Şimdi Ara

5 SAYFALIK Bİ SİTE YAPTIRICAM WEB TASARIMCI ARKADAŞ ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 SAYFALIK Bİ SİTE YAPTIRICAM WEB TASARIMCI ARKADAŞ ARIYORUM

ÇOK BASİT Bİ SİTE

EMİNİM BU SİTEYİ SADECE BİKAÇ SAATTE BİTİRİCEK ARKADAŞLAR VARDIR ..

SİTENİN HİÇBİ ÖZELLİĞİ YOK , ÜYELİK SİSTEMİ YOK , SİZİ ZORLUCAK HİÇBİŞİ YOK ..

SADECE SİTEDEKİ Bİ FORM DOLDURULDUGUNDA BU FORMU BİZİM MAİL ADRESLERİMİZE İLETİCEK 2 SAYFA , 1 HAKKIMIZDA SAYFASI , BİRDE İLETİŞİM DESTEKLEYENLER SAYFASI GİBİ BİŞİ.. VE 1 2 TANE GIF TARZINDA SİTEYİ ANLATAN GRAFİK OLUCAK .. RESİMLERİ HAZIR ZATEN ONLARINDA
    SİTE PHP OLUCAK ..

ÇOK ÇOK BASİT Bİ SİTE OLUCAK..

İLGİLENENLER .. BU SAYFAYI YAPMAK İÇİN İSTEDİĞİNİ ÜCRETİ BU BAŞLIĞA YAZSINLAR .. EN UCUZ TEKLİFİ VEREN SAYFAYI HAZIRLAR.. ÖGRENCİ FALAN OLMASI DAHA DA MAKBUL EN AZINDAN HARÇLIĞINI ÇIKARMIŞ OLUR ..

• Ben yapardım ama php bilmiom html dersen yaparım. 150 ytl ye
  • php istiyorum ..
  • pm attıım
  • arkadaşım merhaba , senin istediğin özelliklerdeki web sitesini sana 200 ytl ye yapabilirim php biliyorum. (öğrenciyim)
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi_tasarımcı

Ben yapardım ama php bilmiom html dersen yaparım. 150 ytl ye

dalga mı geçiyosun 150 ytl ye html site yapacaksın ilginç
  • ya siz yolunacak kaz arıyorsunuz ,5 sayfalık siteye 200 ytl falan.bilader bunlar çok yüksek rakamlar sakın kanma.kendin bile internet başından yapmayı öğrenebilirsin.küçük bir araştırmayla çabucak halledersin,sakın para verme dediğim gibi bunlar çok yüksek rakamlar ama kazık yemek istersen sen bilirsin.
  • html site 150 ye de yapılır 1500 e de yapılır. sizin gibiler yüzünden pşyasa bu hale geliyor. insanlar yıllarını bitiriyor sırf bu iş için ama sağdan soldan birileri çıkıp yok o fiyata olurmu yok şu şu kadar fiyata yapıyr felan gibi şeyler söyleyerek piyasa bırakmayanlarsınız siz.

SESAME ve WolfBloodTürk size soruyorum bu iş için ne kadar zaman harcanınız ne kadar kafa patlattınız ne kadar para harcadınız nerede eğitim gördünüz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

html site 150 ye de yapılır 1500 e de yapılır. sizin gibiler yüzünden pşyasa bu hale geliyor. insanlar yıllarını bitiriyor sırf bu iş için ama sağdan soldan birileri çıkıp yok o fiyata olurmu yok şu şu kadar fiyata yapıyr felan gibi şeyler söyleyerek piyasa bırakmayanlarsınız siz.

SESAME ve WolfBloodTürk size soruyorum bu iş için ne kadar zaman harcanınız ne kadar kafa patlattınız ne kadar para harcadınız nerede eğitim gördünüz ?

emil.halilov kızma arkadaşlara haklılar çünkü ben şimdi bu konudaki istenilen web sitesi en fazla 20 dakika içinde kodlar teslim ederim. Şimdi 20 dakikada kodlanan siteye 150 ytl istenilir mi ama? Cık cık cık çok ayıp. Fakat ben bu siteyi 5 sene önce görki kaç haftada yapacaktım. Onca emek harcamışız kafa yormuşuz ve müşterimizin işini yetiştirmek için iş süresini 20 dakikaya indirmişiz 150 ytl yi çok görürler. Çoğu öyle diyor. Müşterim gelip fiyat istiyor teklifimi sunuyorum bak şu adam bu fiyata yaparım dedi diyor. Dediği fiyatta çok çok aşağı. Ve özgün değil kopya site veya hazır. Piyasa emek bunlar yalan oldu çoktan. Doğru dürüst kim kazanıyor artık hak ettiği emekten ki bizde kazanalım.

