Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden yetersiz olsun ki? Arşivlemeyi düşündüğün oyun, film, program vs'yi PC'de saklayabilirsin...
  • ya arkadaşlar cihaz güzel videolarıda harika çekior fakat cok buyukler kaliteyi cok düşürmeden video yu kuçultmenin pratik ve hızlı bir yolunu bilen var mı?
  • kadını aradım ayırttım ipodu çarşamba gidip alıyorum hele şükür:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOPA3

kadını aradım ayırttım ipodu çarşamba gidip alıyorum hele şükür:)

hicam selamimizi soyleyip bizede birer ayirtsaydiniz . bu arada hayirli olsu n

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi isteyen olursa alıp gönderirim tabiki.ama sanmıyorum kimsenin 860tl vericeğini.bakmayın ben hırs yaptım her cihaz çıktığı anda alıyorum:D çarşamba sabahı gidip alıcam.kutu açılımını falan paylaşrım burdaN:) cihazın dizaynı çok güzeldi ve şıktı yanlız onu söyliyim:) hele birde 4.nesil ipod veya 4s kullanmamış olanlar bu farkı daha fazla hissedicekler.hadi ben 4.nesil kullanıyorum artık ikisini bir kullanırım:D
  • SOPA3 devamını bekliyoruz Sizce insanlar tarafından en çok dikkat çekicek rengi hangisi ? :D
  • Mavi en çok dikkat çeker ama ben siyah renk sipariş verdim. Daha asil

• Arkadaşlar bende bugün cihazı aldım, umarım yarın kargodan gelir. Müzik benim için çok önemli, mp3'lerim 320Kbps'nin altında olmaz, keza çok sevdiğim albümlerim flac.
    Geleyim asıl konuya, cihazın kendi müzik çaları waw,flac gibi formatları destekliyor mu? Bu tarz formatları açabileceğim bir player mevcut mu? Arkadaşımın iPhone'nunda Flac Player diye bir uygulama görmüştüm.
    Fakat o program ile sadece flac dinleniyordu. Bana mp3'ü,flac'i,waw tek bir yerden dinleyebileceğim bir player lazım. Telefonum android misal onda PowerAMP adlı programı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Arkadaşlar bende bugün cihazı aldım, umarım yarın kargodan gelir. Müzik benim için çok önemli, mp3'lerim 320Kbps'nin altında olmaz, keza çok sevdiğim albümlerim flac.
    Geleyim asıl konuya, cihazın kendi müzik çaları waw,flac gibi formatları destekliyor mu? Bu tarz formatları açabileceğim bir player mevcut mu? Arkadaşımın iPhone'nunda Flac Player diye bir uygulama görmüştüm.
    Fakat o program ile sadece flac dinleniyordu. Bana mp3'ü,flac'i,waw tek bir yerden dinleyebileceğim bir player lazım. Telefonum android misal onda PowerAMP adlı programı kullanıyorum.

Kendi muzik calari flac acmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_xtinamars

Mavi en çok dikkat çeker ama ben siyah renk sipariş verdim. Daha asil

Siyah ile mavi arasında kaldım, ön tarafı beyaz olanlarda kaygansızlık sorunu olduğu söyleniyo, siyahta dediğiniz gibi daha asil ve kaygan olmama sorunu yokmuş. O yüzden emin olamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Arkadaşlar bende bugün cihazı aldım, umarım yarın kargodan gelir. Müzik benim için çok önemli, mp3'lerim 320Kbps'nin altında olmaz, keza çok sevdiğim albümlerim flac.

Açsa şaşarım. Buna anlam vermek güç, Htc ve Apple gibi firmalar sözde müziğe önem veren firmalar. Kendi playerları anca mp3 çalıyor. Neyse, peki dediğim tarz bir uygulama varmı acaba?

• quote:

quote:

quote:

Açsa şaşarım. Buna anlam vermek güç, Htc ve Apple gibi firmalar sözde müziğe önem veren firmalar. Kendi playerları anca mp3 çalıyor. Neyse, peki dediğim tarz bir uygulama varmı acaba?

Yillar once flac player diye bi app cikmisti store da o oynatiyordu. Ayrica flac dosyalarinizi itunes tan convert ederek kayipsiz baska bir formata cevirebiliyordunuz. O sekilde dinlersiniz.

• Bende sorun yaşamıyım dedim maviyle siyah sipariş verdim. Aslında mavi alcaktim ama siyah aklımı çeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_xtinamars

Bende sorun yaşamıyım dedim maviyle siyah sipariş verdim. Aslında mavi alcaktim ama siyah aklımı çeldi

siyah çok asil duruyodu.mavide çok hoş ama çocuk telefonu gibi oluyo daha çok bayanlara hitap ediyo diye düşünyorum.bu benim kendi düşüncem.zaten siyah alıcam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yillar once flac player diye bi app cikmisti store da o oynatiyordu. Ayrica flac dosyalarinizi itunes tan convert ederek kayipsiz baska bir formata cevirebiliyordunuz. O sekilde dinlersiniz.

iOs cihazlarla pek içli dışlı olan biri değilim. Dediğim gibi Flac player ile sadece flac dinleniyordu sanırım. Bana mp3,flac,waw farketmeksizin hepsini tek bir playerden oynatabilmesi lazım. Flac,mp3 karışımı müzik listesi yaparım telefonumda.

Dediğiniz iTunes özelliğini cihaz gelince bakabilirim. Umarım işe yarar çözümler sunuyordur itunes.

• Neyse siyah forever

• Hiçte sadece bayanlara hitap eden bişi degil mavi çok albenili duruyor. Dokunmatiğinde problem olmasaydı kesin mavi alırdım. Siyah asildi onu aldım.

• bu cihazla internete nasıl gireriz ? app store var mı malum oyun ve internet için alıcam :) bide mediamarkta var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

bu cihazla internete nasıl gireriz ? app store var mı malum oyun ve internet için alıcam :) bide mediamarkta var mıdır ?

wifi üzerinden girebilirsiniz. appstore tabiki var. şu an bilkomda mavisi satılıyor. media markt konusunda ancak mağazaya gidip öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

bu cihazla internete nasıl gireriz ? app store var mı malum oyun ve internet için alıcam :) bide mediamarkta var mıdır ?

wifi üzerinden girebilirsiniz. appstore tabiki var. şu an bilkomda mavisi satılıyor. media markt konusunda ancak mağazaya gidip öğrenebilirsiniz.

kardeş wifi siz internet yok mu yani yolda giderken internete giremez miyim ? tarifesi felan yok mu yani bunun ?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.