4-5 SAYFALIK Bİ SİTE YAPTIRICAM WEB TASARIMCI ARKADAŞ ARIYORUM
ÇOK BASİT Bİ SİTE
EMİNİM BU SİTEYİ SADECE BİKAÇ SAATTE BİTİRİCEK ARKADAŞLAR VARDIR ..
SİTENİN HİÇBİ ÖZELLİĞİ YOK , ÜYELİK sistemİ YOK , SİZİ ZORLUCAK HİÇBİŞİ YOK ..
SADECE SİTEDEKİ Bİ FORM DOLDURULDUGUNDA BU FORMU BİZİM MAİL ADRESLERİMİZE ileTİCEK 2 SAYFA , 1 HAKKIMIZDA SAYFASI , BİRDE İLETİŞİM DESTEKLEYENLER SAYFASI GİBİ BİŞİ.. VE 1 2 TANE GIF TARZINDA SİTEYİ ANLATAN GRAFİK OLUCAK .. RESİMLERİ HAZIR ZATEN ONLARINDA SİTE PHP OLUCAK ..
ÇOK ÇOK BASİT Bİ SİTE OLUCAK..
İLGİLENENLER .. BU SAYFAYI YAPMAK İÇİN İSTEDİĞİNİ ÜCRETİ BU BAŞLIĞA YAZSINLAR .. EN UCUZ TEKLİFİ VEREN SAYFAYI HAZIRLAR.. ÖGRENCİ FALAN OLMASI DAHA DA MAKBUL EN AZINDAN HARÇLIĞINI ÇIKARMIŞ OLUR ..
Bu mesajı doğru dürüst okuyan aklı başında bir webmasterin buraya cevap yazmaya bile tenezzül edeceğini düşünmüyorum.
ya arkadaşlar bırakın bu işleri 10 ytlye yaparımm 50 ytl ye yaparım izrat gösterin o zaman yapın 10 ytl ye 50 ytl ye o siteyiicrat gösterin ben fiyat verdim sadece ister yaptırıs ister yaptırmaz arkadaş 50 ytl ye yapacak arkadaşlar yapsın ;)
Bana banner lazım yapabilecek varmı photoshopta
Tiksindim.
Çok bilmiş çakma webmaster'im diye geçinen arkadaşlar konuyu baltalamakla beraber, bilip bilmeden konuşmakta. 50 ytl imiş. 150 ytl isteyen adam siz gibi template editleyip adama vermiyor
Bizler cevap yazıyorum ama sahibi yok ortalıkta....
Suç konuyu açan kişide değil o angaryacı birisi o basit şekilde görünüyor. Suç ki ona teklif götüren webmaster(çık)larda. Her işin bir adabı bir ederi vardır.Konu üzerinde sivrilen bir üye sakın para verme kazıklanıyorsun vs diyor.Biraz dobra bir insan isen yarın gidip bir mobilya imalathanesine (mobilyacıya) 30x30 veya 30x50 ebatlarında bir parça iste borcumuz ne kadar de sana ne diyecek bakalım? Sen düşüneceksin ki e sen bunu atacaksın zaten ne parası istiyorsun.Evet o parça o adamın işine yaramıyor ama o tabakasına para veriyor. İşin aslı ben beklerdim ki burada kimse bu arkadaşa teklif vermesin 50 ytl'ye yapmayın be kardeşim bunun havale ücreti bile 5,10 ytl tutar.
Mesajı dikkatli okuyun
"ÇOK ÇOK BASİT Bİ SİTE OLUCAK" bedavadan biraz pahalı demektir bu.
Bu işlerde yeni olan arkadaşlar lütfen herşeye fiyat vermeyin piyasının altını üstüne getirdiniz,yaşadığım şehir de kime teklif götürdüm e x kişi şu kadara yapıyor birde onlara işin aslını anlatmak ile zamanımız geçiyor. Teklif veren arkadaşlar öncelikle dinamik ve statik site nedir bunların anlamını öğrenin sonra fiyat verin.
Açık konuşmak gerekirse teklif isteyen insan angaryacı,karşısına çıkar bir angaryacı webmaster(cık) tencere ,kapak misali. O 50 ytl'ye Metin Belgesine adımı yazarsam yüzüme tükürsünler ALLAH bu işlere muhtac etmesin.
bende böyle bir site istiyorum. bu site kaça yapılır arkadaşlar.çokmu zordur bu tür bir site kaç günde yapılır.
5 sayfalık statik bir web sitesi + form sitesi denildiğinde siz ne anlıyorsunuz?
Nice firmalar var ne yazıkki , bazı arkadaşlar gibi 150 - 200 ytl ye site yapıp berbat bir arayüz ile site ziyeretçilerine firma hakkında olumsuz bir intiba hoş olmayan bir izlenim bıraktıran. Bu firmaya yarardan çok zarar sağlayacaktır.
Malesef , "otur internetin başına bir kaç kopyala yapıştırla kendi siteni yaparsın " diyen arkadaşlara soruyorum. Kullandığınız otomobili , parçaları toplayıp kendiniz mi yapıyorsunuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme