< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
uyku sorunumu nasıl çözerim 12 saat uyku bile yetmiyor
-
-
Gece 2yi en geç 12 yapmaya çalış bir de kan değerine baktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"haftalardır gece 2de yatıyorum" sonrası okumadım.
@6amclubmtl Join us this week at 6AM at Carrefour Laval 📍#fypシ #montreal #laval #canada
♬ son original - 6AM CLUB6AM CLUBtiktokJoin us this week at 6AM at Carrefour Laval 📍#fypシ #montreal #laval #canadahttps://www.tiktok.com/@6amclubmtl/video/7365616247330901254ideal: 10da son fişi keseceksin, 11 en geç sistem kapanış.
ha realite 6-7 saat uyku, hafta sonu mümkünse düzeltmek için ek uyku.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 18 Kasım 2024; 17:38:46 > -
ama uyuyamıyorum ki yatağa 12de girsem de 2ye 3e kadar uyuyamıyorum
8de uyansam kafi 2-8 arası da 6 saat yapıyor ben 14 saat uyumuşum bende mi problem var acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
baktıracağım hocam sağ ol
"12 saat uyku bile yetmiyor"
"haftalardır gece 2de yatıyorum"
Cevabı kendin vermişsin zaten
ne kadar çok uyursan o kadar çok uyku lazım oluyor, gece 1-2 sabah 5-6 yap, zımba gibi kalkarsın bence. Haftada 1 gün de az uykuyu kompanse etmek için fazla uyu.
-
bugün zaten 2 günlük uyumuş gibiyim şuan 2de uyumam bile imkansız bugün komple uyumayıp akşam 12 gibi uyuyacağım
Çok fazla da az sa uyumamK lazım. Melatonin deniyebilirsin zaten en zararsız supplement
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl 6 saatten fazla uyunurun cevabı da bende yok işte. Senelerdir 6 saat ortalama ve rezalet bir uyku kalitem var. Geçenlerde yorgunluktan uyuyakalmışım ağzımın suyu aka aka yastığa geçmiş bir uyandım böyle iyi bir his yok mükemmel hissettim gün boyu. 12 saat uyuyabilsem çok iyi olurdu
11’de yatıp 5’te kalkıyorum. Çok verimli.
12 saat uyumak ne olm depresyonda mısın?
Mesela bugün sabah 7'de yattım, 8 de kalkmam gerekiyordu. Okula gitmeyerek uyku sorununu çözdüm.
Uyku sorununda bence kilit nokta "kalkmak", "yatmak" değil.
-
Bugün hiç uyumayayım erken uyurum dedim 5te uyuyakaldım şuan hayvan gibi uykum var markete git diye uyandırdılar yksye falan kalkamayacam bu gidişle
ben yks'ye 2 saat uyku ile girmiştim. o adrenalinle uyku falan kalmıyor.
-
ben ayt gecesi uyumadım bu arada
sorular patladı falan diyorlardı telegramda nöbet tutuyodum üstüne ayt biyoloji okuyodum
ayt biyolojide bu arada 5 net seviyesindeydim 9 yaptım baya bi tekrar oldu bitki biyolojisi bilmeden girdim ama matematikte en az 30 gelmesi gerekirken 17 geldi.. uyumamakla alakası var mıdır bilemiyorum ama sınavda uykusuz değildim dediğin gibi
B12 d vitaminin düşük olabilir.Uykudan sonra belli zaman diliminde uyanmazsan zaten sirkidyan ritmin bozulduğu için sürekli uyursun.
o hangi zaman dilimi oluyor esra hanım
güneş yok diye d vitamini düşmüş olabilir
Bizim hikaye birebir aynıymış dayı. Ben de AYT gecesi uyumadım, sabaha redbull çaktım girdim sınava. Fen tekrarı yaptım (fenden korkuyordum mata güveniyordum). Feni yaptık matta yarı yarıya düşüş var. Sanki kafam almadı soruları.
Ben başka şeylerle de alakalı olabilir diye sebep arıyordum ama yok aga direkt uyumadığımızdan 1 sene daha gg oldu :(
Benzer içerikler
- 2026 dgs ne zaman
- cn yükseltgenme basamağı
- açık lise pişmanlık mı
- sınav dönemi vitamin takviyesi
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X