< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Daha ucaktayken yere iniş yapacakken için burkuluyor havasinda var bireysellik yalnızlık başka ülkede çok yaşamazsın bu hissi belki Avustralyada hayatın sonuna kadar geçmez oralarda İdris ustama bak adam kayislari koparmak üzere auuu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2022deki o Yks karmaşasının üstünden sadece 2.5 yıl geçmişken 5 sene sonrasını düşünmek zor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Knk neye yaziklar
olsun herkes okuayacak diye bir şey yok amaçlar farklı anadan babadan bişi kalmiyorsa 9/5 çalışmak istemiyorsa bı insan ve erken yaşta nalları dikecekse belli bir yıl diş sıkıp amele olarak çalışmak en mantıklısı
barda
-
4k 120+ fps cyberpunk oynuyom
-
Alibeyköyde
-
Çöp oyun🤮
-
Lolde yuumi ile challenger
Nobel econ ödülü almaktan daha zor
-
1+1 öğrenci evi ; bıcır bıcır bir manita ; rahat bir L koltuk ; ufak ama net gösteren televizyonda açık netflix. Ondan sonra uyanıyorum gözü bir açıyorum , götüm açık uyuyakalmışım :D
Sizin için arayıp buldum, videoyu iyi izleyip combolara dikkat edin.
-
fsm nakil çıkmamış avcilar ringi beklerken görüyorum
moba oyununda kendi yurumeyen bi car olmaması lazim
-
nisan-mayısta cıkar
ins hocam
O zamandan cok sey degisti ya, 19 20de asiri opydi yuumi
Gerci su an da fena degilim, elo dusuk o da etkili de 140 pingle ortalama 2 3 kille bitirmek iyi basari
Yuumi ile challengera çıkmanın tek yolu challenger smurf bir duo adc bulmak.
Ben yüksek pingle oynarken (160-200 arasıydı NA serverında) heimer ve urgot oynuyordum.
En fazla plat yapılıyordu o pingle, silverlar bile ping farkından sizden önce tepki veriyor.
Yuumi hiç aklıma gelmedi daha önce, çünkü supportla low eloda yükselmek çok zor, ward koysanız yine görmüyorlar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X