5 sene öncesine kadar bir oyun vardi.Böyle tavuk kurbağa gibi hayvanlar küçük arabalarla yarışırlardi hatta birbirlerine böyle yolda tuzak falan kurarlardı yastık patlatma falan grandprix miydi neydi hatırlayamıyorum menüsü falan almancaydı sanırım BU OYUNUN ADI NEYDİ?
benim de öyle aradığım bir oyun vardı disney yapımıydı hatta böyle ördek sincap falan vardı fındık atıp tuzak kuruyorlardı
quote:
Orijinalden alıntı: Impertial
benim de öyle aradığım bir oyun vardı disney yapımıydı hatta böyle ördek sincap falan vardı fındık atıp tuzak kuruyorlardı
Chip and dale olabilir belki.
Tabii ördek falan yok bunda ama sincap var 2 tane.
Nes'te nam-ı diğer ataride çok oynardım.
Hatta ahanda oyundan ss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 30 Kasım 2009; 23:34:05 >
Mario Kart mı??
yok hiçbiri değil böyle tavuk vardi kurbağa vardi 3 boyutluydu oyun nfs carbon falan gibi iki boyulu değil.. böyle yolda onlar düssünler de yola yağ civi falan bırakabiliyorduk tavuk ve kurbağa yı hatırlayabiliyorum menüsü almacaydı yarışlarda böyle kanyon gibi yerlerde geciyordu grand prix gibi bir adı vardi prix var onu hatırlayabiliyorum bulursanız sizi cok severim
Moorhun Kart ??
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
quote:
Chip and dale olabilir belki.
Tabii ördek falan yok bunda ama sincap var 2 tane.
Nes'te nam-ı diğer ataride çok oynardım.
Hatta ahanda oyundan ss
yok bu oyun değil yarış oyunuydu disney yapımı idi kardeşimle oynardık biz hayvanlı yarış diyorduk mavi sincap kırmızı sincap vardı birde ördek vardı ama baya eski oyun 2001 yada 2002 herhalde
ağzından bal damlıyor... evet buydu tavuk dedigim böyleydi kurbaga da var yani bu baska bir sey olmaz bunun menüsü almanca mi ? ÇOK SAOL BU SİTEDE REP SİSTEMİ OLSAYDI SANA 1.5 m rep verirdim nerden aklına geldi ya walla anlamadım :d kac sene önceki oyun
benim oyun noldu
quote:
benim oyun noldu
ne? sen oyun musun kaca satarsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
quote:
benim oyun noldu
ne? sen oyun musun kaca satarsın :D
zeka yaşın kaç dürüst olarak söyle lütfen
hacı benim oyun noldu diyorsun ya orda imla/kelime hatan var benim oyun noldu peki deseydin anlardım benim oyun noldu sanki ben mehmet im noldu gibi dedin :) pardon yanlıs anladıysam
quote:
hacı benim oyun noldu diyorsun ya orda imla/kelime hatan var benim oyun noldu peki deseydin anlardım benim oyun noldu sanki ben mehmet im noldu gibi dedin :) pardon yanlıs anladıysam
evet bende anladım, ama o imla hatasından bir espri türetebiliyorsan bu yetenekli çocuğun zeka yaşı kaç acaba dedim
quote:
quote:
evet bende anladım, ama o imla hatasından bir espri türetebiliyorsan bu yetenekli çocuğun zeka yaşı kaç acaba dedim
ne jackal adamsın beya :D
quote:
quote:
quote:
ne jackal adamsın beya :D
saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme