouch lada internete girersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

kardeş wifi siz internet yok mu yani yolda giderken internete giremez miyim ? tarifesi felan yok mu yani bunun ?

cihazda simkart girişi olmadığı için mobil internet mümkün değil. zaten simkart girişi olsa fiyatlar bu seviyede olmaz. ancak eğer android bir cihazınız varsa hotspot özelliği ile telefonunuzdaki interneti kablosuz modem gibi yayarsınız itouch lada internete girersiniz.

teşekkür ederim cevap için, gerçekten çok gereksizmiş android cihaz mı bunumu alsam diye düşünüyodum android cihaz alsam bunu ne yapıyım :D
  • Şaka gibi adam iPod touch'a gereksiz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOPA3

quote:

bu cihazla internete nasıl gireriz ? app store var mı malum oyun ve internet için alıcam :) bide mediamarkta var mıdır ?

Vatan,bimeks gibi yerlere de kırmızı gelir mi sizce? store.bilkom.com.tr'de yok da.

• quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

quote:

quote:

Vatan,bimeks gibi yerlere de kırmızı gelir mi sizce? store.bilkom.com.tr'de yok da.

izmirde agora magzasinda kirmizi satiliyo kardesim mavide var. ben ayirttim carsamba sabah aliyorum. fiyati 860 tl.

• bilkomda mavi olan stoktayken havale ile almak istiyorum sizce mantıklımı yani görmeden almam. bide havale ile direk alıcam bilkomdan daha önce hiç alışveriş yapmadım bi sorun olmaz dimi. birde stokta var diyo arayıp ayırtmak mı lazım nasıl olucak. direk sipariş versek stokta varken sorun olmaz dimi acil cevap bekliyorum sipariş vericem heyecan yaptım. lütfen cevap

Edit: teşhir urunu yollamazlar dimi ellerinde 5 tane felan var cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 26 Kasım 2012; 23:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

bilkomda mavi olan stoktayken havale ile almak istiyorum sizce mantıklımı yani görmeden almam. bide havale ile direk alıcam bilkomdan daha önce hiç alışveriş yapmadım bi sorun olmaz dimi. birde stokta var diyo arayıp ayırtmak mı lazım nasıl olucak. direk sipariş versek stokta varken sorun olmaz dimi acil cevap bekliyorum sipariş vericem heyecan yaptım. lütfen cevap

Edit: teşhir urunu yollamazlar dimi ellerinde 5 tane felan var cunku

Bir sorun olacağını zannetmiyorum teşhir ürünü tabii ki yollamazlar

• Arkadaşlar kutusunda sıfır Ipod Touch 4 Beyaz 8gb renk var elimde, ürünü Amerikadan aldım, satıyorum ilginenenler özelden mesaj atabilir. İstanbul Ataşehir civarı elden teslim edebilirim.

Ipod Touch 5 hem pahalı, hem de 5.nesillerde ekran büyük olduğu için çoğu uygulama tam ekran çalışmayacak, bence 5.jenerasyonlarda geçiş süreci sorunları devam edecek, o yüzden en iyisi 6.jenerasyonu almak, daha ucuz olan 4 serisini kullanmaya devam etmek daha mantıklı.

Ipod 5 touch ile yapabileceğiniz herşeyi Ipod Touch 4 ile de yapabiliyorsunuz. O zaman neden 2 kat fazla para verelim ki?

Ipod Touch Iphone ile birebir aynı, sadece telefon özelliği yok, onu da bir Voip program yükleyerek Ipod Touchu Iphone'a çevirip, telefon gibi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 27 Kasım 2012; 11:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_xtinamars

Mavi en çok dikkat çeker ama ben siyah renk sipariş verdim. Daha asil

Siyah ile mavi arasında kaldım, ön tarafı beyaz olanlarda kaygansızlık sorunu olduğu söyleniyo, siyahta dediğiniz gibi daha asil ve kaygan olmama sorunu yokmuş. O yüzden emin olamıyorum

bende once siyah ve mavi arasinda kalmistim, 4. nesil ipod'um da siyahti, bu sefer renkli olsun istedim ama arkasi renkli olanlarin hepsinin onu beyaz. sirf bu yuzden renkli -mavi- almadim, beyaz panel bence iphone ve ipod'larda cok cirkin duruyor. siyah cok daha asil.

