Bildirim
5 sene önce reddedildiniz, tekrar denermisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben olsam...
araya birileri girmişmi onu öğrenirim...
girmemişse evet,ama girmişse;
boşver,önümüzdeki maçlara bakalım... -
hiç uğraşma bence yine üzülen sen olacaksın -
ne olacak ki üzülmek sorun değil, ama ben en olur şekilde olaya nasıl girsem diye düşünüyorum, 5 sene görüşmemişsiniz, sonra bi yemekte karsılasıyosunuz, ben görmezden geldiğim halde o yanıma gelip konusuyo, abi hangi kim olsa tekrar düşünmeye başlar, lise askı sonuçta demiquote:
Orijinalden alıntı: borostican
hiç uğraşma bence yine üzülen sen olacaksın -
Ben 100 kere taklif ederim. hatta o kişi olmadıysa bidaha hiç olmasın derimquote:
Orijinalden alıntı: karaturkmen
ne olacak ki üzülmek sorun değil, ama ben en olur şekilde olaya nasıl girsem diye düşünüyorum, 5 sene görüşmemişsiniz, sonra bi yemekte karsılasıyosunuz, ben görmezden geldiğim halde o yanıma gelip konusuyo, abi hangi kim olsa tekrar düşünmeye başlar, lise askı sonuçta demi
Alıntıları Göster
beni tanıyan tanır
-
Sen onu görmezden geldiğin halde o gelip seninle konuşuyorsa bence bir dene. Kaybedeceğin birşey yok ama onu kazanabilirsin belki.quote:
Orijinalden alıntı: Always0007
Ben 100 kere taklif ederim. hatta o kişi olmadıysa bidaha hiç olmasın derim
beni tanıyan tanır
Alıntıları Göster
-
Bana intikam şansı doğmuş gibi geldi,kısmeti bilenequote:
Orijinalden alıntı: Orcunsau
Sen onu görmezden geldiğin halde o gelip seninle konuşuyorsa bence bir dene. Kaybedeceğin birşey yok ama onu kazanabilirsin belki.
Alıntıları Göster -
şansını dene lisede olan orda kalır 5 sene olmuş zaten ne olacak ki ama nası yaparsın bilsem ben yapıcamquote:
Orijinalden alıntı: Albatros
Bana intikam şansı doğmuş gibi geldi,kısmeti bilene
Alıntıları Göster -
ya benimde 3 sene önce sevdiğim bi kız vardı..kız o zmn bilmiodu onu sevdigimi..sora okul bitince arkadasları söylemiş...şimdi msn imi fln bulmus her gün girdim mi konuuyo fln..ama sevgilim var su an..ilişikimizde gayet düzgün 7 ay oldu...valla bilmiyorum bence konus..tabi drek lisede reddettin şimdi tekrar ediorum deme..ne güzeldi lise yılları fln gir konusmaya..işte şöle böle ztn o yıllardan konusmaya baslayınca muhabbet döner dolasır size gelir..sora gereken zamanda gerekni yapquote:
Orijinalden alıntı: Fani Madida
şansını dene lisede olan orda kalır 5 sene olmuş zaten ne olacak ki ama nası yaparsın bilsem ben yapıcam
Alıntıları Göster
-
sor soruştur iyice balıklama dalma bu sefer kolay da toplayamazsın gibime geliyo.quote:
Orijinalden alıntı: Albatros
Bana intikam şansı doğmuş gibi geldi,kısmeti bilene
Alıntıları Göster -
hala ne bekliyosun.. :) ben 3 senedir karşıma çıksın diye uğraşıyorum sen bulmuşsun bunuyosun hadi bekleme nasıl olsa şu ana kadar yoktu yine reddederse yine olmayacak sonuç olarak sende değişen bişiy olmayacak. ama ya kabul ederse? düşünsene :)quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
sor soruştur iyice balıklama dalma bu sefer kolay da toplayamazsın gibime geliyo.
Alıntıları Göster
-
geçen sene bu zamanlar beni bırakan kızla dün görüştük. gezdik ,oturduk. akşam da bi mesaj patlattım. olumlu sinyal geldi. olacak gibi tekrar.quote:
Orijinalden alıntı: magnaflux
hala ne bekliyosun.. :) ben 3 senedir karşıma çıksın diye uğraşıyorum sen bulmuşsun bunuyosun hadi bekleme nasıl olsa şu ana kadar yoktu yine reddederse yine olmayacak sonuç olarak sende değişen bişiy olmayacak. ama ya kabul ederse? düşünsene :)
Alıntıları Göster
ama tekrar başlamak için söyleyeceğin cümleler çok önemli.
-
Kızın bu sürede erkek arkadaşı olup olmadığı çok önemli. Yani erkek arkadaşı varsa senin teklifin fülünç olur. Kıza biraz daha yakınlaşmanın yollarını ara derim. Belirle bir yaştan sonra zaten lisedeki gibi benimle çıkarmısın demek olmuyor. Allah yardımcın olsun.quote:
Orijinalden alıntı: sanfiyto
geçen sene bu zamanlar beni bırakan kızla dün görüştük. gezdik ,oturduk. akşam da bi mesaj patlattım. olumlu sinyal geldi. olacak gibi tekrar.
ama tekrar başlamak için söyleyeceğin cümleler çok önemli.
Alıntıları Göster
-
daha kaç kere şutlanmak üstüne basılmak istiyorsunquote:
Orijinalden alıntı: blue_wind
Kızın bu sürede erkek arkadaşı olup olmadığı çok önemli. Yani erkek arkadaşı varsa senin teklifin fülünç olur. Kıza biraz daha yakınlaşmanın yollarını ara derim. Belirle bir yaştan sonra zaten lisedeki gibi benimle çıkarmısın demek olmuyor. Allah yardımcın olsun.
Alıntıları Göster -
5 senede o kadar şey değişmiştir ki sende de onda da bana sorarsan sen kendini bu sefer daha iyi tanıtmanın kızın kabul etmesi için nedenlerini göster ama bunu hemen düşüncelerini belirterek yaklaşma yoksa seni 5 sene önceki kişi olarak görür hep ve gene reddedilme riski çok sen oluruna bırak birbirinize geçen zamanlardan bahsedin bence o zaman olacağı varsa olur bu arada bir adım öndesin bak kız yanına gelmiş bence arkasını ara derim eğer hala seviyorsan ama senin de karşındaki kişi 5 sene önce bıraktığındaki gibi olmayabilir belki bu defa hayal kırıklığına uğrayıp ondan hoşlanmayabilirsin bunları göz önünde bulundur derim. şimdiden sana kolay gelsin ve de bol şans. hayırlısı olsun derim ne diyiim.quote:
Orijinalden alıntı: güneşinışıkları
daha kaç kere şutlanmak üstüne basılmak istiyorsun
Alıntıları Göster
-
bence dene. olmaz derse laybedecek bir şeyin yok. ancak söylemezsen hep söylesem mi, söyleseydim kabul eder miydi soruları olacak ve işin daha zor olacak. kabul etmezse en azından fotoğraf net olmuş olur...ya bir de kabul ederse orasını da düşün ve teklif et bence...quote:
Orijinalden alıntı: güneşinışıkları
daha kaç kere şutlanmak üstüne basılmak istiyorsun
Alıntıları Göster -
bence de DENE..quote:
Orijinalden alıntı: MaviGece
bence dene. olmaz derse laybedecek bir şeyin yok. ancak söylemezsen hep söylesem mi, söyleseydim kabul eder miydi soruları olacak ve işin daha zor olacak. kabul etmezse en azından fotoğraf net olmuş olur...ya bir de kabul ederse orasını da düşün ve teklif et bence...
Alıntıları Göster
5senede köprünün altından ne sular akmıştır..
sende olgunlaşmışsındır o da..
her zaman her olaya ikinci kez şans vermekten yanayımdır ve bunun çok faydasını görmüşümdür
-
biraz önce konustum pek olumlu bi sinyal alamadım, belki de uykudan kalkmıstır diye bi bahanem var ne dersiniz kandırıyım mı kendimi :) bi de şimdi mesaj attım msn adresini istedim du bakalım ne olacakquote:
Orijinalden alıntı: antique
bence de DENE..
5senede köprünün altından ne sular akmıştır..
sende olgunlaşmışsındır o da..
her zaman her olaya ikinci kez şans vermekten yanayımdır ve bunun çok faydasını görmüşümdür
Alıntıları Göster
-
kabul edene kadar denerim.quote:
Orijinalden alıntı: karaturkmen
biraz önce konustum pek olumlu bi sinyal alamadım, belki de uykudan kalkmıstır diye bi bahanem var ne dersiniz kandırıyım mı kendimi :) bi de şimdi mesaj attım msn adresini istedim du bakalım ne olacak
Alıntıları Göster -
abi bu lafı cok duyuyorum kabul edene kadar deneyim de kız istemiyosa nereye kadar bi tanıtabilsem kendimi iş olacak da,telefonda soguk soguk konustuk o kadar, telesekretere konusamıyanlardan gibiyimquote:
Orijinalden alıntı: vendeta
kabul edene kadar denerim.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- mayalı ve mayasız içkiler
- teramisin dudak uçuğuna iyi gelir mi
- kan tahlili barkodu kaç gün geçerli
- propecia kullananlar
- falım sakız falı harf hesaplama
- çay emojisi
- penis nakli
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X