Teşekkürler :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Teşekkürler :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çoktan kaydımı sildirdim tercihleri yolladım hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sizdeki azim bizde olsa duvarı deleriz. Dişte 3 Sınıfa kadar gelip dişi bırakıp sıfırdan tıp okumak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 28 Ağustos 2021; 8:15:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağ olun hocam :D benim için de hala rüya gibi artık sınav düşünmeyecek olmam falan. Ama fena bağımlılık yaptı bu sene de giricem :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler hocam. diş için sizle aynı fikirdeyim tıp için maalesef kendi adıma çok mutluyum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul sbüde hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mersin'de okuyan forumca çok tanınan bir arkadaşın hayalini gerçekleştirmişsiniz. O yüzden sormuştum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uruk mersinde mi okuyordu :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet yanlış hatırlamıyorsam Mersin'de okuyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
11k hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bursa sbü - muğla sıtkı koçman 2sinden biri olucak hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam umarım :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |