Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilafet geldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım yurtdışındasındır.Ve sevgili edinmişsindir
  • Lan sevgilin falan oldumu, universiteye basladin mi, hala kizla yuz yuze gelmediysen git konus mal mal evde oturma. Namaz kilmaya baslamadiysan basla nerden dönersen kârdır.

Hadi kendine iyi bak, kötü alıskanliklar edinme.

• wmsnickers kullanıcısına yanıt
    sevdiğin yaşaması güzel ama acı çekerek yaşamaksa bunu yaşamak denmez zaten ölmüşüz yaşı yan asgari ücret ordusu var onlar yaşı yan ölüler zaten 20 milyon insan 1.500 tl nin altında çalışıyor gezmek nedir bilmezler eve et götürürlerse akşam onlar için bayramdır o gün iş adamları da hizmetçiler vergiden muaf larmı teşfiklermi dersin oluk gibi para akıyor onlara ama gariban HALKA GELİNCE SSK DA REFORM YAPALIM 10 YIL SONRA EMEKLİ OLUNCA AZ MAAŞ ALSINLAR SSK AÇIK VERİYOR TABİ AÇIK VERİR EMEKLİ MİLLET VEKİLİ 10 BİN MAAŞ ALIRSA BU DEVLET DAHA ÇOK AÇIKK VERİR VATAN SAGOLSUN DEMEKSE SADECE ACİZLİKTİR BUNU REVA GÖREN DEVLETE ANCAK KARŞILIK OLARAK HER EVDE BİR ÇOCUK YAPIN GÖRSÜNLER 20 YIL SONRA ÇALIŞTIRACAK KÖLE BULAMICAKLAR AVRUPA'YA BAKIN YAŞAMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU ANLAYIN
  • Guzel bi universiteye veya iyi bi bolume gittim mi ? Sagligim yerinde mi ? İş sahibi olabilecegim yeri hazırladım mı? Namaz kılmaya umarım artık baslamissindir yoksa derhal su dakka basliyorsun. AB ye girdik mi?

Edit : sevdigim insanlar ve ben insallah ölmemisizdir veee guzel bi sevgilim var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feedbask -- 7 Mart 2015; 15:51:05 >
  • 07:03:2015 Metropol
    ( H )
    durum nedir? Nasil gidiyor.

• 7 Mart 2015
    16:01

Hayatı yaşa. Hayallerinden vazgeçme.

• Kendini boşlukta bulunca internetten para kazanmanın yollarını arıyordun. Çok uğraştın. Düşündüğün geliri elde edebildin mi?

Yoksa uğraştığın sitelerden eser kalmadı mı
  • 5 sene sonra hala google mi kullanacağız?

• Ygsdr ve lysde basarili oldum mu ve istedigim universiteye girdim mi? Hayatimda yapmak istedigim seyleri yaptim mi ve en onemlisi benim ve sevdigim insanlarin sagligi yerinde mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sör Aragorn -- 7 Mart 2015; 16:17:04 >
  • Ne gerek var...

• Umarım çevik kuvvet olarak görev yapıyorsundur , sana güveniyorum
    Sevdiklerin sağ mı ? Eğer sağ ise git ve kocaman kocaman sarıl..
    Karakterin oturdu mu ? Olgunlaştın mı ? ( Sen zaten hep olgundun ;) )
    Hayatını paylaşacağın kişi çıktı mı karşına ?
    2015 te sigara kullanıyordun, umarım o zamana kadar bırakırsın.
    İnancın ne durumda, hala Allah ile arkadaş mısın ?
    Sosyal hayatın ne durumda hala bazı şeylerden kendini soyutluyor musun ? Çünkü 2015 ' te öyleydin
    Genel kültürün gelişti mi ? çat çat konuşuyorsundur umarım :)