edit: sunu da ekleyeyim, ipod t. 4'u olan arkadaslar bosuna kendini avutmasin, imkaniniz varsa benim gibi 4'u satip 5'e gecin. ben yurtdisindan getirtiyorum (308$) 550tl. imkani olan kesinlikle gecmeli. degecek cok fazla yenilik ve ozellik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 27 Kasım 2012; 11:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forester34

Arkadaşlar kutusunda sıfır Ipod Touch 4 Beyaz 8gb renk var elimde, ürünü Amerikadan aldım, satıyorum ilginenenler özelden mesaj atabilir. İstanbul Ataşehir civarı elden teslim edebilirim.

Ipod Touch 5 hem pahalı, hem de 5.nesillerde ekran büyük olduğu için çoğu uygulama tam ekran çalışmayacak, bence 5.jenerasyonlarda geçiş süreci sorunları devam edecek, o yüzden en iyisi 6.jenerasyonu almak, daha ucuz olan 4 serisini kullanmaya devam etmek daha mantıklı.

Ipod 5 touch ile yapabileceğiniz herşeyi Ipod Touch 4 ile de yapabiliyorsunuz. O zaman neden 2 kat fazla para verelim ki?

Ipod Touch Iphone ile birebir aynı, sadece telefon özelliği yok, onu da bir Voip program yükleyerek Ipod Touchu Iphone'a çevirip, telefon gibi kullanabilirsiniz.

"Arkadaşlar kutusunda sıfır Ipod Touch 4 Beyaz 8gb renk var elimde, ürünü Amerikadan aldım, satıyorum ilginenenler özelden mesaj atabilir. İstanbul Ataşehir civarı elden teslim edebilirim."

şu mesajı yazmasaydın alttaki yazdıklarını ciddiye alırdım.
    ipod touch 5 ile 4 arasında dünya fark var. tartışmaya bile lüzum yok.

edit: bu arada ipod4(32gb) 700tl
    ipod5(32gb) 750tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 27 Kasım 2012; 13:32:52 >

• bilkomdan bugün sipariş vermeyi düşünüyorumda. bugün versem ne zaman elime ulaşır. mail attığımda 1 veya 3 gün içerisinde çıkışı yapılır dediler ancak bu klasik cevap olduğu için beni tatmin etmedi. acaba 1 haftayı geçermi. varmı sipariş veren daha önce ona göre vericem.
    ikinci olarak mavi almayı düşünüyorum ama kimisi kayganlık sorunu var diyo. bu bariz bi farkmı yoksa şehir efsanesimi
    üçüncü olarak mağazadan gidip elden alsam yine 756 tl ye alabiliyomuyum yoksa 840 tl mi elden nakit ödesemde.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

bilkomdan bugün sipariş vermeyi düşünüyorumda. bugün versem ne zaman elime ulaşır. mail attığımda 1 veya 3 gün içerisinde çıkışı yapılır dediler ancak bu klasik cevap olduğu için beni tatmin etmedi. acaba 1 haftayı geçermi. varmı sipariş veren daha önce ona göre vericem.
    ikinci olarak mavi almayı düşünüyorum ama kimisi kayganlık sorunu var diyo. bu bariz bi farkmı yoksa şehir efsanesimi
    üçüncü olarak mağazadan gidip elden alsam yine 756 tl ye alabiliyomuyum yoksa 840 tl mi elden nakit ödesemde.

arakdaşım eğer bugün sipariş verirsen.yarın kargoya verirler ve 2gün içind eeline geliyo.yani bugün günlerden salı yarın çarşamba günü kargoya verirler.cuma günü en geç elinde olur.
    edit:bugün kargoya verirlerse perşembe günüde elinde olabilir.ama haftasonuna kalmaz
    ama bence gidip bilkom bayisinden al.şahsen ben bu akşam yada yarın sabah ayırttım gidip alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOPA3 -- 27 Kasım 2012; 14:03:27 >

