Bildirim
5 TB OneDrive Depolama Alanı Ücretsiz Edinin [Office Öğrenci] (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hangi üniversitede okuyorsunuz ? benim gibi anadolu aöf'se internetten açabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: B.YEKE
Okuduğum fakültenin mailini nasıl alabilirim acaba -
Kafkas üniversitesiquote:
Orijinalden alıntı: Endimiyon
hangi üniversitede okuyorsunuz ? benim gibi anadolu aöf'se internetten açabilirsiniz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e-başvuru yoksa bilgi işleme gideceksiniz. -
Sonradan alanın azalmada bilgiler silinmiyor diye biliyordum. Gmailde böyle 100gb alan almıştım 50gb doldurdum. Sonra ödemeyi kesince 10gb alana düştü ama hiçbirşey silinmedi. Onedrivede siliniyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares
e-başvuru yoksa bilgi işleme gideceksiniz.
sahibinden.com
5 TB ONEDRIVE +OFFICE 365 ÖMÜR BOYU KULLANIM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 771630083https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-domain-hosting-yazilim-5-tb-onedrive-plusoffice-365-omur-boyu-kullanim-771630083/detay
bunun gibimi?
-
Evetquote:
Orijinalden alıntı: iskender86
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-domain-hosting-yazilim-5-tb-onedrive-plusoffice-365-omur-boyu-kullanim-771630083/detay
bunun gibimi?
-
ben yapmaya çalışıyorum olmuyor, mail gelmiyor, yardımcı olabilecek olan varmı. -
Maalesef, silindi.quote:
Orijinalden alıntı: redwhiteee
Sonradan alanın azalmada bilgiler silinmiyor diye biliyordum. Gmailde böyle 100gb alan almıştım 50gb doldurdum. Sonra ödemeyi kesince 10gb alana düştü ama hiçbirşey silinmedi. Onedrivede siliniyor mu? -
Bu yöntem patlarsa elimde 2 tane daha var buna benzer mail adresi sitesi . -
Hiç güvenmiyorum bu microsofta. Bir ara hotmail vardı hesaba japonyadan giriş olmuştu, kapadım gitti.
Edu uzantılı mail adresimle almış olduğum bir Onedrive hesabım var. 1 TB kapasiteli. Bu kampanyadan faydalanıp 5 TB'ye çekebiliyor muyum? -
Bende aldım ama yarın bir gün bu tarihe kadar yasadışı kullandın ödemen gereken meblağ bu kadar diye fatura çıkarmasınlar.
Bu dedigini mantiksiz siteden kullanmissin mail adresini suc onlarda sende degil anlasilirsa o uzantiya ait tum hesaplari kapatirlar fazla bisey yapamazlarquote:
Orijinalden alıntı: byi
Bende aldım ama yarın bir gün bu tarihe kadar yasadışı kullandın ödemen gereken meblağ bu kadar diye fatura çıkarmasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premiumbird -- 5 Ocak 2020; 0:29:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah dediğimiz gibi olur
Yapamayan olursa özelden hesap açıp yollayabilirim. -
Öğrenci olmayanlar için ücretsiz bir depolama alanı veya kampanya tavsiye edebilecek var mı? -
3 Aylık 500 gb pcloud var.
@pacosbil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premiumbird -- 9 Ocak 2020; 14:46:48 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X