Şimdi Ara

5 saatlik uyku yeterli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

En az 7 saat olmali sanirsam bu arada uzaklaştirma alacaksin nick

Sanmıyorum dediğim gibi soyadımla alakalı heryerde kullandığım bir nick. Milletin abuk subuk nickleri varken benim uzaklaştırma almam saçma olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon is adamlari 5 saat uyuyor, yeterli bence senin bunyene bagli.. ben 1-2 senedir oyle doya doya uyudugumu hatirlamiyorum.

• @pi10 anladım hocam teşekkür ederim bilgilerin için

@Chequx aynen Çinlilerde aynı şekilmiş. Bunlar da insan olduğuna göre bi sıkıntı olmaz gibi

• geçen sormuştum doktora da vinci uykusunu yok boşver onu 8 saat uyu dedi.
  • 8 saat uyumak olmaz beyler bayanlar.Omrunuzun 3/1 ini yataginiza mi verceksiniz.Her hafta 1 er saat indirin. 2- 4- 6 hangisi sizin icin uygunsa ona uyarlayin bedeninizi.Daha rahat ediceksiniz.Sahsen gunde 4 saat uyurum sabah 5 de yatip 9 da uyanirim.Bi problem gormedim.Sabah uyandigimda ise gayet dinc bi sekilde uyaniyorum en ufak bi yorgunluk hissetmiyorum.2 ile 3 saat I denedim yalniz onlarda felaket bas agrisi cektim bi daha da denemedim.1 saati denemeyi dusunuyorum su aralar eger bunye kabul ederse muaazam olur :) Einstein 6 ayda 1 kez ve 4 saat uyuyormus yani sizin her gece uykuya ayirdiginiz zamani adam senede 1 yapiyomus.Dusunun artik

• 5 saat yeter şahsen ben hafta içi gece 2 sabah 7 arası uyuyorum hep daha sonra haftasonları telafi ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

8 saat uyumak olmaz beyler bayanlar.Omrunuzun 3/1 ini yataginiza mi verceksiniz.Her hafta 1 er saat indirin. 2- 4- 6 hangisi sizin icin uygunsa ona uyarlayin bedeninizi.Daha rahat ediceksiniz.Sahsen gunde 4 saat uyurum sabah 5 de yatip 9 da uyanirim.Bi problem gormedim.Sabah uyandigimda ise gayet dinc bi sekilde uyaniyorum en ufak bi yorgunluk hissetmiyorum.2 ile 3 saat I denedim yalniz onlarda felaket bas agrisi cektim bi daha da denemedim.1 saati denemeyi dusunuyorum su aralar eger bunye kabul ederse muaazam olur :) Einstein 6 ayda 1 kez ve 4 saat uyuyormus yani sizin her gece uykuya ayirdiginiz zamani adam senede 1 yapiyomus.Dusunun artik

11 gün uykusuz kalırsan ölürsün

• Sence bu Einstein icin gecerli olabilir mi ? :)

• yok arkadaş bende olmuyor bir türlü.., şimdi yatsam 11'de kalksam akşam saatlerine doğru acaip uykum gelecek.
  • 3 saatlik uykuya bünyem alıştı 4 aydır böyle yaşıyorumç
  • 2 saatliklik uyku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.