• eğer bu başlığı yazın açsan (yada benim okul olmasaydı) bu istediklerini html olarak 70 ytl ye fln yapardım... fazla uzun sürecek bişi istemiyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 20 Aralık 2008; 12:27:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkSecurity

quote:

html site 150 ye de yapılır 1500 e de yapılır. sizin gibiler yüzünden pşyasa bu hale geliyor. insanlar yıllarını bitiriyor sırf bu iş için ama sağdan soldan birileri çıkıp yok o fiyata olurmu yok şu şu kadar fiyata yapıyr felan gibi şeyler söyleyerek piyasa bırakmayanlarsınız siz.

emil.halilov kızma arkadaşlara haklılar çünkü ben şimdi bu konudaki istenilen web sitesi en fazla 20 dakika içinde kodlar teslim ederim. Şimdi 20 dakikada kodlanan siteye 150 ytl istenilir mi ama? Cık cık cık çok ayıp. Fakat ben bu siteyi 5 sene önce görki kaç haftada yapacaktım. Onca emek harcamışız kafa yormuşuz ve müşterimizin işini yetiştirmek için iş süresini 20 dakikaya indirmişiz 150 ytl yi çok görürler. Çoğu öyle diyor. Müşterim gelip fiyat istiyor teklifimi sunuyorum bak şu adam bu fiyata yaparım dedi diyor. Dediği fiyatta çok çok aşağı. Ve özgün değil kopya site veya hazır. Piyasa emek bunlar yalan oldu çoktan. Doğru dürüst kim kazanıyor artık hak ettiği emekten ki bizde kazanalım.

Arkadaşım Gazi Üniversitesi Web teknolojilernde okuyorum ve bu işim web tasarım adam 5 sayfalık bi html site istemiş basit bide sistem 50 ytl'lik site adamı yolmaya çalışıyolar.Siteyi yaptıracak arkadaşa söylüyorum bu siteyi yaptırmak için 50 ytl'den fazla verme.Bu işin içinde olmayan insanları kandırmak kolay adam senden 150 ister senin istediğin site 1 saatlik iş belki bi saat bile sürmez dökümanlar sendeyse 50 ytl den fazla verme derim ben

• quote:

Helal olsun arkadaşım.

Ben bi web tasarım firimasında çalışıyorum aynen dediğin gibi 1500 lira bile site yapıyoruz.

Ben 150 ytllik siteyi wordde hazırlarım.

• Bu tarz yazılardan dolayı 150 YTL ye bilgisayarımı açmıyorum artık.
    Ben 2 sene bilgisayar programclığu + 4 sene bilgisayar mühendisliği + 15 senelik bilgisayar kullanmışlığımla 2 template editleyen adamla aynı kefeye giremem. Arkadaşıda uyarıyorum. 50 YTL yede yaptırırsın 2500 YTL yede. Bu senin isteğine kalmış. Senin karşı taraftan beklentilerinle alakalı.
  • quote:

bırak bu işleri be.sana portal yap demiyor ya.5 sayfaya 100 YTL istenirse bu sömürüdür.bazılarıda diyor yok 4 yıl okudum yok 2 yıl bişi yaptım.YAPMA.bu sana insanları kazıklama hakkı vermez.tamam,büyük bir şirket için geniş bir site yaparsın,yada portal yaparsın alırsın 500-1000 YTL ama milleti keriz sanmayın tekrar ediyorum arkadaş kazıklanmak istemiyorsa para falan vermez

• valla arkadaşlar ben olayın ergi yönune bakarım.site ve tasarımı kım yaparsa yapsınister mühendis olsun ister profesor olsun aldıgı para kadar fişini veya faturasını kessın.yok öyle vergi kaçırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 21 Aralık 2008; 10:53:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mariofatih

Bu tarz yazılardan dolayı 150 YTL ye bilgisayarımı açmıyorum artık.
    Ben 2 sene bilgisayar programclığu + 4 sene bilgisayar mühendisliği + 15 senelik bilgisayar kullanmışlığımla 2 template editleyen adamla aynı kefeye giremem. Arkadaşıda uyarıyorum. 50 YTL yede yaptırırsın 2500 YTL yede. Bu senin isteğine kalmış. Senin karşı taraftan beklentilerinle alakalı.

