oh be bende kendimi bu konuda yanlız hissediyordum :D
Alıntıları Göster
Meb nin sitesinde sadece sınav uygulamada war bugün açıklanacağı ama saatini falan yazmamış
son derece ilginç bir durum
sürücü kursu da sanırım tam bir saat bilmiyordur tecrübelerine dayanarak demiştir onu bence
quote:
Orijinalden alıntı: icaa_61
oh be bende kendimi bu konuda yanlız hissediyordum :D
Alıntıları Göster
Hala yok bekle dur şimdi akşama kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Sparkling
Alıntıları Göster
Off enez'deyimsırf sonuçlar için internet cafede bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sparkling
Alıntıları Göster
gecen sınavdada aynısı olmustu aslında sürücü kursları bılıyo su an sonucları onların oncelık hakkı var aksama herseyı toplayıp yazıyolardır onlar şimdi adam bası gectı kaldı felan dıe onlardan dolayı aksama demıslerdır ama aksama kesın acıklarlar sitede sanmıyom görunsun kurstan soylerler
quote:
Orijinalden alıntı: Yélda
Off enez'deyimsırf sonuçlar için internet cafede bekliyorum
Alıntıları Göster
meb nin yaptığı son derece ayıp acaba bundan önceki açıklamalarda da böyle mi yaptı?
quote:
meb nin yaptığı son derece ayıp acaba bundan önceki açıklamalarda da böyle mi yaptı?
Alıntıları Göster
Birisi meb ile iletişim kurabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Yélda
Birisi meb ile iletişim kurabilir mi?
Alıntıları Göster
evet böyle yapıyo hep zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik.Servis
Alıntıları Göster
hadi meb daha pc ye format atıcam :D
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik.Servis
Alıntıları Göster
Sabahtan beri paso sitesi Yenile diyorum tık yok hala açıklanmadı merak ediyorum bende ama yok
quote:
Orijinalden alıntı: Arınç
Sabahtan beri paso sitesi Yenile diyorum tık yok hala açıklanmadı merak ediyorum bende ama yok
Alıntıları Göster
eee millet sanırım açıklamıyacak sınavlarınız nasıl geçti benim ki
ben 3 gün çalıştım antalyadan dönerken 23 saatlik yolculukdan başladım kursa hiç gitmedim sınav yerini
sınav günü öğrendim ama sınavın ilk 45 dakkası çıkmak yasaktı ben 46, dakka da verdim çıktım
birde bişe sorcam direksinyok sınavını geçtikten sonra ne kadar zaman sonra alırız ehliyeti??
polislere yakalanmakdan canım çıktı :D
quote:
eee millet sanırım açıklamıyacak sınavlarınız nasıl geçti benim ki
ben 3 gün çalıştım antalyadan dönerken 23 saatlik yolculukdan başladım kursa hiç gitmedim sınav yerini
sınav günü öğrendim ama sınavın ilk 45 dakkası çıkmak yasaktı ben 46, dakka da verdim çıktım
birde bişe sorcam direksinyok sınavını geçtikten sonra ne kadar zaman sonra alırız ehliyeti??
polislere yakalanmakdan canım çıktı :D
Alıntıları Göster
Hemen açıklasalar iyi olur bence yoksa Kalpten gidicem...
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Hemen açıklasalar iyi olur bence yoksa Kalpten gidicem...
Alıntıları Göster
o kadar heyecanlanmaya gerek yok öss değilki gerçi ben öss ye de o kadar heyecanlanmamıştım
beyler size başımdan geçenleri anlatayım ehliyetsiz olarak ben 18 yaşına yeni bastım sınava girdiğim yerden en
hızlı ve en genç bendim şimdi beni araba sürerken gören polis direk durduruyor
geçen durdurdu dedim sınava girdim fln kurtardık ama 2. kez yakalandım artık ehliyeti almam lazım :D