Bildirim
5 saatlik uyku yeterli mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En az 7 saat olmali sanirsam bu arada uzaklaştirma alacaksin nick
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisilikli adam -- 11 Şubat 2014; 1:27:58 > -
7 den aşağı yamulursun, ideali 7+öğleden sonra 1 toplam 8 saat -
Alışkanlıklarınla ilgili bu , her insanın vücudu aynı tepkiyi vermez uyku düzenine bağlı ....quote:
Orijinalden alıntı: Kisilikli adam
En az 7 saat olmali sanirsam bu arada uzaklaştirma alacaksin nick
Keskin değişimler yapma illa bir yerden zararı olur -
2 saatten az uyudum bugün. telefonum çaldı uzun zaman sonra o.O gülmeli uyandırıldım. pişman değilim -
Uykuda kaldigin saatten ziyade verimli saatler vardi. 11-3 arasi diye hatirliyorum. -
%100 doğrumudur bilemem ama bir yerde okumuştum. "En sağlıklı uyku 8 saatlik uykudur." Ne kadar doğrudur bilemem. Ama ne çok fazla ne çok az mantıken banada 8 saatlik bir uyku sağlıklı geliyor. -
Kendimi 5 saate alıştırsam bi sıkıntı olur mu hocam -
Dun 4 te yattim sabah ,3 saat sonra kalkip okula gittim suan burdayim hic uyumadim , uykumda yok -
5 saat çok bile.anne karnında 9 ay boyunca uyudun.normalde sabah kalkması zor oluyor ama uyandıktan sonra bazen boşuna uyumuşum diyorum 10-8 saatquote:
Orijinalden alıntı: hasanakp
Kendimi 5 saate alıştırsam bi sıkıntı olur mu hocam -
bünyeye göre değişir ama min.6 yap.quote:
Orijinalden alıntı: komodoejderi
Dun 4 te yattim sabah ,3 saat sonra kalkip okula gittim suan burdayim hic uyumadim , uykumda yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 11 Şubat 2014; 1:33:36 > -
5 saat uyku yeter ama öğlene doğru uykun gelemey başlar.quote:
Orijinalden alıntı: Tom Hagen
bünyeye göre değişir ama min.6 yap.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: komodoejderi
Dun 4 te yattim sabah ,3 saat sonra kalkip okula gittim suan burdayim hic uyumadim , uykumda yok
+1
geç yattığım zaman daha dinç kalkıyorum öbür türlü 12'de yatsam uyanmak zor oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanakp
Kendimi 5 saate alıştırsam bi sıkıntı olur mu hocam
Şu sekilde olmaz; hafta içi 5 saate alistirirsin ancak cuma ve cumartesi geceleri 8-9 saat uyuyup uykusuzlugunu ve yorgunlugunu telafi etmen gerekir -
@Tech- bana dediysen soyadımla alakalı. Siyasi bi mana taşımıyor :D -
Uyumuyorum. -
Anladım bende böyle düşünüyordum. Zaten hafta içi 5 saat civarı uyursam, haftasonu ister istemez 8 9 uyumak zorunda kalırım vücut kaldırmaz diye düşünüyorum :D -
Neden illa kendini 5 saatelik uykuya gore endeksledin? Faydali olani yapmak istiyorsan 11 de uyu ve 6 da uyan .. -
Direk kendimi 5 saate endekslemedim. Yapabileceğim en uçuk değeri söyledim ki yorumları alayım. Bu artabilir tabiki ama şuan kafamdaki programa göre 6 saati geçmez herhalde. -
Gunduzleri efor sarf eden is yapiyorsan dengen bozulur yiyeceklerle telafi edersin ama senden goturur kensini hirpalamis olursun. Onun haricinde bisey olmaz yavas yavas alisirsin bu arada kendine arada tatil vermeyi unutma cok faydasi oluyor bu durumlarda.
Benzer içerikler
- en az kokan sigara
- 1 haftalık süt içilir mi
- denizli-fethiye en kısa yol
- vialand yağmurlu havada açık mı
- ninja kaplumbağalar beyin ismi
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X