Şimdi Ara

5. Nesil iPod Touch Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda elimde Galaxy Ace var ve hiç memnun değilim cihazdan. Benim telefonda yapacağım şeyler müzik,internet ve oyun. Galaxy ace'nin sesi çıkmamaya başladı, interneti yavaş, oyunları da adam gibi açmıyor. Kafamda şöyle bir şey var 5. nesil iPod'u alacağım Ace'yi de görüşme ve taşınabilir wi-fi olarak kullanacağım yanında. Bana gayet mantıklı geldi açıkçası ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum, ios cihazı kullanma şansım da olacak bu sayede. Sizce mantıklı mı ?

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    iAli 2 :D aynı ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

iAli 2 :D aynı ben

Ayni durumda miyiz ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al iyi fiyat bulursan su an 225$ Amerika'da.Bi yurtdışı cihaz al keyfine bak tr garantili pahalı oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Al iyi fiyat bulursan su an 225$ Amerika'da.Bi yurtdışı cihaz al keyfine bak tr garantili pahalı oluyor

Hocam o isler icin pek bilgi sahibi degilim maalesef. 2-3 ay sonra alabilirim zaten o zamana kadar ucuzlamaz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Al iyi fiyat bulursan su an 225$ Amerika'da.Bi yurtdışı cihaz al keyfine bak tr garantili pahalı oluyor

Hocam o isler icin pek bilgi sahibi degilim maalesef. 2-3 ay sonra alabilirim zaten o zamana kadar ucuzlamaz mi ?

Fiyatın ineceğini pek sanmam.Şu an satanlar var yurtdışından getirenler var 225 dolara alıyorlar 450 ye sıfır bulursan al hemen yani çok iyi olur senin için.Türkiye garantili olmasına bence gerek yok
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 299 dolar değil miydi ya yurt dışı 225 mi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.