Şimdi Ara

5 sene öncesine kadar bir oyun vardi.böyle tavuk kurbağa gibi hayvanlaraküçükarabalarlayarışırlardi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 sene öncesine kadar bir oyun vardi.Böyle tavuk kurbağa gibi hayvanlar küçük arabalarla yarışırlardi
    hatta birbirlerine böyle yolda tuzak falan kurarlardı yastık patlatma falan
    grandprix miydi neydi hatırlayamıyorum
    menüsü falan almancaydı sanırım
    BU OYUNUN ADI NEYDİ?

• benim de öyle aradığım bir oyun vardı disney yapımıydı hatta böyle ördek sincap falan vardı fındık atıp tuzak kuruyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impertial

benim de öyle aradığım bir oyun vardı disney yapımıydı hatta böyle ördek sincap falan vardı fındık atıp tuzak kuruyorlardı

Chip and dale olabilir belki.

Tabii ördek falan yok bunda ama sincap var 2 tane.

Nes'te nam-ı diğer ataride çok oynardım.

Hatta ahanda oyundan ss

5 sene öncesine kadar bir oyun vardi.böyle tavuk kurbağa gibi hayvanlaraküçükarabalarlayarışırlardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 30 Kasım 2009; 23:34:05 >

• Mario Kart mı??

• yok hiçbiri değil böyle tavuk vardi kurbağa vardi 3 boyutluydu oyun nfs carbon falan gibi iki boyulu değil..
    böyle yolda onlar düssünler de yola yağ civi falan bırakabiliyorduk tavuk ve kurbağa yı hatırlayabiliyorum
    menüsü almacaydı
    yarışlarda böyle kanyon gibi yerlerde geciyordu
    grand prix gibi bir adı vardi prix var onu hatırlayabiliyorum
    bulursanız sizi cok severim
  • Moorhun Kart ??

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

benim de öyle aradığım bir oyun vardı disney yapımıydı hatta böyle ördek sincap falan vardı fındık atıp tuzak kuruyorlardı

Chip and dale olabilir belki.

Tabii ördek falan yok bunda ama sincap var 2 tane.

Nes'te nam-ı diğer ataride çok oynardım.

Hatta ahanda oyundan ss

yok bu oyun değil yarış oyunuydu disney yapımı idi kardeşimle oynardık biz hayvanlı yarış diyorduk mavi sincap kırmızı sincap vardı birde ördek vardı ama baya eski oyun 2001 yada 2002 herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ReapeR©

Moorhun Kart ??

ağzından bal damlıyor... evet buydu tavuk dedigim böyleydi kurbaga da var yani bu baska bir sey olmaz
    bunun menüsü almanca mi ?
    ÇOK SAOL BU SİTEDE REP SİSTEMİ OLSAYDI SANA 1.5 m rep verirdim
    nerden aklına geldi ya walla anlamadım :d kac sene önceki oyun

• benim oyun noldu
  • quote:

benim oyun noldu

ne? sen oyun musun
    kaca satarsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

benim oyun noldu

ne? sen oyun musun
    kaca satarsın :D

zeka yaşın kaç dürüst olarak söyle lütfen
  • hacı benim oyun noldu diyorsun ya orda imla/kelime hatan var benim oyun noldu peki deseydin anlardım
    benim oyun noldu sanki ben mehmet im noldu gibi dedin :)
    pardon yanlıs anladıysam
  • quote:

hacı benim oyun noldu diyorsun ya orda imla/kelime hatan var benim oyun noldu peki deseydin anlardım
    pardon yanlıs anladıysam

evet bende anladım, ama o imla hatasından bir espri türetebiliyorsan bu yetenekli çocuğun zeka yaşı kaç acaba dedim
  • quote:

quote:

hacı benim oyun noldu diyorsun ya orda imla/kelime hatan var benim oyun noldu peki deseydin anlardım
    pardon yanlıs anladıysam

evet bende anladım, ama o imla hatasından bir espri türetebiliyorsan bu yetenekli çocuğun zeka yaşı kaç acaba dedim

ne jackal adamsın beya :D

• quote:

quote:

quote:

pardon yanlıs anladıysam

ne jackal adamsın beya :D

saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.