|
5 yıl garantili Global Cam filmi yaz kampanyası 499 TL - Emr Garage Ankara (30. sayfa)
-
-
Merhaba, CS serisi 10 yıl, Amaters ceramic 12 yıl garantilidir. Aynı ışık geçirgenliğinde Ceramic film ısı reddi (koruması) %30 daha yüksektir. Kabaca %20 ışık geçirgenlikli CS serisi %35 ışık geçirgenliğindeki Ceramic film benzer ısı korumasına sahip. Cilt hastalığınız varsa kesinlikle Amateras Ceramic tavsiye ederim. -
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Görüşmek üzere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, iyi günler. -
Ben 3 numara Scirocco aracıma lumar yaptırdım renk tonu yeşildi hiç hoşuma gitmedi ton olarak. Sonra Cla200 üme global 3 numara takdırdım ve film budur dedim. Hafif mavimsi siyah arası çok daha güzel parlıyor geceleri falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat425 -- 14 Kasım 2022; 10:40:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Citroen c5 var global taktırmak istiyorum üstünde rengi giden bir film var bunu söküp takılacak ücret nedir? Sökmeye ücret alınıyor mu ?
Merhaba sökülecek film kolay sökülürse ücret almıyoruz. Sökülürken ışçilik süresine göre 150-250 lira arası ücret alıyoruz. Randevu için geldiğinizde kontrol edilerek bilgi verebiliriz.
Detaylı bilgi ve randevu için 0553 6689292 arayabilirsiniz
Böyle yuvarlak cevabın sonu ücretli söküm olacağı kesin. 4 ay önce 30dk sökmesi süren aracıma 100 lira istediniz misal
Hocam bazen aracın camını temizlemek 2 saat sürüyor. Bazende 30 dakika. Kesin cevap yazayım o zaman 30 dakika sürerse yine 100₺ alalım söküm ücreti. -
Hocam selamın aleyküm bende ön cam hariç beş cam filmi yaptırmak istiyorum. Global Hp serisi ile seramik serisi arasında temel fark nedir? Sadece ısı geçirgenlik farkımı bulunuyor yoksa bilmediğim film rengi tonu numarası gibi vs farklarda bulunuyormu ve hp serisi ile seramik serisi ürünlerin garanti süresileri ne kadar? birde fiyat bilgisi alabilirmiyim
-
Merhaba seramik filmin en önemli farkı ısı geçirgenliginde %30 daha başarılı olması. Bunun dışında renk tonu ve film kalınlığı fazla. Global 5 yıl, amateras ceramic 10 yıl garantili. Aynı klasmanda filmler değil.
Fiyat olarak global 500,
Ceramic pro 1300 TL
Amateras Ceramic 1500 TL
Detaylı bilgi ve randevu için 0553 6689292 arayabilirsiniz. İyi günler dilerim
Sedan tip aracıma sadece ön cam için araştırdım. Şeffaf ve hafif mavimsi renk istiyorum. Llumar bayileri bana Air80 denen ürün yapılır, uygun olur dediler. Fiyat olarak 2200TL civarı diyorlar. Sizin muadil kalitede ve renkte tavsiye edeceğiniz ürün ve fiyatı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 17 Kasım 2022; 9:22:33 > -
Merhaba, muadil ürünlerimiz
Ön görüş camı Amateras Ceramic AIR %70 1100 TL
Ön görüş camı Amateras Ceramic AIR %80 1400 TL
Aslında muadil değil daha iyi ısı korumasına sahip sorunsuz ürünler. Air80 yıllarca uyguladık ama karşıdan gelen far ışıklarında kırılma ve polarize güneş gözlüğünde renk sorunu şikayetleri olduğu için artık uygulamıyoruz. -
Hocam konu dışı ama sormak istedim.Arka cama flim yaptırtık geçen arkadaşa 2 numara seramik serisi flimdi arkadan gelen arabaların ışıkları camda kırılma yapıyordu sanki rezizdans çizgilerinde dalga dalga ışık kırılmaları vardı üzerinden zamanda geçti hala aynı flimde baloncuk falanda yok kurudu da bunun sebebi nedir?
Arabamda 3 cam film var, seramik film yaptırmayı düşünüyorum. Arka cam filmi morarmaya başladı, arka cam filmini çıkartabiliyor musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İçinde kalan sıvı kırılma yapıyor.
Merhaba, arka filmi büyük ihtimalle rezistansa zarar vermeden çıkarırız. Geldiğinizde ustamız net bilgi verecektir. -
Ne kadar daha beklememiz gerekiyor geçmesi için yoksa gidip söktürüp yeniden mi çektirmek gerek sonuçta 10 yıl garanti dediler. Daha önce çok film yaptırdım şahsi aracıma dalgalanma hiç olmazdı baloncuk vs olur hemen geçerdi. Dediğim gibi güneşin altıdan durdu kaç gün ne baloncuk nede kabarcık kaldı. Ama dalgalanma kırılma hep var her çizgide kırılıyor ışık
Kuruduysa filmden dolayı olabiliyor bazı araçlarda. Hatchback araçlarda LLumar ATR serisi kırılma yapıyor örneğin. -
Evet kurudu araç sedan citröen. Seramik serisi ama lumar marka olmadığından eminim. yanlarda hiç problem yok arka camlar sıkıntı. bazı forumlarda rezizdans çizgilerinin kalınlığından kaynaklanabilir diye okudum ama bana hiç mantıklı gelmedi . Ya flimde ya uygulamada sıkıntı var tahminimce.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X