Hiç böyle düşünmemiştim 220 yazdım 210 a kadar düşecem belki biraz daha düşerim dediğim gibi acayip midem bulandı arabadan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 yıl sonra dolandırldığımı öğrendim (2. sayfa)
-
-
Hocam saçmalamayın, Airbag açıldıysa açıldı ne yapalım Şahin parasına mı verelim?
Temizleri 340-350 eden arabaya 210 yazarsanız hiç kimse almaz. Arabanın çıkma motor şanzımanı 40-50 bin TL ediyor, parçalayıp satsan 200 eder o araba.
Bak, taklalı Golf 7 220 ediyor.
Airbag açık yapılmamış haliyle, muayenesiz 187 ediyor.
Hatasızı 450 olan sağ sol perdeler komple açık Golf 8 385 ediyor. Airbag açıldıysa açıldı yapacak bir şey yok.
Senin arabanın motor şanzıman sağlamsa ölüsü 250 eder. Çıkma göğüsü de var, 210'a alan yaptırır 300'e satar alanın ruhu duymaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten ben artık alışveriş mi yapacağım akraba makraba eş dost tanıdık ne varsa kesinlikle onlara gitmiyorum,hiç tanımadığım birinin yanına gidiyorum...
Bütün kazıklar bunlardan geliyor neden çünkü insansın ve ister istemez yav kaç yıllık arkadaşım yav akrabamdir yok bilmem kaç yıldır birbirimizi tanıyoruz düşüncesi aklını sarıyor doğal olarak kötü düşünmüyorsun hep iyi düşünüyorsun ve guzel kazık yiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim arabanın piyasası 240 civarı ben 225 e satıyordum airbag yüzünden olmadı. Benim araba sol tekerden darbe almış sensörlere gelmiş airbag açmış usta böle söyledi büyük bir kazası yok fakat insanlar airbag dedim mi kaçıyor maalesef. Valla 2 gündür uyuyamadım moral falan kalmadı bir an önce arabayı elden çıkarmaya bakıyorum
İlan no atsana hocam sana zahmet boya değişen mi fazla?
Golf 4'ü 197'ye sattılar Antalya da.
1016229224
Kirli motorun fotoğrafını kaldır hocam, Airbag'le ilgili kısmı da sil, arayanlara telefonda söylemen daha doğru olur. İç fotoğraflarda çok karışık arabanın içi, maskeler hasırlar vs. olmasın A101'den BİM'den süt al, havalandırma çıkışlarını, direksiyonu vs sütle, göğüsteki işlemli yere ve komple göğüse de tabaka kalacak şekilde vazelin sür.
Engıralıymışsın zaten Antares in yanındaki Metro da güneşli bir günde fotoğraflarını çek, motorunu kendin temizle, motorun en üstündeki kapak sökülüyor, onu eve götür evde yıka.
Arabanın gördüğüm kadarıyla sol taraf şaseler ve amortisör kulesinde bariz bir işlem yok, eğer Airbag'de tekrar takıldıysa ve aktifse en kötü ihtimalle 10-15 bin harcarsın çıkma göğüsle değiş tokuş yaparsın
Ramazanda oruçlu oruçlu kimse araba almaz, Mayıs'a kadar satılmazsa normal, panik yapma. Arabanda bir şey yok. Fiyatında çok düşük, göğüs işini bir düşün uğraşmana değebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tabii hocam bardağa dolu tarafından bakacaksın yoksa 4 lastik, 1 avuç vida için strese girip üzülüp hasta olmaya değmez.
Makine neticede onarılır ya da bir sekilde satılır dert etme derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 11 Nisan 2022; 20:28:29 >
Arkadaşın bilip bilmediği konusunda fikir sahibi olmak mümkün değil, belki sahiden anlamadı FAKAT bugün hala mağdur ettiği araçtan kar etme peşinde ise irtibatı kesmek iyiliğinize olur.
Yasal olarak hiçbirşey çıkmaz. 5 seneden sonra sizde patlamadığını kanıtlamakta zor güncel değerini belirlemekte.
Bu saatten sonra dikkat edeceğiniz tek husus tse belgeli bir yerde alıcıya ekspertiz yaptırmayı zorunlu tutmak (gerekirse parayı kendiniz ödeyin), buraya hava yastığının tamirli olduğunu yazdırmak ve satış esnasında eksper raporunu noter satış evrakına ekletmek. Zaten mağdur olmuşsunuz, bir de satış sonrası dava edilme riskiniz olmasın.
-
2017 yılındaki 13684 dolar şu anda 15838 dolar ediyor, o da kabaca 230 bin lira yapar.
Arkadaş piyasadaki görece çılgınca artışa rağmen 15% zararda (sürdürülebilirlik için gerekli bakım masraflarını, kasko, sigorta, MTV gibi kalemleri amortismana katmadan)
Not: Dolar bir para birimidir ve kendi enflasyonu vardır.
-
Mide bulanacak bir şey yok , eskiden airbag yoktu çoğu arabada millet biniyordu
Airbag açmış olabilir araba gider yaptırırsın binersin , şaselerde kaynak yamulma yoksa
Az akıllı olun 5 sene binmişsin kime ne ispat edeceksin
aradan çok zaman geçmiş galerici arkadaşı rehberinizden silip görüşmeyi kesin..
ekspertiz yapmadan araç almayın babanızdan bile özeti bu..
geçmiş olsun şimdiden.
-
Buradan galericiden dost olmaz sonucu çıkıyor
-
"Tanrı beni dostlarımdan korusun; düşmanlarımdan ben kendimi korurum."
-
Yediğimiz kazıkların toplamına tecrübe denir. Geçmiş olsun. Sağlam bir tecrübe edinmişsiniz.
-
Arabayı 2 hafta önce 190 bin liraya sattım. Alan kişi galericiydi expertiz soktuk araçta kaputta değişik sol arka 2 kapı ve marşpiyelde de boya çıktı ölü fiyata sattım. Allah karşıma benim gibi birini çıkarttı çok uygun fiyata 2014 model hatasız jetta aldım ordan ettiğim zararı burdan çıkarttım. Sattığım diğer araçı galericiler göğüsü yaptırıp 250 bin liraya ilana koymuşlar. Şunu anladım tabi ki dürüst olanları vardır ama bence galeriden araba alınmaz :)
Mantıklı insanin hali başka.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X