Şimdi Ara

5.Nesil Pokémonların %25'i Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Famitsu'dan tam puan alan Pokémon Black & White'ın Pokemon sayısı bir söylentiye göre 156 olacak. Yukarıdaki resimden şimdiye dek gösterilenleri inceleyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonu Japonya'dan devasa Pokemon kuyrukları haberi görmeye hazır olun! Black & White orada 18'inde çıkıyor.

Nintedocu.Com'dan alıntıdır!

• umarım stantler heracross pinsir skarmory gibi pokelere gelişme yada bebek gelir
  • İnşallah
  • En sondaki Pokémon ne öyle ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

En sondaki Pokémon ne öyle ya?

pokeball kafalı
  • Verildi .
  • En soldan 3.Sıradiki kuşun gelişimlerini merak ediyorum açıkçası Pidgey (%25) ve Starly (%75) karışımı gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortadaki 3. efsane Vicinti çok hoşuma gidiyor...
  • Efsane pokemonlar hariç hepsi berbat olmuş.Saçmalamaya başladı bu pokemoncularda digimon gibi anasını satıyim
  • Çok baştan savma yaptılar bu seriyiAma tabiki bu seride de çok beğendiğim pokemonlar oldu.Özellikle şu mısır tabutu pokemon hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

Çok baştan savma yaptılar bu seriyiAma tabiki bu seride de çok beğendiğim pokemonlar oldu.Özellikle şu mısır tabutu pokemon hoşuma gitti

Hangisi o mısır tabutu
  • aman ben hiç beğenmedim ne biçim poke bunlar yapımcılarda uattıkça saçmaladılar yaw aynı yaprak dökümü gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKaToTaKaR

quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

Çok baştan savma yaptılar bu seriyiAma tabiki bu seride de çok beğendiğim pokemonlar oldu.Özellikle şu mısır tabutu pokemon hoşuma gitti

Hangisi o mısır tabutu

En aşağıdan soldan 3.

• En baştaki cyndaquil'in aynısı nerdeyse.Onun yanındaki growyle.En başta sağa doğru 5. sıranın aşağıya doğru olan 3. pokemon shaymin.Onun yanındakiyse stantler'in evrimi olması lazım
  • İşi gittikçe iğrençleştiriyorlar.Ağzı gözü makatı başı nerede belli değil bu pokemonların...1-2 Nesil pokemonlarından sonra bozuldu iş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

İşi gittikçe iğrençleştiriyorlar.Ağzı gözü makatı başı nerede belli değil bu pokemonların...1-2 Nesil pokemonlarından sonra bozuldu iş..

3ü hepsinden çok seiyom ben
  • bence hepsi çıkınca belli olur güzel olmadığı daha çok pokemon çıkcak galiba ama şuandakilerin durumu kötü
  • güzellik sıralaması bence şu
    4>5>3>1>2
  • quote:

Orijinalden alıntı: obirkahramandı

güzellik sıralaması bence şu
    4>5>3>1>2

5. nesil 2. en güzel nesil mi
  • Bence 1=2>3>4>5
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.