Şimdi Ara

5 yıl boks yaptım sorularınızı alayım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
23.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 3 üstte sorum var da bi baksaniz
  • Kendimi koruma amaçlı tabiki. durduk yere adam dövecek kadar delimiyim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunharman -- 6 Kasım 2016; 19:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iş belli olmaz ikisi çok ayrı spor dalları ama yağ oranı olmadan salt kas olan biri kolay kolay yıkılmaz. Kilonun acıya etkisi pek yok müsabık olmak istiyorsan kilo dez avantaj aksi takdirde hafif kilolu olmak iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

O iş belli olmaz ikisi çok ayrı spor dalları ama yağ oranı olmadan salt kas olan biri kolay kolay yıkılmaz. Kilonun acıya etkisi pek yok müsabık olmak istiyorsan kilo dez avantaj aksi takdirde hafif kilolu olmak iyidir.

Şimdi hocam 2 yıl kickbox yapan biri 4 yıllık bahsettiğim birini yıkamaz mı
  • 8 sene kyokshin karate yaptım kırılmadık yerim kalmadı ama o bile bir zevkti disiplin herşeydir

• Hocam Jeet Kune Do hakkında ne düşünüyosunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

8 sene kyokshin karate yaptım kırılmadık yerim kalmadı ama o bile bir zevkti disiplin herşeydir

Çok yakın arkadaşımda kyokushin yapıyor çok sert spor gerçekten

• Ruthlesss. kullanıcısına yanıt
    Onlar sanatsal sporlar en az 10 yıl vermek gerekir hocasını bulmak çok zor eğer gerçekten işin ehli hocasını bulursanız çok mükemmel bir spor.

• El kemiklerin ve omuzların gelişmemiş sadece boksun tekniklerini bilen biri olarak dışarda hiç şansın yok.:)))) Ben salona giderken demire tahtaya yumruk atiyorduk hiç mi atmadın o eller küçük öyle

• Bende 19 yıldır boks yapıyorum

• Hocam 1 ay oldu Kick Boksa başlayalı,devir kötü kendimi korumak için gidiyorum ve yaparken zevk de alıyorum.Şöyle ki kavga olaylarına dair pek bir tecrübem yoktur,o yüzden adrenalin birden çıkınca insanda bir kontrolsüzlük,eylemsizlik oluyor kavga anında ne yapacağınızı bilemiyorsunuz,onu yenmek için de birebir olduğunu düşünüyorum.Sigara kullanmıyorum fakat antrenman zamanı enerjim çok düşüyor,verim alamıyorum bunun sonucunda,spordan 1 saat önce kahve içiyorum ama sizce performans artırıcılara gerek var mı yoksa gerek yok daha başlarındasın,alışırsın zamanla mı dersiniz?

• Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum ki hayatımda hiç dayak yemedim diyorum sen dışarda hiç şansım olmadığını iddia ediyorsun komiksin. Öyle salona geliyordu senin gibi tipler 1 hafta içinde tahtaya filan yumruk atıyorlardı güç gösterisi yapıyorlardı akılları sıra bunlar genelde amele tipler oluyordu sonra sparring zamanları geliyordu tabi bizde onlara karşıdakinin tahta olmadığını öyle güzel öğretiyorduk ki adamları bidaha göremiyorduk.

• DerHauptmann D kullanıcısına yanıt
    Kahve falan içme sakın spor yaparken kola, kahve türü şeyler kesinlikle içme. Spora gitmeden 2 saat önce makarna tavuk filan ye meyve sebzeyi bol ye sağlıklı beslen şuan kondisyonun olmadığı için yorulursun devam et hepsi geçer.

• hunharman kullanıcısına yanıt
    Bende kalp ritim bozukluğu,yüksek tansiyon vs. rahatsızlıkları yok,1 saat öncesinde içiyorum,antrenman sonrasında bitkinlik yaşatmıyor.Kahvenin antrenmandan belli bir süre önce alınması olumlu bir etki yapıyor,bilimsel olarak deneylerle kanıtlandı,şu linki incelenminizi öneririm hocam.

http://blog.pozifit.com/antrenmandan-once-kahve-icilmeli-mi/

• Burun kemiğini aldırdın mı?

• hunharman kullanıcısına yanıt
    Kaç kere kavga ettin dışarda? Sağlık sebeplerimden dolayı hiçbir maça cikamadim, 5 yıldır amatör olarak teknik çalışıyorum.Vucut gelistirme yapiyorum, seni devirmem 15 saniye.Disariyla ringin bir olmayacağını çok iyi biliyorsun aslanım? Sen şimdi havaya girmissindir boksör dışarda kavga etmez diye, korkaklık diyoruz biz ona.60 kilosun gelip burda hiç dayak yemedim diye şekillere giriuosun Yasin kaç bilmiyorum ama ya yalan söylüyorsun yada kavga etmekten korkuyorsun.Senin gibi boksörler dışarda sadece kolumun altında almamla bayılıyorlar 8 yıl kickboks yapan arkadasimdan bilirim.

• DerHauptmann D kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim.

• Boks, karate filan hikayedir. İlk hamleyi yapıp karşınızdakine sağlam bir tane geçirirseniz, yerdeyken ama ben boks yapıyordum diye sayıklayacaktır.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Hayır

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.