Yav sen neymişsin be usta sen bu kadar birikimle forum sitelerinde iş takip ediyosan yazık sana yani.
  • Template kullanmadan, 5 sayfa hazırlayıp müşteriye beğendirip, php feedback form'un tüm ayarlarını gözümün önünde yarım saatte yapana 50 YTL veririm, yapamayan bana 50 YTL verir, ofiste çayımı içer. Yukarda yorum yazan muhteşem web tasarımcısı, programcı arkadaşlara açık davettir..
  • Nerde çoluk çocuk var gelmiş buraya toplanmış. Tasarım yapmayı, web site kodlamayı sanırım paintte yazı yazmak gibi sanıyorlar. Ben ufacık bir logo için 25 YTL alıyorum. Kaldıki 5 sayfalık bir TASARIM'ı 50 YTL'ye yapmam. TASARIM diyorum dikkat edin. TASARIM ayrı KODLAMA ayrı kulvarlardır ve ikiside çok emek ister. Arkadaş PHP istemiş. Ama PHP gerektiren sadece iletişim formu var. Diğer sayfaları HTML de olabilir. İletişim formu da basittir zaten. Arkadaşın istediği sitede asıl para eden şey TASARIM'dır. Tasarım istemeseydi sadece kodlama isteseydi ki iletişim formu olacaktı bu da. O da 10-15 YTL gibi bir fiyat eder. Çünkü yazması kolay ve kısa. Ama tasarım değil 150, 500 bile olabilir. Bu siteyi tasarlayanın kalitesine, yaptığı çalışmanın kalitesine göre değişir.

Kendi şahsi sitem:
    www.caner.gen.tr

Yaptığım örnek bir site:
    www.saglikvekariyer.com

Bu örnek siteyi yapış fiyatım 150 YTL idi. Ve bu site benim 4-5 günümü aldı, günde 5-6 saat çalıştım.

Bu şu kadar etmez, bu bu kadar etmez demeyin emeğin karşılığını siz değil yapan kişi alacaktır ve istediği rakamı istemekte de özgürdür. Bilmeden yorum yapmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

Template kullanmadan, 5 sayfa hazırlayıp müşteriye beğendirip, php feedback form'un tüm ayarlarını gözümün önünde yarım saatte yapana 50 YTL veririm, yapamayan bana 50 YTL verir, ofiste çayımı içer. Yukarda yorum yazan muhteşem web tasarımcısı, programcı arkadaşlara açık davettir..

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Nerde çoluk çocuk var gelmiş buraya toplanmış. Tasarım yapmayı, web site kodlamayı sanırım paintte yazı yazmak gibi sanıyorlar. Ben ufacık bir logo için 25 YTL alıyorum. Kaldıki 5 sayfalık bir TASARIM'ı 50 YTL'ye yapmam. TASARIM diyorum dikkat edin. TASARIM ayrı KODLAMA ayrı kulvarlardır ve ikiside çok emek ister. Arkadaş PHP istemiş. Ama PHP gerektiren sadece iletişim formu var. Diğer sayfaları HTML de olabilir. İletişim formu da basittir zaten. Arkadaşın istediği sitede asıl para eden şey TASARIM'dır. Tasarım istemeseydi sadece kodlama isteseydi ki iletişim formu olacaktı bu da. O da 10-15 YTL gibi bir fiyat eder. Çünkü yazması kolay ve kısa. Ama tasarım değil 150, 500 bile olabilir. Bu siteyi tasarlayanın kalitesine, yaptığı çalışmanın kalitesine göre değişir.

Kendi şahsi sitem:
    www.caner.gen.tr

Yaptığım örnek bir site:
    www.saglikvekariyer.com

Bu örnek siteyi yapış fiyatım 150 YTL idi. Ve bu site benim 4-5 günümü aldı, günde 5-6 saat çalıştım.

Bu şu kadar etmez, bu bu kadar etmez demeyin emeğin karşılığını siz değil yapan kişi alacaktır ve istediği rakamı istemekte de özgürdür. Bilmeden yorum yapmayın.

Helal abi 100% haklısınız...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.