|
5 yıl garantili Global Cam filmi yaz kampanyası 499 TL - Emr Garage Ankara (31. sayfa)
-
-
Aynı flimden tekrar yapılmasını talep edelim yoksa. Arka cam için Farklı bir film takmasını isteyelim. Çünkü aynı flimi yaptırırsak tekrar olma ihtimali yüksek. Ya gidip global vs başka marklardan uygun bişey yaptırıcam yada. Başka yere yaptırıcaz . Bu arada sadece arka cam için tek film fiyatınız nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, uygulama yaptırdığınız yerde değişim daha mantıklı olur.
Arka Cam Global 250₺'dir. -
forumdan görüp aradığımı ve şehir dışından geleceğimi belirttim. yeni film yaptırıp eski filmleri de söktüreceğimi söyledim. Ancak film sökümü için yan camlara 200-400 TL, sadece arka cam için de ayrıca 200-400 Tl istediler. Tam olarak ne kadar olacağını görünce söyleyeceklermiş. Yani yaklaşık ortalama 600 TL söküm için istediler. Daha bir hafta önceki mesajınızda 150-200 Tl yazıyordu. Teşekkür edip telefonu kapattım, bilginize...
-
Merhaba, araç nedir? telefonda hatalı bilgi verilmiş.
Standart araçlar için söküm 5 cam 150-200₺ ama bazı model araçlarda fitil sökümü ve ekstra işçilik mevcut fiyat değişiyor.
Arka camda rezistans için %100 garantili söküm isterseniz tek cam 1500₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 24 Kasım 2022; 23:5:20 > -
Cam filmi için taksit yapıyor musunuz, kredi kartı ile ödeme alıyor musunuz?
-
Merhaba, kredi kartı tek çekim mevcut. Kampanyalı global harici diğer filmlerde 4 taksit yapabiliriz. -
-
-
park sensörünü kaça takıyorsunuz?
araç gümüş gri renk farkı çok olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 28 Aralık 2022; 12:15:45 > -
İstanbul anadolu yakasında 500 tl olanı egea sedana yaptırabileceğimiz yeriniz var mı?
-
Merhaba, 600₺ montaj dahildir. Gri renk sensör fark olacaktır. Farksız olsun istiyorsanız boyacı da boyatmalısınız efendim. -
Merhaba, maalesef yok. -
-
Sadece Ankara damı bu işlemler ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Citroen C4 2008 için cam filmi uygulaması güncel fiyatlandırması nedir?
-
Multimedya cihazları tüm illerde taktirabilirsiniz. Diğer işlemler sadece Ankara mağazamızda
İlk mesaj fiyatları güncel.
Global 499 TL
Global Ceramic 800 TL
3M FX 750 TL
3M CS 1200 TL
Ceramic pro 1300 TL
Amateras Ceramic 1500 TL
Hocam global ceramic dediğiniz QDP CERAMIC CHARCOAL diye geçen model midir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Global cam filminin araç içinden dışarıya bakıldığında görüntü engelleniyor mu ? Örneğin geceleri park ederken camı indirip etrafa bakmamız gerekir mi 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X