• Bugünün teknoloji gündemini senin için not ediyorum. Teknolojiyi nasıl yönettiklerini ve adım adım nasıl geçmişle senin de dalga geçtiğini fark et. Var olan teknolojiyi değil, gündemdeki teknolojiyi kullanıyorsun. Unutma bunları. Teknoloji denilen illeti ne kadar sevsen de köleleştirildiğini unutma. Her sene yenisi için zorluyorlar. Bugün az da olsa direnebiliyorsun. O zaman da diren. Çoluğun çocuğun olursa ne açlık duyacak kadar teknolojiden uzak, ne de kusacak kadar yakın olsunlar. Her şeyi bilsinler, araştırıp ilgi duysunlar senin gibi. Fakat farkındalıkları da olsun. Şimdi çoluk çocuk yok, biliyorum. Sadece unutma bunları, bu düşüncelerle ilerle. Neyse. Android 5.0 yeni yeni telefonlara veriliyor. Windows Phone'u gönülden destekliyordun ama artık nefret ediyorsun. Nokia E7 kullanıyorsun. Nokia'nın katili tabiki Microsoft oldu. Bundan önce 1 sene C1 ve ondan önce de 3 sene 2630 kullandın. Telefonundan ne kadar gına gelse de seviyorsun. Klavyesi var falan. Bugün AMD tarafında piledriver ve intel tarafında haswell var. FX6300 kullanıyorsun. Ekran kartın da HD7850. 2GB bellekli gülme sökerim dalağını. 8GB ram var sistemde. Bunları çok unutacağını da düşünmüyorum zaten. Ama yinede not etmiş olalım. Onun dışında sanal gerçeklik kaskları, gözlükleri seni hayrete düşürse de bir yandan rahatsızlık duyduğun da gerçek. Yuppi insanlar daha rahat yaşayacak diye düşünmüyorsun. Maalesef bu kabul ettirene kadar buz dağının görünen yüzü. 2015 yılındayız ve mezun olacaksın. Tarihe bakarsan 1. Sınava çok az var. Dünyanın derdi gördüğün gibi o zaman da bitmiyor. Zamanı gelince göçüp gideceğiz. Göz açıp kapayıncaya kadar geçti demek marifet değil, herkes söylüyor. Sanki bunu söylemek bilgelikmiş gibiç kendine dandirik gizemli hava katma. Dünya var olduğundan beri insanlar böyle düşünüyor. Gerçekten faydalı olacaksa birine yardımcı ol. Sırf laf üretmek ve "ben biliyorum" egosunu pohpohlamak için yardımcı olma(bu amaçla yapılan ne kadar yardımcı olmak orası tartışılır). Bunu bugün yapmıyorum, veya ben yapmadığımı düşünüyorum. Gelecekte de yapma. Zira toplum olarak en büyük sorunumuz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Koşullar ne olursa olsun ülkeni sev, sahip çık. Çevren uyuyan insanlardan değil, uyanık insanlardan oluşsun. Maddiyat için canını sıkma. Maddi işlerden dolayı strese girip hasta olursan kendine de hiç acıma. Sağlık sorunu olmadıktan sonra, başka önemli sorunlar olmadıktan sonra gerisi halledilir. Hayat devam ediyorsa, umut da var demektir. Türklüğe yakışır biçimde ayakta dur. Çevre ne kadar yozlaşırsa yozlaşsın, bazı değişmez doğrularından şaşma. Kimseyi de küçük görme. Her insanın sana katabileceği bir şeyler vardır. Son olarak da arkadan itişli arabanı al lan artık patladık, koy yanı hatatatatat

• politikacılar ülkenin içine etti mi, işin istediğin gibi mi
  • yaşarsak muhtemelen zaman ne çabuk geçmiş diyeceğiz, daha dün gibi gelecek bu gün yazdıklarımız.
    ben yaşarmıyım bilmiyorum ama 5 sene sonra sevdiğim uğruna hayatımı verdiğim insan muhtemelen bir başkasıyla hayatını geçiriyor olacak,
    ve ben belkide o günleri hiç göremeyeceğim.
    sevdiklerinizin kıymetini bilin ve aşkınızın peşini hiçbir zaman bırakmayın
  • Üniversite bitmiş büyük ihtimal kurtulmuş olacaksın, servetini düzgün kullanmışsındır umarım.
    O kızı da kaybedeyim deme sakın
  • (Konu Unutuldu)

• Hala mutlu olabileceğime inanıyor muyum? Akademiyle ilgili miyim?
  • Umarım Allah (cc) ye daha iyi kulluk yapar hale gelmişsindir.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.