Şimdi Ara

5 sene önce reddedildiniz, tekrar denermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 sene önce lisede aşık oldugum kıza acıldım ve reddedildim, sonuç hüsrandı ama bu 5 sene bende cok sey değiştirdi ve 3 ay kadar önce tesadüfen karsılastık, unuttugum aşkım yeniden depreşti, ne dersiniz fikri değişmiş olabilir mi. elimde sadece telefon numarası var, tavsiyeler?

• ben olsam...

araya birileri girmişmi onu öğrenirim...
    girmemişse evet,ama girmişse;

boşver,önümüzdeki maçlara bakalım...
  • hiç uğraşma bence yine üzülen sen olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: borostican

hiç uğraşma bence yine üzülen sen olacaksın
    ne olacak ki üzülmek sorun değil, ama ben en olur şekilde olaya nasıl girsem diye düşünüyorum, 5 sene görüşmemişsiniz, sonra bi yemekte karsılasıyosunuz, ben görmezden geldiğim halde o yanıma gelip konusuyo, abi hangi kim olsa tekrar düşünmeye başlar, lise askı sonuçta demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaturkmen

ne olacak ki üzülmek sorun değil, ama ben en olur şekilde olaya nasıl girsem diye düşünüyorum, 5 sene görüşmemişsiniz, sonra bi yemekte karsılasıyosunuz, ben görmezden geldiğim halde o yanıma gelip konusuyo, abi hangi kim olsa tekrar düşünmeye başlar, lise askı sonuçta demi

Alıntıları Göster
    Ben 100 kere taklif ederim. hatta o kişi olmadıysa bidaha hiç olmasın derim

beni tanıyan tanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

Ben 100 kere taklif ederim. hatta o kişi olmadıysa bidaha hiç olmasın derim

beni tanıyan tanır

Alıntıları Göster
    Sen onu görmezden geldiğin halde o gelip seninle konuşuyorsa bence bir dene. Kaybedeceğin birşey yok ama onu kazanabilirsin belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Sen onu görmezden geldiğin halde o gelip seninle konuşuyorsa bence bir dene. Kaybedeceğin birşey yok ama onu kazanabilirsin belki.

Alıntıları Göster
    Bana intikam şansı doğmuş gibi geldi,kısmeti bilene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros

Alıntıları Göster
    şansını dene lisede olan orda kalır 5 sene olmuş zaten ne olacak ki ama nası yaparsın bilsem ben yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fani Madida

şansını dene lisede olan orda kalır 5 sene olmuş zaten ne olacak ki ama nası yaparsın bilsem ben yapıcam

Alıntıları Göster
    ya benimde 3 sene önce sevdiğim bi kız vardı..kız o zmn bilmiodu onu sevdigimi..sora okul bitince arkadasları söylemiş...şimdi msn imi fln bulmus her gün girdim mi konuuyo fln..ama sevgilim var su an..ilişikimizde gayet düzgün 7 ay oldu...valla bilmiyorum bence konus..tabi drek lisede reddettin şimdi tekrar ediorum deme..ne güzeldi lise yılları fln gir konusmaya..işte şöle böle ztn o yıllardan konusmaya baslayınca muhabbet döner dolasır size gelir..sora gereken zamanda gerekni yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Albatros

Alıntıları Göster
    sor soruştur iyice balıklama dalma bu sefer kolay da toplayamazsın gibime geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

sor soruştur iyice balıklama dalma bu sefer kolay da toplayamazsın gibime geliyo.

Alıntıları Göster
    hala ne bekliyosun.. :) ben 3 senedir karşıma çıksın diye uğraşıyorum sen bulmuşsun bunuyosun hadi bekleme nasıl olsa şu ana kadar yoktu yine reddederse yine olmayacak sonuç olarak sende değişen bişiy olmayacak. ama ya kabul ederse? düşünsene :)

• quote:

Orijinalden alıntı: magnaflux

hala ne bekliyosun.. :) ben 3 senedir karşıma çıksın diye uğraşıyorum sen bulmuşsun bunuyosun hadi bekleme nasıl olsa şu ana kadar yoktu yine reddederse yine olmayacak sonuç olarak sende değişen bişiy olmayacak. ama ya kabul ederse? düşünsene :)

Alıntıları Göster
    geçen sene bu zamanlar beni bırakan kızla dün görüştük. gezdik ,oturduk. akşam da bi mesaj patlattım. olumlu sinyal geldi. olacak gibi tekrar.

ama tekrar başlamak için söyleyeceğin cümleler çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanfiyto

geçen sene bu zamanlar beni bırakan kızla dün görüştük. gezdik ,oturduk. akşam da bi mesaj patlattım. olumlu sinyal geldi. olacak gibi tekrar.

ama tekrar başlamak için söyleyeceğin cümleler çok önemli.

Alıntıları Göster
    Kızın bu sürede erkek arkadaşı olup olmadığı çok önemli. Yani erkek arkadaşı varsa senin teklifin fülünç olur. Kıza biraz daha yakınlaşmanın yollarını ara derim. Belirle bir yaştan sonra zaten lisedeki gibi benimle çıkarmısın demek olmuyor. Allah yardımcın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_wind

Kızın bu sürede erkek arkadaşı olup olmadığı çok önemli. Yani erkek arkadaşı varsa senin teklifin fülünç olur. Kıza biraz daha yakınlaşmanın yollarını ara derim. Belirle bir yaştan sonra zaten lisedeki gibi benimle çıkarmısın demek olmuyor. Allah yardımcın olsun.

Alıntıları Göster
    daha kaç kere şutlanmak üstüne basılmak istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneşinışıkları

Alıntıları Göster
    5 senede o kadar şey değişmiştir ki sende de onda da bana sorarsan sen kendini bu sefer daha iyi tanıtmanın kızın kabul etmesi için nedenlerini göster ama bunu hemen düşüncelerini belirterek yaklaşma yoksa seni 5 sene önceki kişi olarak görür hep ve gene reddedilme riski çok sen oluruna bırak birbirinize geçen zamanlardan bahsedin bence o zaman olacağı varsa olur bu arada bir adım öndesin bak kız yanına gelmiş bence arkasını ara derim eğer hala seviyorsan ama senin de karşındaki kişi 5 sene önce bıraktığındaki gibi olmayabilir belki bu defa hayal kırıklığına uğrayıp ondan hoşlanmayabilirsin bunları göz önünde bulundur derim. şimdiden sana kolay gelsin ve de bol şans. hayırlısı olsun derim ne diyiim.

• quote:

Orijinalden alıntı: güneşinışıkları

Alıntıları Göster
    bence dene. olmaz derse laybedecek bir şeyin yok. ancak söylemezsen hep söylesem mi, söyleseydim kabul eder miydi soruları olacak ve işin daha zor olacak. kabul etmezse en azından fotoğraf net olmuş olur...ya bir de kabul ederse orasını da düşün ve teklif et bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviGece

bence dene. olmaz derse laybedecek bir şeyin yok. ancak söylemezsen hep söylesem mi, söyleseydim kabul eder miydi soruları olacak ve işin daha zor olacak. kabul etmezse en azından fotoğraf net olmuş olur...ya bir de kabul ederse orasını da düşün ve teklif et bence...

Alıntıları Göster
    bence de DENE..
    5senede köprünün altından ne sular akmıştır..
    sende olgunlaşmışsındır o da..

her zaman her olaya ikinci kez şans vermekten yanayımdır ve bunun çok faydasını görmüşümdür

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

bence de DENE..
    5senede köprünün altından ne sular akmıştır..
    sende olgunlaşmışsındır o da..

her zaman her olaya ikinci kez şans vermekten yanayımdır ve bunun çok faydasını görmüşümdür

Alıntıları Göster
    biraz önce konustum pek olumlu bi sinyal alamadım, belki de uykudan kalkmıstır diye bi bahanem var ne dersiniz kandırıyım mı kendimi :) bi de şimdi mesaj attım msn adresini istedim du bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: karaturkmen

biraz önce konustum pek olumlu bi sinyal alamadım, belki de uykudan kalkmıstır diye bi bahanem var ne dersiniz kandırıyım mı kendimi :) bi de şimdi mesaj attım msn adresini istedim du bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    kabul edene kadar denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

kabul edene kadar denerim.

Alıntıları Göster
    abi bu lafı cok duyuyorum kabul edene kadar deneyim de kız istemiyosa nereye kadar bi tanıtabilsem kendimi iş olacak da,telefonda soguk soguk konustuk o kadar, telesekretere konusamıyanlardan gibiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.