• quote:

quote:

bilkomdan bugün sipariş vermeyi düşünüyorumda. bugün versem ne zaman elime ulaşır. mail attığımda 1 veya 3 gün içerisinde çıkışı yapılır dediler ancak bu klasik cevap olduğu için beni tatmin etmedi. acaba 1 haftayı geçermi. varmı sipariş veren daha önce ona göre vericem.

arakdaşım eğer bugün sipariş verirsen.yarın kargoya verirler ve 2gün içind eeline geliyo.yani bugün günlerden salı yarın çarşamba günü kargoya verirler.cuma günü en geç elinde olur.

peki çok teşekkürler. buarada beyaz olanlarda kayganlık sorunu cidden varmı veya sen aldıysan fark nedir söyleyebilirmisiniz. az bişey kayganlık farkı dahi olsa siyahı beklemeye razıyımda. çünkü zaten en baştan beri siyah renk almayı düşünüyodum. ama gelmeyince maviye yöneldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_xtinamars

Mavi en çok dikkat çeker ama ben siyah renk sipariş verdim. Daha asil

Siyah ile mavi arasında kaldım, ön tarafı beyaz olanlarda kaygansızlık sorunu olduğu söyleniyo, siyahta dediğiniz gibi daha asil ve kaygan olmama sorunu yokmuş. O yüzden emin olamıyorum

bende once siyah ve mavi arasinda kalmistim, 4. nesil ipod'um da siyahti, bu sefer renkli olsun istedim ama arkasi renkli olanlarin hepsinin onu beyaz. sirf bu yuzden renkli -mavi- almadim, beyaz panel bence iphone ve ipod'larda cok cirkin duruyor. siyah cok daha asil.

edit: sunu da ekleyeyim, ipod t. 4'u olan arkadaslar bosuna kendini avutmasin, imkaniniz varsa benim gibi 4'u satip 5'e gecin. ben yurtdisindan getirtiyorum (308$) 550tl. imkani olan kesinlikle gecmeli. degecek cok fazla yenilik ve ozellik var.

Yo aslında bende 4.nesil yok. Artık sorunlu cihaz kullanmaktan bıktım. Ne Android ne de Symbian istiyorum. iOS alıcam sadece sorun çıkarmadığı için. Ve alıcağım cihazın rengi tasarımı böyle oturaklı olucak. Mesela Şahin ile Passat'ı kıyaslarsanız Passat nasıl ağır, düzgün bir araçsa bende o özellikleri taşıyan bi renk istiyorum. Buda dediğiniz gibi sadece siyahta var. İlginiz içi teşekkür ederim..

• beyler ipodu almam bi tık a kaldı. son kez soruyorum k.bakmayın kayganlık sorunu dediğiniz şey çokmu bariz internetteki videolarda hiç bahsedilmeyen bi problem çünkü. ona göre alıcam şimdi daha fazla beklemek istemiyorum
  • Arkadaşlar bi cevap alabilirmiyim, şimdi elimdeki Flacleri cihaza nasıl atabilirim? Cihaz elimde şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

Mersin forum mediamarktada geldi büyük ihtimalle heryere gelmiştir. bugün gitme şansım oldu 5-6 gün olmuş geleli . bilkomda daha aralık başı desin .. 870 tl etiketi var , indirimle 710 oluyor. teşhirde gördüm ürünü uzun ama dar bir ekranı var . çok hafifmiş

Mersin forum mediamarkt a gelmiş mi ?

hangi renkler vardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forester34

Arkadaşlar kutusunda sıfır Ipod Touch 4 Beyaz 8gb renk var elimde, ürünü Amerikadan aldım, satıyorum ilginenenler özelden mesaj atabilir. İstanbul Ataşehir civarı elden teslim edebilirim.

Voip programını bir açıklarmısın

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.