Famitsu'dan tam puan alan Pokémon Black & White'ın Pokemon sayısı bir söylentiye göre 156 olacak. Yukarıdaki resimden şimdiye dek gösterilenleri inceleyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonu Japonya'dan devasa Pokemon kuyrukları haberi görmeye hazır olun! Black & White orada 18'inde çıkıyor.
Nintedocu.Com'dan alıntıdır!
umarım stantler heracross pinsir skarmory gibi pokelere gelişme yada bebek gelir
İnşallah
En sondaki Pokémon ne öyle ya?
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
En sondaki Pokémon ne öyle ya?
pokeball kafalı
Verildi .
En soldan 3.Sıradiki kuşun gelişimlerini merak ediyorum açıkçası Pidgey (%25) ve Starly (%75) karışımı gibi geldi
Efsane pokemonlar hariç hepsi berbat olmuş.Saçmalamaya başladı bu pokemoncularda digimon gibi anasını satıyim
Çok baştan savma yaptılar bu seriyiAma tabiki bu seride de çok beğendiğim pokemonlar oldu.Özellikle şu mısır tabutu pokemon hoşuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık
Çok baştan savma yaptılar bu seriyiAma tabiki bu seride de çok beğendiğim pokemonlar oldu.Özellikle şu mısır tabutu pokemon hoşuma gitti
Hangisi o mısır tabutu
aman ben hiç beğenmedim ne biçim poke bunlar yapımcılarda uattıkça saçmaladılar yaw aynı yaprak dökümü gibi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: TaKaToTaKaR
quote:
Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık
Hangisi o mısır tabutu
En aşağıdan soldan 3.
En baştaki cyndaquil'in aynısı nerdeyse.Onun yanındaki growyle.En başta sağa doğru 5. sıranın aşağıya doğru olan 3. pokemon shaymin.Onun yanındakiyse stantler'in evrimi olması lazım
İşi gittikçe iğrençleştiriyorlar.Ağzı gözü makatı başı nerede belli değil bu pokemonların...1-2 Nesil pokemonlarından sonra bozuldu iş..
quote:
Orijinalden alıntı: Uluç.
İşi gittikçe iğrençleştiriyorlar.Ağzı gözü makatı başı nerede belli değil bu pokemonların...1-2 Nesil pokemonlarından sonra bozuldu iş..
3ü hepsinden çok seiyom ben
bence hepsi çıkınca belli olur güzel olmadığı daha çok pokemon çıkcak galiba ama şuandakilerin durumu kötü