Şimdi Ara

SHOW TV SİNYAL SORUNU YAŞAYANLAR ( ÇÖZÜM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SHOW TV FREKANSINI GIRIN NORMAL KAYIT EDIP CIKIN IZLEMEDE KESILME VE SINYAL YOK GIBI SORUNLAR VAR ISE :

TURKSAT OTOMATIK FREKANSI SILI

11962 03333 OLAN

SORUN ORTADAN KALKICAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIZLI_ANKARALI -- 15 Mart 2010; 12:52:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SHOW TV Sinyal Sorunu Yaşıyorsan Çözüm Önerileri

SHOW TV'yi izlerken sinyal sorunları yaşıyorsan yalnız değilsin. Birçok izleyici, "SHOW TV sinyal yok" veya "SHOW TV neden çekmiyor" gibi sorunlarla karşılaşıyor. Bu sorunun birkaç potansiyel nedeni ve çözümü vardır.

Sinyal Sorunlarının Nedenleri

• Hava Koşulları: Kötü hava koşulları, özellikle şiddetli yağmur veya kar, uydu sinyallerini engelleyebilir ve sinyal kesintilerine neden olabilir.
    • Teknik Sorunlar: Show TV'nin yayın ağında geçici teknik sorunlar veya ekipman arızaları olabilir. Bu, yayını tüm izleyiciler için etkileyebilir.
    • Çanak Anten Ayarları: Çanak anteniniz yanlış ayarlanmışsa veya hasar görmüşse SHOW TV sinyalini alamayabilirsiniz.
    • Kablo Bağlantıları: Anteniniz ve alıcınız arasındaki gevşek veya hasarlı kablolar sinyal sorunlarına neden olabilir.

Çözüm Önerileri

• Hava Koşullarını Kontrol Et: Kötü hava koşullarında, sinyalin normale dönmesini beklemekten başka bir seçeneğin olmayabilir.
    • Show TV'nin Durumunu Kontrol Et: Show TV'nin sosyal medya hesaplarını veya resmi web sitesini ziyaret ederek herhangi bir bilinen teknik sorun hakkında bilgi alabilirsin.
    • Çanak Antenini Kontrol Et: Çanak anteninin düzgün bir şekilde yönlendirilmiş ve hasarsız olduğundan emin ol. Antenin sağlam bir şekilde monte edildiğinden ve herhangi bir engel olmadığından emin olmalısın.
    • Kablo Bağlantılarını İncele: Antenin ve alıcının arasındaki tüm kablo bağlantılarını kontrol et. Gevşek veya hasarlı kabloları sıkılaştır veya değiştir.
    • Alıcıyı Yeniden Başlat: Alıcını kapatıp tekrar açmak, geçici yazılım sorunlarını giderebilir.
    • Müşteri Hizmetlerine Ulaş: Diğer tüm çözüm önerilerini denediysen ve hala sinyal alamıyorsan, Show TV müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisin.

Çoğu durumda, yukarıdaki adımları uygulamak SHOW TV sinyal sorununu çözmene yardımcı olacaktır. Sorun devam ederse, Show TV'nin resmi destek kanallarına başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • DENEYEN OLDUMU ?
  • avukat bey konunun yeri burası değil
  • YOKMU DERDE DEVA OLDU DİYEN BİR FORUMCU CENGAVER :)
  • Sorun yaşıyordum. Deniyorum şimdi. Cevabı editle yazarım.
  • VARMI DENEYEN ?
  • denedim ama olmadı
  • ne cins frekanstır bu ya
  • benzer sorun bendede oldu. kanal d star show atv gibi kanallarda sinyal yok veya takılma gıbı problemler yasanıyordu. araştırdım biraz. otomatik tartamaya Türksat Şebeke Arama Frekansı 12731 V 3333 3/4 EKLEDİM YENİDEN TARTTIM DÜZELDİ. EĞER OLMAZ İSE ESKİ FREKANSLARI SİLİN SADECE BUNU DENEYİN DEMİŞTİ BİLGİLENDİĞİM SİTE UMARIM İŞ GÖRÜR.
    BU FREKANS 2010 OTOMATİK TARAMA FREKANSI MIŞ.
  • NTV&NTV SPOR'a çözüm yokmu
  • Bilocanlar,

Şuan türksat 1c uydusundan show tv yayını göstermiyor. Var mı böyle sorunu olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.