Şimdi Ara

5 notebook arasında kaldım hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam bende bilgisayar bakıyorum iade olacak diye kendime sizin fiyat aralığında bu bilgisayarı gördüm. Bence 1650 ti yerine güncel ekran kartı çok daha iyi olur

trendyol.com
    HP Victus Amd Ryzen 5 5600h 16 Gb 512gb Ssd Rtx 3050 16.1 Fhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar 4h0l3ea Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/hp/victus-amd-ryzen-5-5600h-16-gb-512gb-ssd-rtx-3050-16-1-fhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-4h0l3ea-p-120471729
  • Hocam bunu bende gördüm fakat bu bilgisayarın bazı sorunları oduğunu söyleyenler var yoksa kağıt üstünde cidden çok iyi bilgisayar
    Sorunlar şunlar wifi görmüyor ve ısınma sorunu çok varmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat gök

Hocam bunu bende gördüm fakat bu bilgisayarın bazı sorunları oduğunu söyleyenler var yoksa kağıt üstünde cidden çok iyi bilgisayar
    Sorunlar şunlar wifi görmüyor ve ısınma sorunu çok varmış

Asus tuf serisinde de çok sıkıntı olduğunu söyleniyor hocam bence direkt o modelim kullanıcı yorumlarına bakmak lazım. Eğer dediğiniz sorun Hp bilgisayarlar ısınıyor sorunu ise mağaradan kaldı o. Kendim 2 tane hp bilgisayar kullandım birinde 940m vardı hiçbir zaman ısınma yaşamadım. Pek güçlü bir kart olmasa bile r6 ayarları düşererek 60 fps de oynuyordum saatlerce ısınmayı hiç hissetmedim.

Edit Bilgisayar zaten yeni çıkan (3050 geleli çok olmadı) bir bilgisayar acaba bu yorumları nerede gördünüz merak ettim

eğer okumak isterseniz de cihazın farkı kombiyasyonunda 65 derece ekran kartı 85 derece cpu sıcaklığı söylenilmiş ki bu değerler gayet normal

reddit
    The very first in the wild world! HP Victus 16 with RTX 3060 and R7-5800H
    https://www.reddit.com/r/AMDLaptops/comments/obiyoy/the_very_first_in_the_wild_world_hp_victus_16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 29 Temmuz 2021; 11:10:50 >

• Hepsiburada üzerinden bir kullanıcı bu hp modelini almış isterseniz ss atabilirim bu sorunları yaşamış kendisi ne kadar doğru bilemem tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat gök -- 29 Temmuz 2021; 11:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat gök

Hepsiburada üzerinden bir kullanıcı bu hp modelini almış isterseniz ss atabilirim bu sorunları yaşamış kendisi ne kadar doğru bilemem tabi

Hepsiburadaki yorumdaki arkadaş driveri kuramadığı için driver sorunu yaşamış bu bilgisayarın sorunu değilki. Ki ısınma sorunundan bahsetmemiş ısının hissedilmesinden bahsedilmiş. Bu sorun kullandığım 14 lenovo bilgisayarımda da var fakat gamepad ile 4-5 saat the witcher 3 oynadığım oldu. Ki zaten yapısı ince duruyor ısının hissedilmesi gayet normal ama ısı sorunu olacağını düşünmek biraz abartı geldi bence ürünün tek eksik yanı 60 hz yenileme hızı olması. Ki ısınma sorunlarında tuf serisinde baya sorun yaşayan gördüm cpu 90 derecenin üzerini gören çok insan oluyor.

• Doğru haklısın bende HP victus alabilirim belki çünkü cidden çok heycanlandırıcı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.