Şimdi Ara

5 yıl boks yaptım sorularınızı alayım. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
23.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sakinlikten kastım adamın ne hale geleceğini bildiğin için uğraşmak istemiyorsun bide stresini salonda atıyorsun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wing chun hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    5 tane eli sopalı adamlardan yedim sadece. Ondan başka hiç dayak yemedim.

• VI.MURAD kullanıcısına yanıt
    Tam bir sanat hocam. Bruce Lee tüm sporları hakkıyla icra etmiş bir üstad o bile wing Chun ile anılıyorsa vardır bir hikmeti.

• hunharman kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir laf varya hani "iyi bir güreşçiyi kimse yere seremez" ne kadar doğru ?

• Çok doğru güreşçilerin kondisyon, esneklik ve dayanıklılığı cok fazladır 50 kiloluk iyi bir güreşçi 100 kiloluk insanı ters çevirir sonra fırına servis eder o yüzden sporcu olsan bile sporcunun damarına basmamak gerekir zaten normalde güçlü biri sinirlendiği zaman 10 kangal gücüne ulaşabiliyor.

• Hocam ben boksa başlayalı 1 ay oldu ama bende gözlük var şimdi gözlükle ringe çıkamam değilmi?gözlük olmadan etrafı görebiliyorum yani adamın yumuruğunu görebiliyorum ama öyle çok ayrıntıları göremiyorum sorun olurmu

• Umarım trol değilsindir. Gözlükle filan alakası yok çoğu normal hayatında gözlük takıyor zaten saçmalama çift görmediğin sürece sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunharman -- 5 Kasım 2016; 16:11:23 >
    Hocam peki boy kilo dövüş sanatını etkilermi?

1.78

82 kiloyum ve dövüşmeyi öğrenmek istiyorum.Hangi dövüş sanatını önerirsiniz ?

Ne trolü kardeşim trol filan değilim.Hangi boksör gözlük takıyor bir tane örnek verirmisin

• Boks öneririm. Geçmiş dönemlerimde 170 Küsür boylarında 95 kilo filan bi abimiz vardı, birde boyu 180 lerde heralde 80-90 kilo bir genç vardı 16 yaşında ikisininde yumrukları balyoz etkisi yaratıyordu ve hantal değillerdi problem olmaz.

• Benim çok arkadaşım var öyle problem olmaz ama göremiyorum diyorsan iş başka.

• Yüze darbe aldığın için yüzün yapısında estetiğinde değişme olur mu?
  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Profesyonellerde oluyor o kolay kolay olmaz. Bende olmadı.

• Kaç kilosun senden 20-30 kilo fazla kişilerı devirmekte sıkıntı yaşıyor musun

• Kickbokscuya karşı ne yapabilirsin? Sen sadece boks, karşıda ki ise kick boks yapacak(tecrübeli). Ben genelde kickboks alır diye düşünüyorum.

• 60 kiloyum sporcu değilse problem yok devrilir.

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Kick boks yapanlar genelde kombine yumruk atamaz ve rakibin içine giremezler boksör köşeye sıkıştırıp rakibin içine girerse ve yiyeceği low kicklere dayanırsa işler değişir yani durum belli olmaz.

2 yıldır kick boks yapıyorum. Teoriniz yanlış. Yumruk ağırlıklı dönüştüğümüzde oluyor tekme ağırlıklkda.

Hiç kavalla baldırınzıın üst kısmına tekme yediniz mi? Ben yedim. Şampiyon ile antreman yaparken yedim. 2 gün toparlayamadım. Sokakta tekme geleceğini tahmin etmek zor olur. Rakibe aniden kavalla vurduğunuz zaman zaten düşer.

Siz boksörsünüz, ayağınıza darbe gelmeyecek diye rahat dövüşürsünüz. Tekmelere karşı savunma öğrenmediniz. Ondan dolayı sordum kickboks yapan biriyle nasıl dövüşürsünüz diye.

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten ne dedim yiyeceği lowkicklere dayanırsa işler değişir dedim zaten. İyi bir boksör zaten ilk lowkick te yıkılmaz çünkü bacakta çalışır ama durum belli olmaz adil bi karşılaşmada olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunharman -- 5 Kasım 2016; 19:31:43 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.