Şimdi Ara

İDEAL UYKU KAÇ SAAT OLMALIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanada'da yapılan bilimsel bir araştırma,ideal 7 saat olması gerektiğini ve bu saatten az ya da fazla uyumanın şişmanlığa sebep olduğunu ortaya koydu.

Kanada'nın Quebec eyaletindeki Laval Üniversitesi profesörlerinden Jean-Philippe Chaput'nun Amerikan Uyku Hekimliği Akademisi Dergisi'nde yayımlanan bilimsel araştırmasının sonuçları uyku konusunda yeni açılımlar getirdi. . .
    KAYNAK:http://www.nethabercilik.com/haber/ideal_uyku_kac_saat_olmalidir_.htm

• Saçma. Kime göre 7 saat. Bir inşaat işçisi ile masabaşında oturan ofis elemanı aynı işleri mi yapıyor.? Daha fazla yıpranan işçinin gece uykusunda adalelerini yenileye bilmesi için en az 8 saat uykuya ihtiyacı var bu 10 saate kadar da sürebilir.
  • bence normal bir insanın normal uyku saati 7-8 saaat tir.
  • 6 saat yeter
  • 12 olmalı bence
  • ben en az 8 saat dio biliorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

12 olmalı bence

o süre sadece vücudu çok fiziksel olarak yorulan kişi için gerekir.
    normalde 8 - 9 saat uyuma tam idealdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanın kendini dinlenmiş hissedebileceği kadar olmalı...
  • ablam 12 saat uyuyo ama 45 kg
  • Çocuk ve Gençlerde : 11 saat
    Yetişkinlerde : 8 saat

Ortalama yeterlidir.(bir yerde okumuştum)
  • Bilinen 7-8 saattir ama bana soracak olursanız ben gün bitiyor diye bazen kızıyorum, 4 saat yeterli bence
  • Adamına göre değişir.
  • Bencede adam cok calısıyorsa ona 8 saat yetmeyebilir ama calısmayana göre fazladır bile.Ama normal insan olarak 8-9 saat olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 5 Nisan 2008; 12:15:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

Çocuk ve Gençlerde : 11 saat

çocuk veya genç 7 de kalkıyor diyelim..(okul için)o çocuk 8.00 da mı uyucak??8.00 çok erken değilmi?
    çok değilmi 11 saat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TesTuDo -- 5 Nisan 2008; 13:36:51 >
  • 8 saat çok fazla günün 1/3 ü gidiyor keşke insan 30dk 1 saat uykuyla tüm gün ayakta kalabilse
  • ideal uykunun saati belli olmamalıdır...
  • 12 saat yatıyorum haal uykum oluyor...
  • Gelişme çağında olan çocuklar için 8 saat
    Ve ilerisi için 7 saattır ideali.

Bu bilinen bir şey.

Fazla uyumak zararlı, sadece kilo değil beyin için de zararlı.

Çok uyuyup hala uykusu olan varsa kesin sağlıksız besleniyordur. Devam edin vücudunuzun motoruna yanlış benzin koymaya. O motor nasıl çalışsın tabii ki uykusu gelecek. Dünyada her şeyden ama her şeyden önce dikkat etmeniz gereken, sağlığınızla birebir en fazla ilişkisi olan beslenme konusuna bu kadar az önem verirseniz yakında öleceksiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Nisan 2008; 14:24:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

Çocuk ve Gençlerde : 11 saat

ben okudugun yere katılmıyorum.ben 6da kalkıyorum okula gitmek için.7de uyuymam gerektigini söylüyo?dogru olabilir ama yasam sartları zor be
  • Bu aralar 4 saat uyku bana yetiyor. Daha fazla uyuyunca kafamın arkasında bir ağrı oluyor. Gün boyu ölü gibi dolaşıyorum. Hiçbirşeyden zevk almıyorum. Benim için en ideal 4-6 saat.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.